-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
δεν είναι χουντοβασιλικά κατάλοιπα ολοι αυτοι που ψηφίσαν ΧΑ
ανθρωποι που ψηφίσαν εκδικητικά είναι οι περισσότεροι.
πέρα απο τα ποσοστά αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι οτι η ψηφος φάνηκε να είναι αντίδρασης και οχι λογικής. δεν πας μπροστά ετσι.
Ναι σιγουρα δεν ειναι χουντοβασιλικοι!! αυτο δα ελειπε... ποσα χρονια θα ηταν στην αναμονη για να το δειξουν τωρα αλλα και αυτη η αντιδραση ειναι ενα 'μαθημα' στα κομματα ωστε να ασχοληθουν και με την καθημερινοτητα των πολιτων.. κατι που σιγουρα δεν εκαναν τοσα χρονια και που σιγουρα εξεθρεψαν λυσεις σαν την ΧΑ για μπαμπουλα..
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω καλά (πολύ καλά ) μια υποψήφια της Χ.Α. στον Πειραιά (δεν βγήκε φυσικά ), σου λέω μετά λόγου γνώσεως και μεγάλη βεβαιότητα ότι μεγάλο ποσοστό των στελεχών και των οπαδών της είναι σκληροί εθνικιστές, βασιλοχουντικοί μέχρι και ναζιστές!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Τα ζωα οι ευρωπεη,οι ιστορικα απληροφορητοι ουνοι και γενικα ολοι εκτος των Γαλλων και καποιων PIIGS ,παλι νομιζουν και γραφουν οτι φταινε οι Ελληνες και οι Γαλλοι για ο,τι συμβαινει σημερα στις αγορες...ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω...τοσο ερμαιο των τραπεζων εχει γινει η Γερμανια(γι αυτο καλπαζει και η οικονομια της) που πλεον δεν δεχεται ουτε προταση απο τους κοινοτικους επιτροπους!
Το προβλημα μας δεν ειναι ουτε ο Τσιπρας ουτε ο Σαμαρας.
Ηταν το Πασοκ και μαλλον το διαλυσαμε..ΚΑΛΩΣ.
Τωρα πρεπει να συννενοηθουμε οι υπολοιποι Ευρωπαιοι εναντιον των τετραποδων γερμανων και ΣΙΑ ,ωστε να τελειωνουμε με την Ευρωπη των τραπεζων.Προσωπικα ομως δεν το βλεπω να γινεται.
Η Κερκυρα εβγαλε ΣΥΡΙΖΑ....
Κατα τα αλλα ο λαος για πρωτη φορα πιστευω ψηφισε πολυ σωστα.το κομμα της μερκελ τον πινει απο ακροδεξιους και εκει οποτε δεν νομιζω οτι θα χρειαστει να κανουμε κατι και εμεις μονοι τους πανε για φουντο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν θελει την ευρωζωνη,θα επρεπε να στηριξει την οικονομια της
Αν δεν θελει,ας το πει να τελειωνουμε,μην χαλαμε τις καρδιες μας με ανεφικτες θεωριες οτι θα εχει ο Ελληνας μισθο 300 ευρω και θα αποπληρωσει δανειο 500.000 για τριαρι στην Κυψεληso true.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
-Οι σοσιαλιστές ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την ευρώπη
-Ενδιαφέρεται ο σαρκοζί και η Μέρκελ?
-?απο αποριά τι επρεπε να κάνει η Μερκελ.
να ρίχνει χρήματα σε μια μαυρη τρύπα οπως η ελλάδα για να δείξει πως νοιάζεται για την ευρώπη??
Όχι, έπρεπε να χρηματοδοτεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρίς μνημόνια και αηδίες, γιατί έτσι λέει το πρόγραμμά τους.
Ρεσιτάλ
edit
Αυτό το πέτυχα live
http://www.gazzetta.gr/videos/article/2 ... %C2%BB-vid -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν θελει την ευρωζωνη,θα επρεπε να στηριξει την οικονομια της
Αν δεν θελει,ας το πει να τελειωνουμε,μην χαλαμε τις καρδιες μας με ανεφικτες θεωριες οτι θα εχει ο Ελληνας μισθο 300 ευρω και θα αποπληρωσει δανειο 500.000 για τριαρι στην Κυψεληη μερκελ προφανως και θέλει να στηρίξει μια οικονομία εύρωστη και οχι μπαταχτσήδες κατιβελους.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Οι καλύτερες μετεκλογικές δηλώσεις ήταν του Μάνου
και η πολιτική ανάλυση της αλέκας δεν ήταν κακή (εκτός απ την αυτοκριτική )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όχι, έπρεπε να χρηματοδοτεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρίς μνημόνια και αηδίες, γιατί έτσι λέει το πρόγραμμά τους.
εσύ πως μας ξέφυγες, τέτοιες λαμπρες ιδέες να πάνε στράφι
Δεν είναι δικές μου, του κ. Καμμένου είναι.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η επόμενη μέρα ... και το τροπάριο συνεχίζεται ...
Στην εργασία μου ήδη οι 'τσιπραίοι' ξεκίνησαν τις ζυμώσεις.
Ποιοι θα γίνουν προϊστάμενοι, ποιοι δ/ντές, ποιοι θα πάρουν επιδόματα, ποιοι αποσπάσεις, ποιοι θα βολευτούν...Οι κουμπάροι, οι κουμπάρες, οι ανιψούδες, τα βολέματα. Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν ήδη...Άντε και καλά κρασά...
..Κατα τα αλλα ο λαος για πρωτη φορα πιστευω ψηφισε πολυ σωστά
όντως , με σοβαρότητα , ανιδιοτέλεια , ρεαλισμό για το τώρα και ακομη περισσότερο για το αυριο !!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εντύπωση μου κάνει ότι στις περισσότερες μεγάλες περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 1ο κόμμα, ενώ το ΘΑΣΟΚ τα πάει ακόμα χειρότερα, ακόμα και 4ο-5ο!Απολύτως φυσιολογικό, όταν το ΘΑΣΟΚ έγινε ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΣΥΡΙΘΑ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι το δίπολο 'μνημονιακός-αντιμνημονιακός'.
Μεταρρυθμίσεις χρειαζόμαστε και συνετή διαχείριση.....
Για όσους δεν το συνειδητοποίησαν ακόμη, ο ελληνικός λαός ζήτησε παραμονή στα ίδια. Τσαντίρι; Ναι, τσαντίρι. Κομματόσκυλα; Ναι, κομματόσκυλα. Μαζί τα φάγαμε; Ναι, μαζί να τα τρώμε.
Η πραγματική 'επανάσταση' δεν έχει σχέση με τους Έλληνες. Ας έρθει τώρα πχ ο Τσίπρας ή ο Καμμένος να επαναφέρουν το παλιό μισθολόγιο, το ενισχυμένο ανά υπηρεσία κι υπουργείο και ΔΕΚΟ, να καταργήσουν την όποια προσπάθεια αξιολόγησης ΔΥ, να ξανακλείσουν τα επαγγέλματα, να μην πειραχτεί τίποτα στην κομματική διαπλοκή στα ΑΕΙ.
Ένα βήμα μπροστά πήγαμε να κάνουμε, καιρός για 2 βήματα πίσω. Αυτό δεν το λένε επανάσταση, ούτε πρόοδο, το λένε συντήρηση - και μάλιστα βαθείας καταψύξεως.Από εκεί και πέρα, διαβάζω αυτά:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231194623Σε ΟΛΑ τα κόμματα αναδεικνύονται (πάλι) φελλοί. Το κακό είναι ότι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με την αποχώρηση των μη κομματόσκυλων, αλώνισαν πάλι οι βολεμένοι κομματόσκυλοι.
Κι αυτό κατάντια είναι για το πολιτικό σύστημα.Κι εγώ Τσίπρα ψήφισα (ξέρω, σας κούφανα ), τι σημαίνει αυτό; Ότι ζήτησα παραμονή στα ίδια; Δεν νομίζω.
Ήθελα να τιμωρήσω τον δικομματισμό, άρα ο μεγαλύτερος εχθρός του, φίλος μου.Επίσης, οι θέσεις κάποιων οικονομολόγων του ΤΣΙΡΙΖΑ (Τσακαλώτου, Δραγασάκη), που μιλάνε για την ανάγκη μιας κεινσιανής οικονομικής πολιτικής, με βρίσκουν σύμφωνο. Ταυτόχρονα όμως, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ (όχι μείωση, δεν μου αρκεί) σπαταλών και μείωση των εξόδων του δημοσίου για μισθούς δυ (και ό,τι αυτό συνεπάγεται...απολύσεις δηλαδή), εδώ μάλλον διαφωνούμε...
Άλλος λόγος που τον ψήφισα, είναι σαν μήνυμα προς την Ευρώπη, γιατί ουσιαστικά δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην Ελλάδα. Δεν έχουν ιδέα ότι φοροπηδάνε τον άνεργο κι αυτόν που δεν έχει να φάει...νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστές...Κι ακούνε τους πασόκους που τους λένε 'έχουν λεφτά οι Έλληνες, αφήστε μας να τους ξαναφοροπηδήξουμε'.Επίσης, είπα να ακούσω τον κ. Σόιμπλε, που συκοφάντησε τους πολιτικούς μας, λέγοντας ότι είναι διεφθαρμένοι (υποθέτω όσοι κυβέρνησαν, εννοούσε).
Πριν τις εκλογές όμως μας κάλεσε να τους ψηφίσουμε, αλλιώς den ekei dosi. Μας μπέρδεψες κ. Σόιμπλε, οπότε δικαιολογούμαι για την επιλογή μου.Να θυμίσω ότι είμαι υπέρ του μνημονίου, στο κομμάτι που αφορά τις μεταρρυθμίσεις.
Είμαι κατά του μνημονίου στο κομμάτι που αφορά τη φορολογία, τα εργασιακά (του ΙΤ), τους μισθούς και τις συντάξεις (του ΙΤ, του δημοσίου ας μηδενιστούν. Μακάρι).
Η υπερφορολόγηση έφερε μείωση των εσόδων. Αναμετόταν, δεν είναι έκπληξη. Οι μόνοι που, υποτίθεται, ότι δεν το περίμεναν, είναι ο Παπακωνσταντίνου και ο Τόμσεν. Το τραγικό όμως, ήταν ότι έφερε μια απίστευτη ύφεση, που μόνο σε πολέμους βλέπουμε ή σε κανονικές, πλήρεις χρεοκοπίες. Δηλαδή, έχουμε όλα τα κακά της χρεοκοπίας, χωρίς κανένα από τα καλά της, π.χ ξεφόρτωμα του χρέους. Ή, η συνοδευτική της χρεοκοπίας υποτίμηση του νομίσματος (ή μάλλον υποτιμήσεις), αύξηση της ανταγωνιστικότητας.
Κι επειδή όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα παράδειγμα άλλης χώρας που να βγήκε από τη χρεοκοπία με φοροπήδημα, μάλλον σε δραστικές μειώσεις φόρων πρέπει να πάμε.Ευρώ: σε αυτό μπήκαμε για να: μην έχουμε υποτιμήσεις, να προστατευόμαστε σε καιρό κρίσης, να έχουμε χαμηλά επιτόκια δανεισμού ώστε να επιτυγχάνουμε ανάπτυξη, και ταυτόχρονα να μην έχουμε πληθωρισμό.
Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι το 2009, έστω και αν είχαμε αυτή την στρεβλή ανάπτυξη.
Πλέον, το ευρώ έχει μετατραπεί σε θηλειά στο λαιμό της ελληνικής οικονομίας.
Αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην Ευρώπη, τότε η έξοδός μας από το κοινό νόμισμα είναι απλά θέμα χρόνου. (ή της εξόδου της Γερμανίας). Τέσπα, μιας τραγικής κατάληξης για το ευρώ.Αλλά και τι σόι ένωση είναι αυτή, που το ένα μέλος απειλεί το άλλο αν δεν ψηφίσει αυτό που θέλει;
Έχει νόημα ύπαρξης; -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Το προβλημα μας δεν ειναι ουτε ο Τσιπρας ουτε ο Σαμαρας.
Ηταν το Πασοκ και μαλλον το διαλυσαμε..ΚΑΛΩΣ.
εκτός και αν εγώ σε ζω κάποιο παράλληλο σύμπαν... το Fringe Event (Μνημόνιο 2) έφερε την υπογραφή ΤΡΙΩΝ κομμάτων... και αυτό συμπεριλαμβάνει και τον άρχοντα της κωλοτούμπας Σαμαρά.
Οπότε, δεν έχω κανένα λόγο να πανηγυρίζω επειδή κάναμε μισές δουλειές...
-
Για όσους ξέρουν ισπανικά
http://elpais.com/elpais/2012/05/06/opi ... 82147.html -
Οι δικοί μας ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΙ 2 χρόνια να ανοίξουν πέντε κλειστά επαγγέλματα και να βάλουν χέρι στις εφορίες. Ανίκανοι, παντελώς ανίκανοι να βάλουν χέρι στο δημόσιο(χέρι εκεί που έπρεπε!), οπότε τη λέζα την πλήρωσαν οι γνωστοί μ@λ@κες.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Κι εγώ Τσίπρα ψήφισα (ξέρω, σας κούφανα ), τι σημαίνει αυτό; Ότι ζήτησα παραμονή στα ίδια; Δεν νομίζω.Για ψάξου για στερητικό σύνδρομο λαϊκισμού ... γιατί αν δεν είναι ο ΣΥΡΙΘΑ η φωνή του κρατισμού σήμερα ποιός είναι?
-
Γράφω γιατί τον ψήφισα. Όχι για να κυβερνήσει.
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Κι εγώ Τσίπρα ψήφισα (ξέρω, σας κούφανα ), τι σημαίνει αυτό; Ότι ζήτησα παραμονή στα ίδια; Δεν νομίζω.
Για ψάξου για στερητικό σύνδρομο λαϊκισμού ... γιατί αν δεν είναι ο ΣΥΡΙΘΑ η φωνή του κρατισμού σήμερα ποιός είναι?
Για ψάξου για στερητικό σύνδρομο ΣΚΑΙ...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Οι δικοί μας ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΙ 2 χρόνια να ανοίξουν πέντε κλειστά επαγγέλματα και να βάλουν χέρι στις εφορίες. Ανίκανοι, παντελώς ανίκανοι να βάλουν χέρι στο δημόσιο(χέρι εκεί που έπρεπε!), οπότε τη λέζα την πλήρωσαν οι γνωστοί μ@λ@κες.εισαι σιγουρος οτι ηταν θεμα ανικοτητας?
-
Τι λέει για το 'εγέρθητι' η δημοσιογράφος που τα έβαλε με τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου;
Την… εμπειρία της από τη συνέντευξη Τύπου του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου κατέθεσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η δημοσιογράφος...
η οποία ακούγεται στο βίντεο να τα βάζει με τα 'πρωτοπαλίκαρα' του κινήματος (δείτε εδώ). Πρόκειται για τη Νάντια Αλεξίου, δημοσιογράφο του Real Fm, η οποία αποχώρησε μόλις τους ζητήθηκε να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού και τονίζει:
'Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας... Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ -που κλήθηκα να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου με 'κόκκινες γραμμές'- με όρους!! Τα μικρόφωνα είχαν τοποθετηθεί από τους συναδέλφους τεχνικούς, πριν την άφιξη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής στο τραπέζι. Η εντολή να σηκωθούμε όρθιοι ΟΛΟΙ, σε σεβασμό στο πρόσωπο του ΓΓ της ΧΑ, προκάλεσε τη δυσφορία όλων όσων ήταν στην αίθουσα. Απευθύνθηκα στον νεαρό που έδωσε την εντολή, γιατί με προσέβαλε ως άνθρωπο και επαγγελματία. Ήμασταν εκεί, για να μεταδώσουμε τη συνέντευξη τύπου και ΜΟΝΟ(!)... Όλοι οι συνάδελφοι Έλληνες δημοσιογράφοι, που ήμασταν εκεί, αντιδράσαμε. Στην επιλογή κάποιων συναδέλφων να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο νεαρός που είχε το γενικό πρόσταγμα, άρχισε να τους τραβάει 'σηκωτούς' για να σηκωθούν όρθιοι. Η διαδικασία -εμένα προσωπικά και από ότι στη συνέχεια συζητήσαμε με τους συναδέλφους στη συνέχεια, μας προσέβαλε. Εγώ αποχώρησα, κάτι που έκαναν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Όταν ερωτήθηκα τι συνέβη, απάντησα ότι η 'εντολή σεβασμού' με προσβάλλει και αποχωρώ. Κάτι που όπως τονίζω έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, για να λάβουμε την απάντηση που ακούγεται. Δείχνοντάς μας την έξοδο... Έχω μάθει ότι ο σεβασμός εμπνέεται. Δεν επιβάλλεται. Τα συμπεράσματα είναι προσωπικά. Εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία…'.
http://www.thestival.gr/society/item/32 ... loliakoy3b
-
Πιστεύω ότι, εντάξει, κάναμε το κομμάτι μας (μη μας πουν και αδερφές) και από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα.
Είτε προκύψει συνεργασία είτε πάμε πάλι τον Ιούνη που θα χεστεί επάνω του ο κόσμος και θα τους βγάλει με μεγαλύτερα ποσοστά, η διαφορά βρίσκεται στα εκατομμύρια που θα χαθούν για τη διαδικασία (και στο πάτημα που θα δώσουμε σαν κακά παιδιά στους Ευρωπαίους).Στηρίζω δε την άποψή μου στο γεγονός ότι το εκλογικό σώμα είναι σχιζοφρενές και εντελώς ανίκανο να καταλάβει στοιχειώδη πράγματα... Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ένα απλό IQ test ακριβώς στην είσοδο κάθε εκλογικού κέντρου, όπου με συνοπτικές διαδικασίες να αφαιρούνται τα εκλογικά δικαιώματα σε όσους δεν πετυχαίνουν.
Π.Χ. ακούω το παρακάτω:
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Είμαι κατά του μνημονίου στο κομμάτι που αφορά τη φορολογία, τα εργασιακά, τους μισθούς και τις συντάξεις (του ΙΤ, του δημοσίου ας μηδενιστούν. Μακάρι)...
Καλό μου παιδί, πιστεύεις ότι αν αύριο μηδενιστούν οι μισθοί του δημοσίου θα εξακολουθήσει να υπάρχει έστω και ένας ΙΥ που να τρώει ψωμί;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Κι εγώ Τσίπρα ψήφισα (ξέρω, σας κούφανα ), τι σημαίνει αυτό; Ότι ζήτησα παραμονή στα ίδια; Δεν νομίζω.
Για ψάξου για στερητικό σύνδρομο λαϊκισμού ... γιατί αν δεν είναι ο ΣΥΡΙΘΑ η φωνή του κρατισμού σήμερα ποιός είναι?
Για ψάξου για στερητικό σύνδρομο ΣΚΑΙ...
koulis, τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα