-
παιδια γνωριζει κανεις καμια αντιπροσωπεια audi στην αττικη που να εχει μεταχειρισμενο rs???
-
παιδια γνωριζει κανεις καμια αντιπροσωπεια audi στην αττικη που να εχει μεταχειρισμενο rs???
-
-
ελάχτιστα αν όχι 1-2 έχουν πουληθεί στην Ελλάδα... ΠΟΛΥ χλωμό να το βρεις μεταχειρισμένο και ακόμα πιο δύσκολο σε αντιπροσωπεία... ίσως σε καμία μάντρα ή από εισαγωγή Γερμανία
-
ειχα δει ενα λευκο στην ΠΛΑΠΟΥΤΑ (νεο ηρακλειο) σε εκθεση οπως ανεβαινεις δεξια (ΡΩΡΡΗΣ..?) και τοχε μεσα στη τζαμαρια φυσικα. Δεν ξερω ομως αν ειναι προς πωληση,,η τουυ ιδιοκτητη και το παρκαρει απλως. Λογικα για ναναι στη βιτρινα μαλλον ηταν για πωληση. Τσεκαρισε το και πες μας...μην πας, ενα τηλεφωνακι κανε.
Επισης ειχα δει ενα στο ΡΩΡΡΗ Κρυονερι στην εθνικη οδο διπλα στη Συρτεξ απεναντι απο τα γκουντυς..ειναι καιρος βεβαια αλλα δεν φευγουν και γρηγορα-γρηγορα αυτα. Επειδη το εβλεπα συχνα και να κυκλοφορει και στη σταματα-δροσια=αγ.στεφανο ,μηπως ειναι κανα ντεμο / τεστ η του ιδιοκτητη, η ολα μαζι..?. Παιζει να το βγαζανε και απο το συνεργειο για δοκιμη...οποτε τοσο συχνα δοκιμη απο συνεργειο εχε τα ματια σου ανοιχτα (και το πορτοφολι)...Ρωτα τον κ.Κοσμα που ειναι τεχνικος εκει, θα σου πει...(οχι τις πωλησεις τον κ.Κοσμα).
σημειωση¨δεν εχω σχεση με ρωρρη απλα πηγαινα το δικο μου εκει μονο για λεπτες εργασιες (λαδια ντι εσ τζι), Το σερβις μου το εκανα στο γνωστο εξειδικευμενο κοντα στην πλατεια Χαλανδριου...και ολα τελεια στα μισα λεφτα...(και ωρας και ευρω).
Ε ρε προβληματα πουχει ο κοσμος....παντως οποιοσ εχει αυτο το αμαξακι δεν νομιζω να ζοριζεται στα τεκμηρια και στο 1000αρικο των τελων, η τη βενζινα και να θελει να το σκοτωσει, οποτε νασαι ετοιμος..εκτος αν θελει να παει σε καμμια 370ζ...που τις δινουν τζαμπα...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
-
ευχαριστω κυριοι για την πληροφορια.θα μαθω και θα σας ενημερωσω κ δω
tt-rs