-
Δεν ξέρω αν πηγαίνει εδώ, αλλά το βρήκα πριν από λίγο και μου έκανε εντύπωση ...
Ανασκόπηση Κυπέλλου Χωμάτινων Rally 2011
... μια εκπληκτική δουλειά από το Χωμάτινο, χίλια μπράβο! -
Δεν ξέρω αν πηγαίνει εδώ, αλλά το βρήκα πριν από λίγο και μου έκανε εντύπωση ...
Μια και εχουμε επιτροπη προβολης, ας αρχισουμε απο τα απλα μαθηματα ερασιτεχνικης πρωτοβουλιας, να μαθαινουν κι οι επαγγελματιες και να υπερηφανευομαστε που στο σπορ υπαρχουν κι αγνοι εραστες...
Απολαυστε
http://www.xwmatinos.gr/REVIEWxwma2011.pdfΣυγχαρητηρια? Μονο? Ας σκεφτουμε οτι ειχα την τιμη να συνεργαζονται μαζι μου στα ονειρα, τοτε...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
... μια εκπληκτική δουλειά από το Χωμάτινο, χίλια μπράβο!Πραγματικα εξαιρετικη δουλεια.
Επαγγελματικη.Φιλικα,
'el-em'
-
μαζι φτασατε στο κοντρολ ,τον ιδιο χρονο κτυπησατε 9.44 , τα διαβαζουμε και τα δυο να μην παραπονιεστε , αγνοι εραστες .......
Τι ειναι αυτο το χουι με την σκονη και τα γκοναρια τσ τσ τσ ........
-
Εξαιρετικό. Ότι καλύτερο έχω δει που να αφορά τους αγώνες made in Greece.
Συγχαρητήρια στους δημιουργούς -
Αμα έχεις μεράκι...
Και σε σχέση με κάτι που συζητάγαμε προ καιρού:
Το να έχεις μεράκι είναι σίγουρα αναγκαία συνθήκη για να κάνεις τέτοια δουλειά. Δεν είναι όμως ικανή, δεν αρκεί, χρειάζονται και άλλα προαπαιτούμενα (πχ. γνώσεις, δεξιότητες, διαθεσιμότητα υλικού, χρόνος)
Από την άλλη, το να είσαι επαγγελματίας δεν είναι ούτε ικανή ούτε αναγκαία συνθήκη για να κάνεις τέτοια δουλειά. Ομως αν είσαι καλός επαγγελματίας τότε έχεις τα προαπαιτούμενα.Συμπέρασμα 1: αν είσαι επαγγελματίας χωρίς μεράκι, δεν κάνεις τέτοια δουλειά.
Συμπέρασμα 2: από τον επαγγελματία, αφού τον πληρώνεις, έχεις απαίτηση να κάνει τέτοια δουλειά. Αρα πρέπει να έχει μεράκι, αλλιώς να πάει σπίτι του.(Αλλο αντίστοιχο παράδειγμα είναι τα βίντεο ερασιτεχνών με μεράκι, όπως ενδεικτικά οι motorsport fanatics σε σχέση με τελείως τετριμμένες και βαρετές δουλειές επαγγελματιών )
-
Σωστος Νασο!
Και για να ειμαστε ακριβεις και δικαιοι:
Υπογραφή Γιάννης Βραχωρίτης. ......... Και ποιος θα αρθρογραφήσει? Υπογραφή Απόστολος Παλάτος. Φωτογραφικό υλικό? ..... Δια χειρός χωμάτινου.gr, με την τέχνη του Σπύρου Καμνισενμάκι, με τον φακό του Γιάννη Βραχωρίτη, με “κυνηγό” τον Αντρέα Αποστολίδη. (Μερικη αναδημοσιευση)
Ανασκόπηση Κυπέλλου Χώματος by xwmatinos (ΠΡΟΒΟΛΗ!)