-
Με βαση αυτα που λες οτι θελεις κοιτα το τουοτα αν σου φτανουν ια λεφτα.Διαφορετικα τα hyundai/kia ειναι μονοδρομος.
-
Μέσα στη βδομάδα περιμένω το corsa 1.3 ecoflex.Εγώ το παρήγγειλα σε μάυρο στην έκδοση edition και μου βγήκε 14250 με απόσυρση, 1500 ευρώ έκπτωση και 200 ευρώ μου έκοψε ο πωλητής γιατί είναι γνωστός μου.δεν θα αναφερθώ στην αντιπροσωπεία από την οποία το πήρα.Μόλις το παραλάβω θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
...... μου ειναι δυσκολο να συνδεσω το ονομα φιατ με ενα αυτοκινητο το οποιο προκειται να κανει πανω απο 330.000 απροβληματιστα χλμ οπως συμβαινει τωρα με το accent μεσα σε μια 9ετια. .........Fiat Punto mk2 1.2 16v
Μάρτιος 2001 - Ιούλιος 2009
310000kmΘέμα τύχης είναι.Καλή επιλογή και καλοτάξιδο οτι και αν επιλέξεις.
-
Πληροφοριακά για το corsa edition αυτή τη στιγμή με την έκπτωση των 1000 ευρώ πρέπει να βγαίνει στα 14700 με ολοκληρωμένη απόσυρση.με απόσυρση της opel to κερδος είναι 500 ευρώ οπότε πάμε στα 15100-15200. οι τιμές είναι για μεταλλικό χρώμα που το χρεώνει 490 ευρώ.
-
Ο χρήστης iliasgtc έγραψε:
Πληροφοριακά για το corsa edition αυτή τη στιγμή με την έκπτωση των 1000 ευρώ πρέπει να βγαίνει στα 14700 με ολοκληρωμένη απόσυρση.με απόσυρση της opel to κερδος είναι 500 ευρώ οπότε πάμε στα 15100-15200. οι τιμές είναι για μεταλλικό χρώμα που το χρεώνει 490 ευρώ.η μαντράδες αγοράζουν τις αποσύρσεις 100 με 150 ευρώ. Μη μασάτε
-
ρωτησα σε μια τουοτα το γιαρις βασική εκδοση κουλ 14.420 τελική τιμή με το κλειδι στο χερι που λενε. το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνει το αλλο αμαξι λογω αρκετων χιλιομετρων. υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ή ολοι οι εμποροι το ιδιο θα μου πουν? (να το αποσυρω δεν γινεται γιατι ειναι 2002 μοντελο).την αλλη εβδομαδα θα γινει και τεστ ντραιβ.
ο κοτσαδορος κοστιζει 490ευρω μαζι με τοποθετηση. καποιος aftermarket ποσο φθηνοτερα μπορεί να κοστίσει?
και το κορσα στην ιδια τιμή ερχεται περιπου χωρις να εχω ρωτησει ακομα σε αντιπροσωπο. το μονο μειον οτι ειναι 5ταχυτο.
το aveo ποτε ερχεται για να παρω μια προσφορα? -
ρωτησα σε μια τουοτα το γιαρις βασική εκδοση κουλ 14.420 τελική τιμή με το κλειδι στο χερι που λενε. το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνει το αλλο αμαξι λογω αρκετων χιλιομετρων. υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ή ολοι οι εμποροι το ιδιο θα μου πουν? (να το αποσυρω δεν γινεται γιατι ειναι 2002 μοντελο).την αλλη εβδομαδα θα γινει και τεστ ντραιβ.
ο κοτσαδορος κοστιζει 490ευρω μαζι με τοποθετηση. καποιος aftermarket ποσο φθηνοτερα μπορεί να κοστίσει?
και το κορσα στην ιδια τιμή ερχεται περιπου χωρις να εχω ρωτησει ακομα σε αντιπροσωπο. το μονο μειον οτι ειναι 5ταχυτο.
το aveo ποτε ερχεται για να παρω μια προσφορα?αγόρασε μια απόσυρση μόνο σου με 150 ευρώ στη χειρότερη, οπότε μετά ζήτα τους παραπάνω έκπτωση
το καινουργιο aveo εχει έρθει, μάλιστα έχουν κ ντιζελ ετοιμοπαράδοτα. έχει 14300 το 5θυρο κ 14500 το σεντάν. Μιλάμε όμως για τη πλούσια έκδοση LTZ με εξοπλισμό ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
εμένα η σεβρολέτ μου έδινε απόσυρση δωρεάν -
τελικα παραγγελθηκε το κορσα εντισιον εκδοση . ευχαριστω για τις συμβουλες σας
-
τελικα παραγγελθηκε το κορσα εντισιον εκδοση . ευχαριστω για τις συμβουλες σαςαν κάνετε τόσα πολλά χιλιόμετρα, δε κοιτάς μήπως βάλετε κρουζ κοντρολ?
είναι άλλα κόλπα -
Noμιζω οτι αυτο καλυπτει τα κριτηρια
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Noμιζω οτι αυτο καλυπτει τα κριτηρια -
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Noμιζω οτι αυτο καλυπτει τα κριτηριασιγουρα η χρηση του θα εχει παρεμφερη χαρακτηριστικα με αυτα ενος μουλαριου. θα φορτωνεται θα ταξιδευει και δεν θα τρωει πολυ
**εχει κρουιζ κοντρολ και επιπλεον η εκδοση εντισιον συμφωνα με τον αντιπροσωπο εχει ζαντες αλουμινιου, προβολεις ομιχλης και θερμαινομενους καθρεφτες
-
**εχει κρουιζ κοντρολ και επιπλεον η εκδοση εντισιον συμφωνα με τον αντιπροσωπο εχει ζαντες αλουμινιου, προβολεις ομιχλης και θερμαινομενους καθρεφτες
σίγουρα? έριξα μια ματιά εδώ
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel/aftokinita/corsa-3-porto/ekdoseis/diathesimes-ekdoseis.html
κ μόνο το κρουζ αναφέρει ενώ λέει ατσαλινες 15αρες -
το ξερω οτι αυτα τα 3 που ειπα ειναι απο αλλες εκδοσεις. απλα στην εντισιον προσθεσαν και αυτα.δωρο?δεν νομιζω
να καιει λίγο και να συμφέρει η αγορά του