-
Με ευκαιρία την απελευθέρωση των diesel αυτοκινήτων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα ελπίζοντας έτσι να βοηθηθούμε όσοι ενδιαφερόμαστε για μελλοντική αγορά diesel. Κυρίως απευθύνετε σε κατόχους ήδη κάποιου diesel αυτοκίνητου αλλά και σε γνώστες του θέματος.
Ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο diesel αυτοκίνητο στις δυο κατηγορίες (Μικρά και μικρομεσαία)? Μιας και είναι η κατηγορία με τους περισσότερους υποψηφίους αγοραστές.
Σαφώς και τα κριτήρια είναι υποκειμενικά και διαφέρουν από άτομο σε άτομο αλλά πιστεύω ότι όλους πλέον μας ενδιαφέρουν κριτήρια όπως κατανάλωση, ασφάλεια, κόστος συντήρησης, οδική συμπεριφορά, ασφάλιστρα, Τέλη κλπ.
-
Με ευκαιρία την απελευθέρωση των diesel αυτοκινήτων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα ελπίζοντας έτσι να βοηθηθούμε όσοι ενδιαφερόμαστε για μελλοντική αγορά diesel. Κυρίως απευθύνετε σε κατόχους ήδη κάποιου diesel αυτοκίνητου αλλά και σε γνώστες του θέματος.
Ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο diesel αυτοκίνητο στις δυο κατηγορίες (Μικρά και μικρομεσαία)? Μιας και είναι η κατηγορία με τους περισσότερους υποψηφίους αγοραστές.
Σαφώς και τα κριτήρια είναι υποκειμενικά και διαφέρουν από άτομο σε άτομο αλλά πιστεύω ότι όλους πλέον μας ενδιαφέρουν κριτήρια όπως κατανάλωση, ασφάλεια, κόστος συντήρησης, οδική συμπεριφορά, ασφάλιστρα, Τέλη κλπ.
-
-
Σα να ρωτάς ποιό είναι το καλύτερο αυτοκίνητο βενζίνη.
Για ποιά κατηγορία? Θέλεις να αγοράσεις? Με τί κριτήρια? Ποιές οι ανάγκες σου? Ποιά θα είναι η χρήση του?Σε γενικές γραμμές πάντως μακριά απο Γερμανικά αν θέλεις να δίνεις λεφτά στα συνεργεία. Τα Γαλλικά είναι κορυφαία - δεν το λέω εγώ αλλά όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου και οι εμπειρογνώμονες.
-
Είπα για τις δυο κατηγορίες μικρά και μικρομεσαία. Ανεξάρτητα από τις δικες μου ανάγκες που εννοείτε ότι είναι διαφορετικές για τον καθένα μας.
Η ερώτηση μου ήταν ποιος πιστεύει ότι είναι το καλύτερο diesel σε αυτές τις δυο κατηγορίες σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια τα οποία μπορεί να είναι ίδια με τα δικά μου ή κάποιου άλλου αναγνώστη, άλλωστε αυτό είναι το νόημα του forum ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τα Γαλλικά είναι κορυφαία - δεν το λέω εγώ αλλά όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου και οι εμπειρογνώμονες.LoooooooooooooooL
Η Ιταλια θα ξεπεραστει πολυ δυσκολα στον τομεα των ντιζελ.
-
Kατα την ταπεινη μου γνώμη diesel ταιριαζει γαντι σε μεγαλα αμαξωματα και ταξιδιαρες ψυχες.
Αν αγοραζα σήμερα?
Audi A6 Avant Quattro 3.0 BiTD
ψιλοπράγματα δηλαδή -
για μενα ο καλυτερος πετρελαιοκινητηρας ειναι της χιουνταη-κια.1.1λτ,75 αλογα,χαμηλη καταναλωση εντος πολης κ σε επαρχιακους) κ μηδενικα τελη κυκλοφοριας(τουλαχιστον στην ευρωπη,στην ελλαδα καποια μαλακια θα εγινε).στο πικαντο που εχουμε,καιει παραπανω μονο στην εθνικη,οπου λειπει η 6η σχεση στο κιβωτιο.αλλα τα νεα μοντελα νομιζω φερουν 6η.
εξαιρετικος επισης στο θεμα της καταναλωσης ο 1.3μτζετ που οδηγησα σε μια λαντσα μουζα που με εντυπωσιασε κυριως στην χαμηλη καταναλωση παρολο το βαρος κ την (υποθετω) αεροδυναμικη περιπτερου.
με βαση την προσωπικη εμπειρια 100 κ βαλε χιλιομετρων στο γιαρις μας,κ αυτος ο κινητηρας επισης θεωρω οτι αξιζει.
για τους υπολοιπους απλως δεν εχω αποψη επειδη δεν τους εχω οδηγησει.η παιζει κ να οδηγησα κ να μη το θυμαμαι η να μην εστιασα την προσοχη μου στο αυτοκινητο εκεινη τη στιγμη. -
Ο χρήστης insider40 έγραψε:
Ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο diesel αυτοκίνητο320d
-
Για μενα το καλυτερο ειναι το mercedes e220 cdi. Το εχει φιλος μου ταξι και εχει κανει απο το 2005 730000 km χωρις να παρουσιασει κατι ιδιαιτερο παρα μονο τα αναλωσιμα του.
-
Μα οι περισσοτεροι ντιζελ μπορουν να βγαλουν αυτα τα χιλιομετρα. Και μενα κατι σε 3λιτρο 6κυλινδρο και στεισον θα μου κανε κλικ για να διασχιζω την Ελλαδα και οχι μονο.
-
Εκεί που πάει το thread ο τίτλος θα έπρεπε να είναι ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ diesel
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο diesel αυτοκίνητο
320d
Thread closed!
-
Σε s/w όμως!!!
-
Ο χρήστης insider40 έγραψε:
Για ποιο Α6 και 320 μιλατε ρε σεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ειπαμε,Η Φιατ δεν μπορει να ξεπεραστει ευκολα στα ντιζελ εδω.
-
AUDI Q7 V12 6.0
-
Έχει κατι ωραία μοτεράκια η BMW και στα μικρομεσαία
-
Το καλύτερο ντίζελ είναι αυτό εκεί το κίτρινο με την μπλέ ρίγα
μεγάλο πορτμπαγκάζ, κάθισμα πλάτους 1.5m και μπεστ οφ αυτόματος πιλότος
-
Στμφωνω απολυτα!!
-
Αυτο.
Το καλύτερο diesel αυτοκίνητο