-
καλησπερα σας!!!ειμαι νεα οδηγος και καινουργια στο φορουμ!
οδηγω περιπου ενα μηνα..και εχω το εξης θεμα,δυστυχως διαθετουμε jeep landrover freelander,και μαθαινω σε αυτο..εχω αρχισει και εξοικιωνομαι,αλλα πραγματικα μου φαινεται τεραστιο και πολλες φορες με δυσκολευει..βλεπει ο κοσμος το 'Ν' και με κοιταει με απορια!!!αυτη την στιγμη ειναι αδυνατον να παρω ενα μικροτερο,οποτε αναγκαστικα,οδηγω αυτο και το εχω παρει πλεον αποφαση!!!το μονο θετικο ειναι οτι στις ανηφορες,ανεβαινει σχετικα ευκολα,και γενικα δεν σβηνει τοσο ευκολα!!!τα αρνητικα ειναι πολλα..οπως το παρκαρισμα..ο ογκος..!οι περισσοτεροι μου λενε οτι αν μαθω σε αυτο..μετα ολα θα μου φαινονται παιχνιδι!!!φοβαμαι ομως...!
θα ηθελα την γνωμη σας!!!
ευχαριστω προκαταβολικα!!!! -
οδηγω περιπου ενα μηνα..και εχω το εξης θεμα,δυστυχως διαθετουμε jeep landrover freelander,και μαθαινω σε αυτο..εχω αρχισει και εξοικιωνομαι,αλλα πραγματικα μου φαινεται τεραστιο και πολλες φορες με δυσκολευει..βλεπει ο κοσμος το 'Ν' και με κοιταει με απορια!!!αυτη την στιγμη ειναι αδυνατον να παρω ενα μικροτερο,οποτε αναγκαστικα,οδηγω αυτο και το εχω παρει πλεον αποφαση!!!το μονο θετικο ειναι οτι στις ανηφορες,ανεβαινει σχετικα ευκολα,και γενικα δεν σβηνει τοσο ευκολα!!!τα αρνητικα ειναι πολλα..οπως το παρκαρισμα..ο ογκος..!οι περισσοτεροι μου λενε οτι αν μαθω σε αυτο..μετα ολα θα μου φαινονται παιχνιδι!!!φοβαμαι ομως...!
mary, πριν πλακωσουν οι ορδες πεινασμενων φορουμιτων, σου λεω μη φοβασαι, θα μαθεις και μετα ολα θα σου φαινονται παιχνιδακι.
Μπορει να κλειδωθει.
-
Οπ, τι έχουμε εδώ?
Λοιπόν η λύση στο πρόβλημά σου είναι η εξής: Το Freelander δεν είναι μεγάλο αυτοκίνητο ούτε ακριβό. Το μέγεθός του είναι όσο περίπου αυτό ενός Opel Astra, οπότε μόλις το συνειδητοποιήσεις το πρόβλημα λύθηκε.
Μπορεί να κλειδωθεί το θέμα, you're welcome
-
ευχαριστω για τις απαντησεις..!ειμαι λιγο ασχετη,και δεν ξερω ποτε ενα θεμα κλειδωνεται!και εγω ετσι νομιζω..οτι ειναι θεμα χρονου!
-
Ενα θεμα κλειδωνεται οταν δοθει λυση. Στη περιπτωση σου, δωθηκε. Θα το συνηθισεις το αυτοκινητο και θα οργωνεις με περηφανεια την ασφαλτο. Οσον αφορα τους τυπους που σε κοιταζουν επειδη εχεις το ''Ν'', αγνοησε τους και μη τους δινεις καμια σημασια. Πασχουν απο κομπλεξ σουμαχερισμου και θεωρουν τον εαυτο τους αρχοντες των λωριδων.
-
Και τώρα που λύσαμε το πρόβλημα, μίλησέ μας λίγο για εσένα.
-
ειμαι η μαρια,περιπου 29 ετων,απο τον πειραια!!και απο δω και περα οσοι μενουν κοντα μου να προσεχουν γιατι πραγματικα ειμαι χαρος...και επειδη ερχονται γιορτες..παιδια το νου σας...γιατι δεν σας βλεπω καλα!!
-
Τι εννοεις οταν λες οτι εισαι ''χαρος''?
-
Ρε ρόμαν αφού βλέπεις ότι έχουν κουβέντα τα παιδιά. Είχες την ευκαιρία σου!
-
Βλεπεις Μαρια τι εννοω με τις ορδες? Αμεσως πλακωσε ο ΙΚΕ και ο σαλιγκαρης να σου κανουνε καμακι. Αξεστοι, τι να πεις
-
Εγώ είμαι μικρός για τον χάρο. Περιμένω τον ΙΚΕ να ξετυλίξει τα πλοκάμια του για να τον αντιγράψω στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
-
Καλησπέρα και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
Θα σου πώ ένα κολπάκι για να μπορείς να παρκάρεις πιο άνετα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 2 καρέκλες, και κάπου που έχει πολύ χώρο και ηρεμία από κίνηση.Βάλε τις καρέκλες έτσι ώστε να είναι τα εικονικά άκρα αυτοκινήτων μπροστά και πίσω και με την ησυχία σου κάνε δοκιμές για να παρκάρεις ανάμεσά τους.Το πολύ πολύ να τις κουνάς αλλά ούτε γάτα ούτε ζημιά.Εγώ έτσι έμαθα να παρκάρω όσο κι αν φαίνεται αστείο και παράξενο. -
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλησπέρα και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
Θα σου πώ ένα κολπάκι για να μπορείς να παρκάρεις πιο άνετα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 2 καρέκλες, και κάπου που έχει πολύ χώρο και ηρεμία από κίνηση.Βάλε τις καρέκλες έτσι ώστε να είναι τα εικονικά άκρα αυτοκινήτων μπροστά και πίσω και με την ησυχία σου κάνε δοκιμές για να παρκάρεις ανάμεσά τους.Το πολύ πολύ να τις κουνάς αλλά ούτε γάτα ούτε ζημιά.Εγώ έτσι έμαθα να παρκάρω όσο κι αν φαίνεται αστείο και παράξενο.αστειο δεν ειναι!εξυπνο θα το ελεγα!!θα το κανω συντομα!!!σε ευχαριστω!!!
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Βλεπεις Μαρια τι εννοω με τις ορδες? Αμεσως πλακωσε ο ΙΚΕ και ο σαλιγκαρης να σου κανουνε καμακι. Αξεστοι, τι να πεις -
Ο χρήστης mary έγραψε:
-
μπορεις και καλυτερα, με απογοητευσες!
-
Είμαι και εγώ χάρος, μην σας ξεγελάει το avatar μου.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Mary, για να μην ενοχλεισαι απο τετοια ατομα, μπορεις να πας στο ''Πινακα Ελεγχου Μελους'' πανω αριστερα, στη καρτελα ''φιλοι-εχθροι'' και να προσθεσεις αυτους που θεωρεις οτι δεν προσφερουν κατι ουσιαστικο και σε ενοχλουνε, αφαιρωντας ενα σημαντικο βαρος απο την αναγνωση των μηνυματων σε αυτο το φορουμ.
νεα οδηγος και αποριες!