-
Ο χρήστης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΓΟΣ έγραψε:
... ΧοΧο ...
α ρε ΧΟΧΟ ΜΠΑΓΑΣΑ...Ρε Αγιοβασίλη Λαγέ, Ξόξος είναι ο άνθρωπος!
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
περαν τουτου, σου απαντησα κι εγω στα πρωτα σου ποστ, για ανταλλακτικα, βαζοντας σου και τη διευθυνση του φορουμ των ιδιοκτητων χ1/9. κατα την αποψη μου, για αμεση αντικατασταση, θερμοστατης, μπουζι , φιλτρα λαδιου αερα και βενζινης, ελεγχος αντλιας βενζινης και νερου καθως και λαδιου, μαρκουτσια φρενων.οσον αφορα τα αμορτισερ, ανακατασκευαζει, ενα καλο παιδι εδω στην Ελλαδα που υπηρξε μηχανικος...στη Ferrari.
στειλε κι ενα mail εδω: http://www.ammortizzatoriauto.it/listino.php
στη διαθεση σου ωπου μπορουμε να βοηθησουμεΣε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου, τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου αυτά που με συμβουλεύεις.
Κανένα στοιχείο για το που μπορούμε να βρούμε αυτό το καλό παιδί; -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
http://www.autopartswarehouse.com/models/fiat~x-1-fs-9~makemodel.htmlΚαί για πιο πλήρη γκάμα:
http://x19gr.50webs.com/spares.htmΧόχο το φόρουμ μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο εργαλείο, όταν ζητάς κάτι συγκεκριμένο και ακόμα περισσότερο αν ζητάς συγκεκριμένη τεχνική πληροφορία...δεν φαντάζεσαι πόσο...
Τα παραπάνω τα βρήκα γράφοντας στο Google: parts for fiat X/19... και το πρώτο αποτέλεσμα στο έγραψα και το 2ο έχει τα πάντα...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε tsargy.
Εσύ με το Morreti πού βρίσκεσαι, βρίσκεις ανταλλακτικά; -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι θα μου προτείνετε να αντικαταστήσω στο αυτοκίνητο;
Από μηχανολογικά πράγματα!
Έχω προμηθευτεί είδη διακόπλακες της BREMBO.
Τακάκια.Με αμορτισέρ δεν ξέρω βέβαια, αν και ένας φίλος μου πρότεινε κατάστημα και θα πάρω να ρωτήσω.
Bρε Χοχε θα μας τρελανεις ?
Εδω δεν εχεις αμαξωμα , τα μπρεμπο σου λειπουν και τα αμορτισερ ?
Και να τα βαλεις ολα αυτα οταν πατησεις φρενο , θα φυγει η μουρη με το τιμονι και θα το ψαχνεις καθισμενος μπροστα απ'το μοτερακι σου ...........αστα ανεκδοτα και κατσε ψαξε για λαμαρινα , σου ειπα τα μηχανολογικα ειναι το πιο ευκολο για αυτο το φιατ , η λαμαρινα ειναι το δυσκολο , αλλοιως θα ειχαμε ολοι απο 2-3 χ1\9 !
Εκτος αν εβαλες το θεμα για να κανεις πλακα ...... τοτε συνεχισε , τσιμπαμε !
Ευχαριστώ πολύ για τα κακά σου λόγια,
η αλήθεια είναι πως επειδή το θέμα με τις λαμαρίνες σχεδόν το έχω λύση
(τα περισσότερα τα έχω ήδη παραλάβει. Περιμένω μόνο τις λαμαρίνες {μασπιέ} που είναι κάτω από τις πόρτες) γι αυτό προτρέχω και ρωτάω πράγματα τα οποία θα τα χρειαστώ ίσως πολύ αργότερα.Συγνώμη αν σε κούρασα, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετικός.
-
Ο APR εχει δικιο. ΧοΧο βρες τα κομματια της φανοποιίας που χρειαζεσαι πρωτα και ψαξε για καλο μαστορα ωστε να εξασφαλισεις μια καλη βαση! Τα αλλα επονται εκτος κι αν το buget σου, σου επιτρεπει να τα κανεις ολα με μιας...Οσο για το μοτερ εχε κανα ματι ανοιχτο στο ebay για κανα μοτερ-μπλοκ original που καπου καπου παιζουν , ωστε να ολοκληρωθει το project σου σωστα. Αλλιως ριχνεις μεσα κανα fiat uno ή κανενα Tipo 1.6 και ξεμπερδευεις αλλα οχι ελαφριά την καρδία αλλα ξεμπερδευεις:sorry:
ευτυχως το ταμπλω σου ειναι ασκαστο απ οσο βλεπω(οχι σαν το δικο μου )
Επισης ριξε και εδω μια ματια:http://www.international-auto.com
εχουν συνηθως ακριβες τιμες αν συνυπολογισεις και τα μεταφορικα, αλλα μπορει να βρεις καμια φορα και περιεργα πραγματακια σ αυτους και να αξιζει...α ρε ΧΟΧΟ ΜΠΑΓΑΣΑ με συγκινησες με την προσπαθεια και την επιμονη σου... μπραβο σου και καλη συνεχεια!
κατα τα αλλα μην ανχεσαι εδω ειμαστε, να σε βοηθαμε ολοι, αν και με τη φορα που χεις παρει εσυ θα μας βοηθας σε λιγο...
Το buget έχει πραγματικά ξεφύγει αλλά κόβοντας απο αλλού θα προσπαθήσω να φτάσω ως το τέλος με αυτή την αγάπη
Στο ebay πραγματικά υπάρχουν τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως έχω βρει μοτέρ και 1500 & 1300 αλλά δεν γνωρίζω πως μπορεί να γίνει η αποστολή του. Μόνο ταχυδρομικός στέλνουν πράγματα.
Το ταμπλό μου όπως βέβαια και το υπόλοιπο εσωτερικό για πολλή καλή μου τύχη είναι σε φοβερή κατάσταση.
Σε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια, να είσαι κι εσύ καλά.
-
Ο χρήστης gsakias έγραψε:
φιλε xoxo συγχαρητηρια για ολα!!!εισαι αξιος!!!τελικα ο επιμενων παντα νικα!!!μακαρι να ειχαε ολοι το μερακι σου και παλι μπραβο φιλε!!!περιμενω με ανυπομονησια φωτο απο τη συνεχεια της ανακατασκευηςΣε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια, να είσαι κι εσύ καλά.
Να ξέρεις πως δεν έχω γνώσεις, μόνο μεράκι αγάπη. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
... ΧοΧο ...
Για αποκατάσταση της αλήθειας το όνομα μου είναι Χόχος.
-
xoxo αν ο προϋπολογισμός σου σου το επιτρέπει άμεσα (γιατί στο τέλος θα έχεις ξοδέψει περισσότερα για να στήσεις αυτό που πήρες),μήπως να το τολμούσες;
http://www.subito.it/auto/fiat-bertone- ... 921975.htm
http://www.subito.it/auto/fiat-x1-9-2-s ... 789571.htm
http://www.subito.it/auto/x1-9-fiat-ber ... 650214.htm
Αν όχι, μήπως θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ως βάση ενός detailing (και όχι νεκρανάστασης) κάτι σαν αυτό;
http://www.subito.it/auto/fiat-x1-9-ber ... 409155.htm -
Οτι πιο ξενερωτο μπορεις να κανεις σε καποιον που ξεκιναει ανακατασκευη..
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
περαν τουτου, σου απαντησα κι εγω στα πρωτα σου ποστ, για ανταλλακτικα, βαζοντας σου και τη διευθυνση του φορουμ των ιδιοκτητων χ1/9. κατα την αποψη μου, για αμεση αντικατασταση, θερμοστατης, μπουζι , φιλτρα λαδιου αερα και βενζινης, ελεγχος αντλιας βενζινης και νερου καθως και λαδιου, μαρκουτσια φρενων.οσον αφορα τα αμορτισερ, ανακατασκευαζει, ενα καλο παιδι εδω στην Ελλαδα που υπηρξε μηχανικος...στη Ferrari.
στη διαθεση σου ωπου μπορουμε να βοηθησουμεΣε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου, τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου αυτά που με συμβουλεύεις.
Κανένα στοιχείο για το που μπορούμε να βρούμε αυτό το καλό παιδί;Aν το καλό παιδί, το λένε Θύμιο, έχω το τηλέφωνό του.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οτι πιο ξενερωτο μπορεις να κανεις σε καποιον που ξεκιναει ανακατασκευη..Κάνεις λάθος. Το έχω ξαναγράψει και πιο παλιά, όσο καλή κι αν είναι μια ανακατασκευή, ποτέ δεν θα κάνει ένα αυτοκίνητο τόσο καλό όσο ένα που δεν έχει πειραχτεί και δεν έχει ταλαιπωρηθεί. Ειδικά όταν μιλάμε για ανακατασκευή εκ θεμελίων όπως αυτή. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που η έως τώρα σχέση με το αντικείμενο του πόθου είναι καθαρά πλατωνική, είναι πολύ πιο καλό (και φυσικά πιο οικονομικό!) να ξεκινήσεις με ένα σωστό αυτοκίνητο. Από 'κει και πέρα αν εξακολουθείς να έχεις τη διάθεση, τα χρήματα και το χρόνο μπορείς να βαλθείς να 'αναστήσεις' και την πιο απελπιστική περίπτωση, αφού θα ξέρεις και δεν θα πας στα τυφλά.
Η συμβουλή της Alba είναι σωστή. -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
... ΧοΧο ...
Αρπα την προπετη γερμανοφιλε φίλε μου d jet ! Χο χο χο
Xoxo αν πέσει κάνα ταμπλω υπόψιν σου ασκαστο ρίξε 'σύρμα'...
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Οτι πιο ξενερωτο μπορεις να κανεις σε καποιον που ξεκιναει ανακατασκευη..
Κάνεις λάθος. Το έχω ξαναγράψει και πιο παλιά, όσο καλή κι αν είναι μια ανακατασκευή, ποτέ δεν θα κάνει ένα αυτοκίνητο τόσο καλό όσο ένα που δεν έχει πειραχτεί και δεν έχει ταλαιπωρηθεί. Ειδικά όταν μιλάμε για ανακατασκευή εκ θεμελίων όπως αυτή. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που η έως τώρα σχέση με το αντικείμενο του πόθου είναι καθαρά πλατωνική, είναι πολύ πιο καλό (και φυσικά πιο οικονομικό!) να ξεκινήσεις με ένα σωστό αυτοκίνητο. Από 'κει και πέρα αν εξακολουθείς να έχεις τη διάθεση, τα χρήματα και το χρόνο μπορείς να βαλθείς να 'αναστήσεις' και την πιο απελπιστική περίπτωση, αφού θα ξέρεις και δεν θα πας στα τυφλά.
Η συμβουλή της Alba είναι σωστή.Πολυ σωστα ολα αυτα
Απο εκει και περα δε βρισκω καποιο νοημα απο τη στιγμη που καποιος εχει ξεκινησει ν ανακατασκευασει και γενικα θελει ν ανακαλυψει πραγματα μεσα απο αυτο και να δει κατι τελειωμενο απο το 0 να του προτεινεις να βρει ενα ετοιμο. Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι το αρχικο ποστ απο alba ηταν λαθος ή εριστικο ή οτιδηποτε αλλο.. μια απλη διαπιστωση εκανα πανω σε αυτο.Τελος
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε tsargy.
Εσύ με το Morreti πού βρίσκεσαι, βρίσκεις ανταλλακτικά;Ανταλλακτικά λαμαρίνας...ούτε για δείγμα...
Προσανατολίζομαι για ευαίσθητα πατώματος ή και ολόκληρα φύλα πατώματος για 128, αλλά μέχρι στιγμής ούτε και αυτά έχω βρει...
Το καλό είναι ότι πόρτες, καπό και πίσω φτερά 'στέκονται' ...Όλα τα περίεργα που είχε το Moretti και δεν ταιριάζουν απο κανένα άλλο (γρύλοι παραθύρων, νίκελ κλπ) είναι σε καλή κατάσταση...
Αλλά, το έχω ξαναπεί...είναι για να παίζω και να κάνω τον μάστορα. Αν μου την δώκει και πάρω κανένα ιστορικό που χρειάζεται λεπτομέρειες, ίσως το πάω σε φαναρτζή και το αφήσω μέχρι να φτιαχτεί, ίσως όμως και να το δώσω...Δεν έχω αποφασίσει ακόμα όμως... Παρόλα αυτά έχω πάρει τα φλας γνήσια καινούργια, το κοντέρ με 0 χλμ του κουτιού, 3 προφυλακτήρες γνήσιους, το κουμπί του λεβιέ και κάτι άλλα ψιλά που δεν θυμάμαι... -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Κανένα στοιχείο για το που μπορούμε να βρούμε αυτό το καλό παιδί;Aν το καλό παιδί, το λένε Θύμιο, έχω το τηλέφωνό του.
Ένας φίλος το θέλει σαν τρελός!!!!!
-
... ΧοΧο ...
Εννοείτε φίλε μου.
-
θα μιλησω μαζι του και θα σας δωσω το τηλεφωνο του, για να ανακατασκευασει οποιος θελει τα αμορτισερ του
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
θα μιλησω μαζι του και θα σας δωσω το τηλεφωνο του, για να ανακατασκευασει οποιος θελει τα αμορτισερ τουΣε ευχαριστώ πολύ.
-
... ΧοΧο ...
Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη, Λαγέ... ως κοντόφθαλμος και δυσπροσάρμοστος γερμανοτραφής, έπεσα στην παγίδα του 'by the book', με ευθεία μετάφραση του ονόματος του φίλου Χόχου...
Να ρωτήσω, όταν λες να πέσει το ταμπλώ άσκαστο, τι εννοείς; Σε μεταλλικές βάσεις πατάει;;
-
Ο ποιητής εννοεί οτι αν σκάσει σε κάνα μαγαζί που ψάχνεις ανταλακτικά κάνα ταμπλό χωρίς σκαασίματα σφύρα του ένα τραγουδι για να το πάρει καθόσον τέτοια αναλώσιμα σπανιζουν την σήμερον.....
Ανακατασκευή Fiat x1/9