-
Γεια σας παιδια ! καλως σας βρηκα διαβαζω καιρο το φορουμ σας χωρις να ειμαι μελος αλλα τωρα εγγραφικα! λοιπον σκεφτομαι να αλλαξω το αμαξι μου (ford focus 2004 μοντελο το οποιο ειναι της οικογενειας)με κατι πιο σπορ βασικα κοιταω προς τα μεταχειρισμενα (δεν κυλαει το ριμαδι $) λοιπον και θα θελα την γνωμη σας να μου πειτε ! Σπορ αμαξι το πολυ στα 7,5 χιλιαρικα μεταχειρισμενο ! αααα και λογο τεκμηριον και αλλων εισφορων δυστυχως κατω απο 2λ ! ευχαριστω η οποιαδηποτε γνωμη ειναι δεκτη !
-
Γεια σας παιδια ! καλως σας βρηκα διαβαζω καιρο το φορουμ σας χωρις να ειμαι μελος αλλα τωρα εγγραφικα! λοιπον σκεφτομαι να αλλαξω το αμαξι μου (ford focus 2004 μοντελο το οποιο ειναι της οικογενειας)με κατι πιο σπορ βασικα κοιταω προς τα μεταχειρισμενα (δεν κυλαει το ριμαδι $) λοιπον και θα θελα την γνωμη σας να μου πειτε ! Σπορ αμαξι το πολυ στα 7,5 χιλιαρικα μεταχειρισμενο ! αααα και λογο τεκμηριον και αλλων εισφορων δυστυχως κατω απο 2λ ! ευχαριστω η οποιαδηποτε γνωμη ειναι δεκτη !
-
-
mazda mx5
toyota mr2 -
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... rive_type=
-
mx5...mx5..1.8 mk2/2.5/3 lsd + esp..just do it
-
ωραια και τα 2 αλλα απο χωρο αποσκευων ?! ειδικα το mr2 γιατι το mx5 ειχα διαβασει πως ειχε καλο χωρο αποσκευων ! γτ ρε παιδια δεν ειναι μονο για την τρελα να κανουμε και κανενα ταξιδι στο χωριο! για το celica 143ps ? ειναι καλο ? γρηγορο?
-
Μια χαρά είναι. Όμορφο, καλοστημένο και ποιοτικό. Αλλά πες μας λίγο τι ζητάς από το σπορ που θες, μη σου προτείνουμε διθέσια ξεσκέπαστα και ξενερώνεις. Πάντως, εγώ δεν έχω καταλάβει τι ψάχνεις. Και γιατί δεν κοιτάς τη Celica των 192 ίππων αλλά αυτή των 143.
-
μαλλον δεν ημουν και πολυ ακριβεις και συγνωμη! θελω ενα αμαξι το οποιο να ειναι σβελτο ! καλα κρατηματα και καλα φρενα (οσο μπορει) ! να εχει χωρους για κανενα ταξιδακι αλλα πανω σε καμια προσπεραση ή τιποτα παρομιο να ειναι σβελτο ! να ειναι και μπανικο εξωτερικα (οχι και fiat multipla )! αυτα ! δηλαδη οχι ραλι και σαξο! αλλα ποιο πολυ hatch back! ελπιζω να σας κατατοπησα καλητερα! και οταν λεω σπορ για μενα δεν ειναι σκωτοστρες στην ευθεια και να μην στριβουν !
-
αυτό δεν λέγεται sport ούτως ή άλλως
sport hatch μέχρι 7500
alfa 147 δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό αυτή τη στιγμή
-
και συγνωμη πιο λεγεται σημερα σπορ αμαξι ( θα φυγω απο το ζητημα αλλα κανω μια παρενθεση) αμαξια που εχουν το esp η αμαξια με 0-100 σε 7,2 και μετα δεν στριβουν η΄ ειναι τοσο ακριβα που με κιαλια τα κοιτας ? πετανε πανω σε ενα αμαξι 1τονου 150+ αλογα αλλα με πιες υποδομες ? πιο στησιμο? συγνωμη αν παραφερθηκα!
-
Ραλι και σάξο δηλαδή δε στρίβουν;
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1758153/
σου μενουν 2.000 ευρω.
φρενα εχει, καινουργιο ιμαντα εχει
550 ευρω για σεξυ αμορτισερ
350 ευρω για καθισμα
500 ευρω για πιο κοντο κωρονοπηνιο
500 ευρω για βενζινες -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ραλι και σάξο δηλαδή δε στρίβουν;στριβουν και πολυ ! γαλλοι ειναι ! αλλα δεν με τρελαινουν σαν αμαξια εχω βρεθει στο τιμονι ενος ραλι για μια διαδρομη με στροφουλες πολυ καλο στις στροφες και πολυ δυνατο αλλα μου φενεται πλεον παλιο... εκτος αυτου ολα ειναι σκισμενα γιαυτο δεν ειναι μεσα στις προτιμησεις μου! πολυ ωραιο το focus ( αυτο εχω τωρα αλλα οχι το ''κοφτο'') μαρεσει πολυ η ταχυτητα αλλα τα λεφτα για ωραια ταχυτητα σημερα ειναι πολλα τρελαινομαι για το type r αλλα 2λιτρο! ευχαριστω γ το ενδιαφερον!
-
-
[quote='Sinanai']http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1669417/ [/quo
αυτο ειναι μου φενεται ωραιο ! -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2043161/
εδώ εισαι... Ουτε πολλά χρόνια πάνω του, ούτε ψοφίμι, γενικά στριφτερό...
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
-
Εγω ακομα να καταλαβω τι ψαχνεις και τι θελεις.. Αποφασισε κατηγορια πρωτα απ ολα.
-
-
Επιλογη μικρου και σπορ μεταχ. αυτοκινητου !