-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
[
ΥΓ Βέβαια οι κλέφτες δεν χρειαζόταν να λύσουν την κλειδαριά για να ξεκλειδωθεί το τιμόνι...απλά το έκαναν αριστερά-δεξιά με δύναμη και έσπαγε...Εγω παντως μια φορα που το προσπαθησα μικρος,εσπασε το τιμονι..
Εγώ πάλι σε datsun (τι άλλο!) 'εσπασα' τα χέρια μου...τιμόνι και κλειδαριά εκεί..ακλόνητα!!!
-
Συνέχεια......
Επιτέλους κατάφερα να βάλω την μία βάση, για να να σηκώσω το αυτοκίνητο
(είχα ανεβάσει και ένα πρόχειρο σχέδιο παλιότερα)
Αυτή είναι για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όταν θα έχω όρεξη θα βάλω και την εμπρός.
-
Συνεχίζουμε.....
ξέμπλεγμα και και αποσυναρμολόγηση της πλεξούδας.
Δεν βγάζαμε άκρη τι πάει που....
Ο κουμπάρος επί το έργο
Μερικά καλώδια έπρεπε να κοπούν,
αφού βέβαια σημαδεύτηκαν για να θυμόμαστε αργότερα.
Πατέντες
Καλώδια ρολογιού, θέρμανσης, ραδιοφώνου
Μετά το μοτέρ του υαλοκαθαριστήρα.
-
Όψη του τακαρισμένου αυτοκινήτου.
Δυστυχώς στο εμπρός παρμπρίζ δεν στάθηκα τυχερός.
Κατά την αφαίρεση του από το αυτοκίνητο απέκτησε τρις ρογμάρες.
Και απο κοντά
-
Κάτω από το ταμπλό.
Μάλλον για να κλείνει το ρεύμα.
Συνέχεια του ξηλώματος....
Το καλώδιο της μπαταρίας
Μετά ξεκίνησα να ξεβιδώνω το καπάκι από την πολλαπλή εξαγωγής για να φτάσω στην εξάτμιση και να καταφέρω να την βγάλω.
Δυστυχώς η εξάτμιση θα μας παιδέψει.
Έχει τέσσερις βίδες που ξεβιδώνουν από κάτω.
Μεταξύ της πολλαπλής και της εξάτμισης υπάρχει κάτι σαν μεταλλική τσιμούχα η οποία στις γωνίες της (δηλαδή εκεί που είναι ακριβώς οι βίδες) είναι στρατζαρισμένει και δεν μας δίνει πρόσβαση στις βίδες.Ας πάμε σε κάτι ποιο εύκολο....
Ας βγάλουμε τα πίσω κομμάτια της οροφής που κουμπώνει το TARGA.
Ας ψεκάσουμε πρώτα.
Ευτυχώς άρχισε να ξεβιδώνει εύκολα.
-
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2705492/Αυτη η αγγελια πρεπει να παιζει σε καθε σελιδα του τοπικ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτη η αγγελια πρεπει να παιζει σε καθε σελιδα του τοπικ
Πες το ψέματα.
Τον έχω υπόψιν για τα μονταρίσματα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτη η αγγελια πρεπει να παιζει σε καθε σελιδα του τοπικ
Aπρόσεχτος ... η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως πάντως.
-
Καλησπέρα,
θέλω να ρωτήσω κάτι την παρέα.
Το ερώτημα είναι:
Σε μια ανακατασκευή, το αυτοκίνητο το αφήνεις λαμαρίνα,
προκειμένου να του ρίξεις ένα εποξικό αστάρι και να το σφραγίσεις
ή
το αφήνεις λαμαρίνα μόνο στα σάπια σημεία;Ο λαμαρινάς (είναι φιλαράκι) μου είπε ότι αυτό εμπεριέχει ένα κίνδυνο,
ο κίνδυνος είναι ότι τρίβοντας την λαμαρίνα αναπτύσσετε θερμότητα και η θερμότητα αυτή μπορεί
να στραβώσει την λαμαρίνα, ή να χαλάσει κάποια καμπύλη του αυτοκινήτου.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
-
Το γδύνεις λαμαρίνα αν βρεις μπανιέρα να το βουτηξεις ολο αλλιώς μόνο τα σαπια σημεία.
-
Το μονο βεβαιο ειναι οτι μολις αφησεις τη λαμαρινα γυμνη πρεπει αμεσως να ριξεις επανω ασταρι γιατι η οξειδωση του μεταλλου ξεκιναει απο το επομενο κιολας λεπτο που θα μεινει γυμνο. Δεν θα συμβει κατι φοβερο βεβαια αλλα η υγρασια μετα που θα παραμεινει απο κατω απο το ασταρι θα κανει σιγα σιγα τη δουλεια της. Για μενα πρεπει να φτασεις σε φαση γυμνης λαμαρινας σε ολο το αμαξι ωστε να φυγουν και παραπανισιοι στοκοι
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
ή να χαλάσει κάποια καμπύλη του αυτοκινήτουΚαι πού τις βρήκε τις καμπύλες το Χ1/9;
ΥΓ: το λίγο χιουμορ είναι η μόνη συμβολή που μπορώ να έχω καθοτι από λαμαρίνες είμαι άσχετος.
-
Εξαφανισμενος ο xoxos αλλα αυτο εδω ισως το εκτιμησει ιδιαιτερα.
http://bertonex19.blogspot.gr/ -
Νομίζω ότι είναι του xoxou το blog
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εξαφανισμενος ο xoxos αλλα αυτο εδω ισως το εκτιμησει ιδιαιτερα.
http://bertonex19.blogspot.gr/viewtopic.php?f=16&t=51962&p=2717575#p2717575
-
-
Κριμα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Κριμα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κριμα.
Δε ξερω ρε γαμωτο.Αφου το ξεκινησε επρεπε να το τελειωσει!Καθισα και διαβασα το θεμα βεβαια φαινοταν ασυμφορο αλλα ειναι χτυπημα.
Ανακατασκευή Fiat x1/9