-
-
SS 4 Elikwnas
-
-
Μία από τις λίγες που τράβηξα μη έχοντας και πολύ όρεξη μετά τη ζημιά που υπέστη το αμάξι μου...Τις άλλες στη σελίδα μου!
-
Ακροπολις χωρις ζεστη και σκονη! Και ομως αληθινο.
Ειδα Ελικωνα Ι και ΙΙ. Απο Δευτερα περισσοτερα. -
Να πω και εγω με τη σειρα μου αυτο που εχουν ξαναπει και αλλοι φιλοι εδω μεσα. Το 1600αρια τουρμπατα wrc και πανε αερα και ακουγονται υπεροχα. Επισης τα DS3 και Fiesta ειναι ΚΟΥΚΛΕΣ ως αγωνιστικα...
-
cmarin αστα να πανε..ηλιο δεν ειδα σε ειδικη..ψυχρα κρυο βροχες λεω τι διατανο...αυτο δεν ειναι ακροπολις καπου αλλου εχω ερθει...παρολο που βολευει αυτος ο καιρος μου κακοφανηκε...
ενοειται οτι η νεα γενια ειναι απολαυστικη..φοβερος ηχος και τερμα γκαζια..δεν μου λειπει κατι..οντως ειναι ομορφα(προτιμω fiesta εμφανισιακα περισσοτερο)το μονο που με χαλαει μονο ειναι,οτι ειναι μικρα σε μεγεθος ειναι λιγο κουτακια σε σχεση με τις παλιες μαουνες.
τα ford δειχνουν δυνατα επιτελους,η διαφορα ειναι μικρη για τους 3 πρωτους και αυριο θα γινει πολυ σφαγη..μακαρι ο πετρος να νικησει τον αγωνα...ο λατβαλα επεστρεψε πολυ δυνατος φτου φτου το παληκαρι μου..
κατα αλλα οι ελληνες τρωνε ξυλο απο τα fiesta r2...ε και κλασσικα στο τελος καθε ειδικης τα ζωα αφηναν σκουπιδια...
-
Έχει κάτσει ένας σχεδόν μέσα στο δρόμο και 1μ από εκεί που πατάνε τα αμάξια.Ακολουθεί ο διάλογος
-Εκεί που έχεις κάτσει δεν είναι καλά
-Γιατί;
-Είναι επικίνδυνο το σημείο και μπορεί να αποτελέσει αιτία διακοπής
-Ποιος θα διακόψει τι;
-Αν ήσουν στο σημείο αυτό όταν πέρασαν τα ελικόπτερα θα σε είχαν διώξει ή θα είχαν ακυρώσει την ειδική
-Τα ελικόπτερα πέρασαν όμως!
-Ρε άνθρωπε,ανέβα επάνω μην ακυρωθεί η Ε.Δ και έχουμε κάνει τόσα χλμ.
-Αν φοβάσαι,μην έρχεσαι στο ράλλι....Τα συμπεράσματα δικά σας...
-
Εϊδα Βωξίτες 1, Remote στην Ιτέα και Θήβα 2 χθές (και ήταν και το πρώτο ακρόπολις για τους πιτσιρικάδες μου (8 & 6χρ))
Εντυπώσεις .......
Οι 'μεγάλοι' γρήγοροι και με γραμμές (κουνήστε το λίγο το μαμημένο ),
Oι Βραζιλιάνοι με τα Mini ....
O Ogier αν πηγαίνει έτσι με το fabia .... του χρόνου τι θα κάνει με το Polo ???
Τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Al Rajhi γιατι αν και οδηγάει WRC το πηγαίνει σαν τον Αγγελίδη.
Για τους Έλληνες ....... (πλήν του Μοσχόπουλου με το Yaris που το έστιβε στους Βωξίτες)Αυτοί όμως που πραγματικά ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με άφησαν άφωνο ήταν τα Academy !!!!!!!!!
Τι φκιάνουν ωρε τα παληκαράκια ??? Παρακολουθώ το BRC και έχω δεί τα R2 (& R3) στο youtube, αλλα τίποτε δεν με έιχε προετοιμάσει για αυτό που είδα live !!!!!! Κάποιος πρέπει να τους πέι ότι τα διαόλια που οδηγάνε (μάλλον) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!! Recpect σε υπερθέτικό βαθμό σε όλα τα πιτσιρίκια (ειδικά ο γιός του Gwyntaf Evans ήταν απο άλλο πλανήτη).Ήμουν στο έβγα του Neuville στη Θήβα ..... έφυγε καμμιά 100αριά μέτρα κάτω σε μια πλαγιά και την ξανανέβηκε σαν να μη συνέβει τίποτε !!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Έχει κάτσει ένας σχεδόν μέσα στο δρόμο και 1μ από εκεί που πατάνε τα αμάξια.Ακολουθεί ο διάλογος
-Γιατί;
-Ποιος θα διακόψει τι;
-Αν ήσουν στο σημείο αυτό όταν πέρασαν τα ελικόπτερα θα σε είχαν διώξει ή θα είχαν ακυρώσει την ειδική
+10000
Μόλις τελείωσε η ειδική (είχα κλειστεί μέσα, πολύ πάνω στο βουνο)πάω να φύγω αλλά ΔΕΝ.Ευτυχώς με κατέβασαν κάτω ένα ζευγάρι θεατών στην Ιτεα(ευχαριστώ).Μετα με την οδική βοήθεια ανεβηκα και το κατεβάσαμε.120 Ε ζημιά και πολύ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.Αυτά για να σε παρηγορήσω.Πρώτη μου εγκατάλειψη σε ακρόπολις.
-
Αφού περάσαμε με VW Polo ένα δρόμο όπου περνάνε μόνο κατσίκια χωρίς να το σπάσουμε σε χίλια κομμάτια, βρέθηκα σε πολύ ωραία θέση και απόλαυσα το θέαμα. Έβγαλα και μερικές φωτό.
-
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
-Γιατί;
-Ποιος θα διακόψει τι;
+10000
Μόλις τελείωσε η ειδική (είχα κλειστεί μέσα, πολύ πάνω στο βουνο)πάω να φύγω αλλά ΔΕΝ.Ευτυχώς με κατέβασαν κάτω ένα ζευγάρι θεατών στην Ιτεα(ευχαριστώ).Μετα με την οδική βοήθεια ανεβηκα και το κατεβάσαμε.120 Ε ζημιά και πολύ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.Αυτά για να σε παρηγορήσω.Πρώτη μου εγκατάλειψη σε ακρόπολις.
Έχεις ένα Corsa και ήσουν στούς Βωξίτες?
-
Στιγμες χαλαρωσης πριν την Θηβα 2...
-
Ο latvala εχει κλαταρισμα στην πρωτη ειδικη του δευτερου loop
EΧΑΣΕ τρισημιση λεπτα
GAME OVER -
@tzakos Eγώ ήμουν.Καθόμασταν κοντά????Αν θες έχω βίντεο από το σημείο.Αν και ήταν αρκετά μούφα.Ανέβηκα μέχρι εκεί γιατί πίστευα ότι θα ήταν καλό αλλά τελικά χάλια κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Ο latvala εχει κλαταρισμα στην πρωτη ειδικη του δευτερου loop
EΧΑΣΕ τρισημιση λεπτα
GAME OVERΚλατάρισμα από λάθος του,κάπου το χτύπησε.Αυτός ο οδηγός δεν θα ωριμάσει ΠΟΤΕ!!!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Εϊδα Βωξίτες 1, Remote στην Ιτέα και Θήβα 2 χθές (και ήταν και το πρώτο ακρόπολις για τους πιτσιρικάδες μου (8 & 6χρ))Εντυπώσεις .......
Οι 'μεγάλοι' γρήγοροι και με γραμμές (κουνήστε το λίγο το μαμημένο ),
Oι Βραζιλιάνοι με τα Mini ....
O Ogier αν πηγαίνει έτσι με το fabia .... του χρόνου τι θα κάνει με το Polo ???
Τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Al Rajhi γιατι αν και οδηγάει WRC το πηγαίνει σαν τον Αγγελίδη.
Για τους Έλληνες ....... (πλήν του Μοσχόπουλου με το Yaris που το έστιβε στους Βωξίτες)Αυτοί όμως που πραγματικά ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με άφησαν άφωνο ήταν τα Academy !!!!!!!!!
Τι φκιάνουν ωρε τα παληκαράκια ??? Παρακολουθώ το BRC και έχω δεί τα R2 (& R3) στο youtube, αλλα τίποτε δεν με έιχε προετοιμάσει για αυτό που είδα live !!!!!! Κάποιος πρέπει να τους πέι ότι τα διαόλια που οδηγάνε (μάλλον) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!! Recpect σε υπερθέτικό βαθμό σε όλα τα πιτσιρίκια (ειδικά ο γιός του Gwyntaf Evans ήταν απο άλλο πλανήτη).Ήμουν στο έβγα του Neuville στη Θήβα ..... έφυγε καμμιά 100αριά μέτρα κάτω σε μια πλαγιά και την ξανανέβηκε σαν να μη συνέβει τίποτε !!
Κινετα την Πεμπτη, Ελικωνα1 χθες και Ζηρεια 1 σημερα(σε ενα καταπληκτικο μερος στο σημειο οπου εβγαινε η ανεπισημη κοπανα απο Μεσινο) το δικο μου Ακροπολις για φετος.
Κοινη διαπιστωση για αλλη μια φορα, η Ελλαδαρα μας ειναι πανεμορφη!!!! Επηξε το ματι μου στο πρασινο!!!
Στα αγωνιστικα θα σταθω κ γω στα περασματα των τρελλαμενων πιτσιρικαδων του wrc academy!! Ολοι τους πηγαιναν αερα!!!!
Καλη διασκεδαση σε οσους πανε κ αυριο κ ας ευχηθουμε ολοι κ του χρονου το ραλλυ μας να αποτελει αγωνα του wrc!! -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@tzakos Eγώ ήμουν.Καθόμασταν κοντά????Αν θες έχω βίντεο από το σημείο.Αν και ήταν αρκετά μούφα.Ανέβηκα μέχρι εκεί γιατί πίστευα ότι θα ήταν καλό αλλά τελικά χάλια κατά τη γνώμη μου.Ναί,είμασταν εμείς που προσπαθήσαμε να στο βάλουμε μπροστά,με ένα Yaris.
Βάλε να δούμε τι έχεις,εμένα βασικά μου άρεσε το δεύτερο πέρασμα,γιατί άλλαξα μέρος και πήγα κάτω στα δέντρα
που ερχόντουσαν με πολλά. -
παιδια ειμουν σημερα στο δευτερο κεφαλαρι σε μια φουρκετα λιγο πριν το τερματισμο που ολοι λεγαν την φουρκετα του αγωνα επιασε βροχη και εγινε της ποπης δεν θα το ξεχασω αυτο το περασμα ποτε
Rally Acropolis 2012: Η αγωνιστική πλευρά