-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Επειδή βλέπω πως σας ενδιαφέρει τελικά το ''Ανακατασκευή Fiat x1/9''
Λέω να συνεχίσω.........
Κατσε μισο.... δλδ αν δεν μας ενδιαφερει θα το παρατησεις το project? Τοτε αν ειναι να ψηφισουμε, ολοι μαζι.
Μην μας κατηγορησεις για τα δεινα που θα περασεις μεχρι να τελιωσεις και λες μετα 'εγω για σας το συνεχισα'
Θελω ψηφοφορια!Προς Βασιλη: μαζευτηκαμε ηδη 3 για την επισκεψη προς τον Χοχο, αν εχεις και εσυ καποιους δικους σου, νοικαζουμε ενα βανακι και παμε ολοι μαζι στο χοχου για καφε, τι λες?
Εγώ θα συνεχήσω ετσι κι αλλιώς το αυτοκίνητο,
απλά αν δεν σας ενδιαφέρει θα σταματήσω το ποστάρισμα.Όσο για το καφεδάκι σας περιμένω όποτε θέλετε.
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
εχει και πουλμαν η παρεα..με μεγαλες μπαγκαζιερες για να κουβαλησετε οσο ραβανι θελετε , ασε που αμα τρωγοσαστε για περιπετεια...παιζει και 32αρι ΒΙΑΜΑΞ του 1972. xoxe προχωρα... ειμαστε μαζι σου στην ανακατασκευη σου.Να είσαι καλά φιλε Τάκη,
μου δίνεται πολύ δύναμη όλοι σας. -
Τι να σας κάνω........
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ωχ , με αυτά που λέτε περι ραβανί νιώθω μια υπογλυκαιμία τώρα...... Ρε Χόχε , με τόση κουβέντα περι ραβανί δεν ανεβάζεις και καμιά φωτό από αυτό έτσι για να έχουμε και μεις μια ιδέα για το τι πρόκειται?
Ασε, αυτό δεν θα το αντέξω. θα βάλει όλο το σετ φωτογραφιών κουταλιά - κουταλιά μέχρι να το φάει όλο με τον κουμπάρο !!!
Είσαι τρομερός
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Eδω υπάρχει κόντρα ρεβανί-ραβανί. Να ψηφίσουμε. Ψηφίζω ΡαβανίΠαιδιά........
Ρεβανί!!!
Όχι Ραβανί.
Συγνώμη απο τους φίλους Αθηναίους,
δεν έχω κάτι μαζί σας αλλά μόνο εσείς το Λέτε Ραβανί. -
Ετοιμαστε το μερσεντε το 32αρι ερχομαστεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
-
Quote Wikipedia
Το ρεβανί είναι γλύκισμα που παρασκευάζεται από σιμιγδάλι και γιαούρτι και αφού ψηθεί στο φούρνο, περιχύνεται με σιρόπι. Συνήθως στα υλικά προστίθεται και τριμμένη καρύδα.
Το ρεβανί της Βέροιας είναι το παραδοσιακό γλυκό της πόλης και έχει ιδιαίτερη φήμη σε όλη την Ελλάδα.
Στην νότια Ελλάδα κυρίως μπορεί να το συναντήσει κανείς και ως ραβανί.
Το ίδιο γλυκό παρασκευάζεται και στην Τουρκία φέροντας το ίδιο όνομα με τα ελληνικά, revani, στον Αραβικό κόσμο επίσης όπου αποκαλείται basbousa αλλά και σε όλη την υπόλοιπη ανατολική Μεσόγειο φέροντας διάφορα ονόματα. -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Quote WikipediaΤο ρεβανί είναι γλύκισμα που παρασκευάζεται από σιμιγδάλι και γιαούρτι και αφού ψηθεί στο φούρνο, περιχύνεται με σιρόπι. Συνήθως στα υλικά προστίθεται και τριμμένη καρύδα.
Το ρεβανί της Βέροιας είναι το παραδοσιακό γλυκό της πόλης και έχει ιδιαίτερη φήμη σε όλη την Ελλάδα.
Στην νότια Ελλάδα κυρίως μπορεί να το συναντήσει κανείς και ως ραβανί.
Το ίδιο γλυκό παρασκευάζεται και στην Τουρκία φέροντας το ίδιο όνομα με τα ελληνικά, revani, στον Αραβικό κόσμο επίσης όπου αποκαλείται basbousa αλλά και σε όλη την υπόλοιπη ανατολική Μεσόγειο φέροντας διάφορα ονόματα.Τι έγραψε ο άνθρωπος...........
respect!!!!!!!!! -
Στην Αμαλιαδα το λεμε ρεβανι, ειναι τελειως διαφορετικο, ειναι επισης απο σιμιγδαλι και λαδακι, δε σιροπιαζεται, θεωρειται φτωχο γλυκο, και φτιαχνεται για φτωχο Αγιο. τον Αγιο Τρυφωνα. περαν τουτου...κανονισε Χοχε να κολλησουν τα χερια απο τα σιροπια, να τσιτωσει και η μπακα να μη μπορει μετα να βοηθησει στο ξεμονταρισμα. κουταλια κουταλια θα του δινεις. ξεμονταρεις καπω μια κουταλια, κατεβαζεις μηχανη μισο κομματι και ου το καθεξης βεβαιως βεβαιως... σε περιπτωση που σου λειψει κατι... σφυρα να ρωτησω τον Ιταλο που με προμηθευσε για τη β. στις φωτο ειδα...και νομιζω οτι ειναι εντελως ιδιο το χειριστηριο εξαερισμου και καλοριφερ, απο delta πρωτης γενιας.
-
του κουμπαρου εννοουσα
-
Μηπως το παρασοροπιασαμε το θεμα ;
-
σωπα καημενε....παραμενει αφορολογητο
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
δεν έχω κάτι μαζί σας αλλά μόνο εσείς το Λέτε Ραβανί.Λάθος! Και στη Θεσσαλία Ραβανί το λέμε. Τουλάχιστον όσοι δεν έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
δεν έχω κάτι μαζί σας αλλά μόνο εσείς το Λέτε Ραβανί.Λάθος! Και στη Θεσσαλία Ραβανί το λέμε. Τουλάχιστον όσοι δεν έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη.
Εγω παντως οταν το τρωω δεν καταλαβαινω την διαφορα.
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Εγω παντως οταν το τρωω δεν καταλαβαινω την διαφορα.
-
χαζευοντας στο car.gr πετυχα το παρακάτω...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2705492/
το παραθέτω μηπως και σε βοηθησει. Καλή συνέχεια!
-
Ο χρήστης abarth έγραψε:
χαζευοντας στο car.gr πετυχα το παρακάτω...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2705492/
το παραθέτω μηπως και σε βοηθησει. Καλή συνέχεια!
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Έλα.... πολύ χαλαρώσαμε με τα ρεβανί
Κολόνα τιμονιού
Πολύ πατέντα ρε παιδιά.....
Αυξάνω διαρκώς την συλλογή μου με ''βίδες με 500 ροδέλες και άλλα τόσα παξιμάδια''.
Η βάση που είναι η κλειδαριά
Δεν μας παίδεψε τίποτα, όλα βγήκαν εύκολα..... μάλλον έχουν βγει πολλές φορές.
Βρε καλός τον...
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Δεν μας παίδεψε τίποτα, όλα βγήκαν εύκολα..... μάλλον έχουν βγει πολλές φορές.
Δεν σας παίδεψε η κλειδαριά, όχι γιατί έχει μπει και βγει πολλές φορές, αλλά γιατί όταν αλλάχθηκε δεν τοποθετήθηκε σωστά (σφίξιμο των βιδών μέχρι να κοπεί το κεφάλι τους)...
Υπάρχει αυτό το κοψιματάκι που βλέπεις κάτω απο το κεφάλι της βίδας για να κόβεται και να μην μπορεί οποιοσδήποτε (πχ ο κλέφτης) να λύσει την κλειδαριά απο την κολώνα ώστε να μην κλειδώνει το τιμόνι...Αρα η σωστή τοποθέτηση, η οποία θα σε ζόριζε αφού δεν θα έρβισκες βίδα, είναι να σφίξουμε την κλειδαριά μέχρι να σπάσει το κεφάλι και να σου μείνει στο χέρι..
ΥΓ Βέβαια οι κλέφτες δεν χρειαζόταν να λύσουν την κλειδαριά για να ξεκλειδωθεί το τιμόνι...απλά το έκαναν αριστερά-δεξιά με δύναμη και έσπαγε...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
[
ΥΓ Βέβαια οι κλέφτες δεν χρειαζόταν να λύσουν την κλειδαριά για να ξεκλειδωθεί το τιμόνι...απλά το έκαναν αριστερά-δεξιά με δύναμη και έσπαγε...Εγω παντως μια φορα που το προσπαθησα μικρος,εσπασε το τιμονι..
Ανακατασκευή Fiat x1/9