-
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους και καλα χιλιόμετρα!
Ειλικρινά βρε παιδιά, ειχα εναποθέσει ολες μου τις ελπίδες στο Κρατικό Λαχείο της Πρωτοχρονιάς αλλά δεν κέρδισα...
Επομένως θα πρεπει να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τις όποιες οικονομίες μου!
Και θα ειναι το πρώτο μου αυτοκίνητο.
Γέρασα για να κυκλοφορώ μονο με μηχανάκια.Δεν εχω ξεκαθαρίσει ουτε τα χρήματα που θα διαθέσω, ουτε τα κυβικά που θελω, και γενικά τα παντα ειναι συγκεχυμένα μεσα στο κεφάλι μου...
Αλλά ας τα πάρουμε απο την αρχη!
Το πρώτο μου αυτοκίνητο θα ειναι, οποτε πιθανές υλικές (μικρο-)ζημιες δεν αποκλείονται καθόλου. Δεν νομίζω οτι θα πρέπει να διαθέσω μεγαλο χρηματικό ποσό, άλλωστε δεν διαθέτω τοσα χρήματα. Κοιτάω κάπου στις 3.000 ή 4.000 ευρώ (ισως και λιγο παραπάνω αν κατι αξιζει πραγματικά)Κυρίως θέλω το μελλοντικό μου αυτοκίνητο για μέσα στην Αθηνα (βασικα Πειραια και γυρω περιοχες). Μ'αρεσει πολυ η οδηγηση αλλά οι βολτες στην επαρχεία απαιτούν (φαντάζομαι) περισσότερα κυβικά.
Αλλά ας επικεντρωθούμε στις ανάγκες πρώτα!
Κοιτάω για 5θυρο. Δεν θα ηθελα όποιος κάθεται στις πίσω θέσεις να ζορίζεται στο μπες-βγες, βλέπετε και η μητερα μου μεγάλωσε κι αυτη..!
Μικρή κατανάλωση οσο ειναι αυτο δυνατο οπότε κοιταμε σε 1000 με 1300 κυβικα.
Ομως βλέπω κατι seat ibiza 1200 cc να εχουν τα ιδια χρηματα με τα 1400cc και μπαίνω σε σκέψεις αν τα δεύτερα αξιζουν τα κατάτι αυξημένα τελη, ασφαλειες και βενζινες για τα κατατι αυξημένα κυβικα και αλογα.
Μάρκα; Δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Αξιόπιστο να ειναι... κι όσο αντέξει.από '03 και μετα σίγουρα και με λιγότερο απο 100.000χλμ.
Seat ibiza
VW Polo
ή καποιο Punto ή Panda (αν και ειμαι so and so)
καποιο άλλο ισως;
Δεν ξέρω. Μπερδεύτηκα...
Τα φώτα σας παρακαλώ! Κι ας ειναι και xenon! -
Ειλικρινά βρε παιδιά, ειχα εναποθέσει ολες μου τις ελπίδες στο Κρατικό Λαχείο της Πρωτοχρονιάς αλλά δεν κέρδισα...
Επομένως θα πρεπει να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τις όποιες οικονομίες μου!
Γέρασα για να κυκλοφορώ μονο με μηχανάκια.Δεν εχω ξεκαθαρίσει ουτε τα χρήματα που θα διαθέσω, ουτε τα κυβικά που θελω, και γενικά τα παντα ειναι συγκεχυμένα μεσα στο κεφάλι μου...
Το πρώτο μου αυτοκίνητο θα ειναι, οποτε πιθανές υλικές (μικρο-)ζημιες δεν αποκλείονται καθόλου. Δεν νομίζω οτι θα πρέπει να διαθέσω μεγαλο χρηματικό ποσό, άλλωστε δεν διαθέτω τοσα χρήματα. Κοιτάω κάπου στις 3.000 ή 4.000 ευρώ (ισως και λιγο παραπάνω αν κατι αξιζει πραγματικά)Κυρίως θέλω το μελλοντικό μου αυτοκίνητο για μέσα στην Αθηνα (βασικα Πειραια και γυρω περιοχες). Μ'αρεσει πολυ η οδηγηση αλλά οι βολτες στην επαρχεία απαιτούν (φαντάζομαι) περισσότερα κυβικά.
Κοιτάω για 5θυρο. Δεν θα ηθελα όποιος κάθεται στις πίσω θέσεις να ζορίζεται στο μπες-βγες, βλέπετε και η μητερα μου μεγάλωσε κι αυτη..!
Ομως βλέπω κατι seat ibiza 1200 cc να εχουν τα ιδια χρηματα με τα 1400cc και μπαίνω σε σκέψεις αν τα δεύτερα αξιζουν τα κατάτι αυξημένα τελη, ασφαλειες και βενζινες για τα κατατι αυξημένα κυβικα και αλογα.
Μάρκα; Δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Αξιόπιστο να ειναι... κι όσο αντέξει.από '03 και μετα σίγουρα και με λιγότερο απο 100.000χλμ.
Seat ibiza
VW Polo
καποιο άλλο ισως;
Δεν ξέρω. Μπερδεύτηκα...
Seat ibiza
VW Polo
καποιο άλλο ισως;
Δεν ξέρω. Μπερδεύτηκα...
Kalispera.
8a sou proteina na agoraseis kati pou na einai ligotero apo 1.300 kybika.De 8a exeis ayksimena teloi,ligoteri katanalwsi kai ama pareis ena mikro aytokinito 8a kinise aksioprepestata.Oi prwtaseis mou mexri ta 4 xiliarika.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1952781/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1951656/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2045815/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1973355/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2032412/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1818486/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/498997/Kati tetoio prepei pistevw ba deis.
Soz gia greeklish alla den eimai sto pc mou.
-
Ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις!
Βλεπω οτι τα yaris τα πουλάνε αρκετα ακριβα και, (διαολε!) με 4 χιλιαρικα θα μπορούσα να παρω κατι πιο σύγχρονο κατω των 100.000 χλμ!
Επίσης βλεπω αγγελίες αμαξιών του 2003 με 50.000 χλμ. Ιδίως αμάξια που προτιμά η νεολεα. Μήπως εχουν αλλάξει μοτερ? Nα ειμαι υποψιασμένη?
Καλό το ford fiesta, θα το εχω κατά νου! -
Fysika kai prepei na eisai ypopsiasmeni epeidi 50.000xlm kai 8-9 xronwn aytokinito de pane mazi.To ligotero xrisimopoihmeno kai ka8aro isws aytokinito pou mporeis na vreis einai kati me 100.000+ xlm.Ektos kai an paroume ti periptwsi enws fiesta pou pouliwtan sto forum pou eixe mono 6.500xlm kai de kserw an pwleitai akoma ama einai na tou rikseis mia matia (apo oti 8ymamai ksepernaei to budget sou alla to amaksi ayto itan kainourio).To yaris oute poiotita kataskevis exei oute stisimo kalo se sxesi me ta alla ta mikra alla einai teras aksiopistias kai oikonomias.8a sou prwteina na pareis to 1.300cc yaris mias kai 8a travaei kala kai einai kai oikonomiko.Ta fiesta na ta protimiseis sta 1.250cc mias kai me to 1.400cc bgazoun ta idia aloga.
Ayta apo emena kai pali sorry gia greeklish den eimai apo to pc mou.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ayta apo emena kai pali sorry gia greeklish den eimai apo to pc mou.
μη στενοχωριέσαι τοσο! εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί
ευχαριστώ για τις συμβουλές!
ειδα και Hyundai getz 1100 του 08...
μαλλον θα παω για κανενα opel corsa.
δεν ξέρω! καθε μερα μπερδευομαι ολοένα και περισσότερο!σε ευχαριστω πολυ Mad Max!
-
Μάλιστα, μάλιστα ....
-
Nissan micra με υδραυλικο τιμονι και A/c ,εργαλειο στην πολη ,οικονομικο και καλο μοτερακι 16V
Εβγαινε και σε 1.0 αλλα και 1.3 ή 1,4 αν θυμαμαι
Δεν λεω το μ οντελο που μοιαζε σαν πασχαλιτσα αλλα το προηγουμενο .
Πχ
Youtube Video -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μάλιστα, μάλιστα ....βεβαίως βεβαίως!
-
Συχαίνομαι που θα το προτείνω αλλά είναι καλή πρόταση και τίμια και αυτό :
-
Ο χρήστης Antonis82 έγραψε:
Nissan micra [...] Δεν λεω το μ οντελο που μοιαζε σαν πασχαλιτσα αλλα το προηγουμενο .Για να ειμαι ειλικρινής, και το ενα και το άλλο δεν με πείθουν... Αλλά φυσικά θα το έχω κατα νου! you never know!
thanks Αντώνη
-
Συχαίνομαι που θα το προτείνωΓιατί; Προσωπικό κόλλημα (οπως εγω με τις fiat και alfa romeo) ή κατι άλλο, βαθύτερο;
-
Δεν πάει μία ... (if you know what I mean)
-
Ε, καλα! Δεν θα συμμετάσχω σε αυτοσχέδιους αγώνες ουτε θα αρχίσω τα ντριφταρισματα σε άδεια παρκινγκ - οχι ακόμα τουλαχιστον- (if you know what I mean). Στην δουλεια μου θέλω να πηγαίνω αξιοπρεπώς.
-
Ωραία γόβα by the way
Louboutin είναι ?
-
Thanks
Γι'αυτη τη γόβα γίνονται ολα! Μηχανή+γόβα δεν συνάδουν. -
Louboutin είναι ?
Διάολε! Οχι!
Ταπεινές Miss sixty είναι.Opel Corsa 1200cc, είμαστε good?
-
better αλλά μετά θα σου πώ ότι δεν στρίβει ....
Για την πόλη μια χαρά είναι *
αν και θα μου την πέσουν εδω μέσα που λέω καλό λόγο για opel...
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Thanks
Γι'αυτη τη γόβα γίνονται ολα! Μηχανή+γόβα δεν συνάδουν.χμμμ να το σκεφτεις καλυτερα.
Παρε αυτοματο καλυτερα. Πως θα αλλαζεις ταχυτητες ? Μυτη-τακουνι?
Αγορά μετ/νου για πρώτο αυτοκίνητο