-
Υπαρχει τροπος να βρει καποιος αν ενα αυτοκινητο που πωλειται ηταν νοικιαρικο?
-
-
-
Καποιος που ειναι σχετικος με αυτοκινητα κι οχι 'σχετικος' αμεσως το καταλαβαινει... Τωρα οι μη σχετικοι με αυτοκινητα μονο υποψιες μπορει να εχουν. Αυτες οι υποψιες που θα επρεπε και εσενα να ψιλιασουν (διοτι απο την αδεια δε μπορεις να το καταλαβεις με τιποτα) ειναι οι εξης:
- Πινακιδες νησιων σε ψιλιαζουν 99,9%
- Για τ΄αμαξια αυτα λενε κατα 99,9% οτι εχουν 30-35.000 χιλιομετρα και δεν εννοω οτι τα χιλιομετρα ειναι ψευδη αλλα η φθορα τους ειναι σα να το οδηγησανε 1000 διαφορετικα χερια.
- Ειναι κατα 99,9% παντα καπνισμενα διοτι δε μπορει κανεις απο ολους τους νοικαρηδες να μην καπνιζει και
- Οι μαρκες κατα 99,9% ειναι οι απλες εκδοσεις μοντελων και τα ηχοσυστηματα τους ο,τι πιο φτηνο υπαρχει στην αγορα ισως και με 10 ευρω χονδρικη...
Αυτα, ελπιζω να βοηθησα!
-
Νομίζω δύσκολο να διαπιστωθεί.
Παρόλ' αυτά σε βασικές εκδόσεις Astra, Getz και Corsa θα ήμουν υποψιασμένος. Οχι ότι δεν υπάρχουν αλλα αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης mehari έγραψε:
Καποιος που ειναι σχετικος με αυτοκινητα κι οχι 'σχετικος' αμεσως το καταλαβαινει... Τωρα οι μη σχετικοι με αυτοκινητα μονο υποψιες μπορει να εχουν. Αυτες οι υποψιες που θα επρεπε και εσενα να ψιλιασουν (διοτι απο την αδεια δε μπορεις να το καταλαβεις με τιποτα) ειναι οι εξης:- Πινακιδες νησιων σε ψιλιαζουν 99,9%
- Για τ΄αμαξια αυτα λενε κατα 99,9% οτι εχουν 30-35.000 χιλιομετρα και δεν εννοω οτι τα χιλιομετρα ειναι ψευδη αλλα η φθορα τους ειναι σα να το οδηγησανε 1000 διαφορετικα χερια.
- Ειναι κατα 99,9% παντα καπνισμενα διοτι δε μπορει κανεις απο ολους τους νοικαρηδες να μην καπνιζει και
- Οι μαρκες κατα 99,9% ειναι οι απλες εκδοσεις μοντελων και τα ηχοσυστηματα τους ο,τι πιο φτηνο υπαρχει στην αγορα ισως και με 10 ευρω χονδρικη...
Αυτα, ελπιζω να βοηθησα!
Παρα πολυ! Σε ευχαριστω πολυ!
-
-edit-
-
Αν έχεις συνέχεια στο μυαλό σου ότι 8 στα 10 αυτοκίνητα είναι απο rent a car τότε νομίζω θα είσαι μέσα στις εκτιμήσεις σου.
-
Επίσης η πολυτελής Mercedes ή η BMW με 10,000 χλμ που σου κάνει για ευκαιρία και είναι εισαγωγής μπορει να είναι απο γραφείο ενοικιασεων στην Γενεύη, Φρανκφούρτη κλπ.
-
Μέσω του αριθμού κυκλοφορίας σε κάποια εφορία γίνεται να μάθεις πιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αν και δεν είμαι σίγουρος. Βέβαια πρέπει να έχεις κάπιον γνωστό σε εφορία.
-
Πάντως το νοικιάρικο δεν ειναι απαράιτητα και κακό - προβληματικό. Υπάρχουν περιπτώσεις τέτοιων αυτοκινήτων με μια σεζόν μονο στην πλάτη τους και λίγα χιλιόμετρα (5.000 -15.000) τα οποία έχουν 2-2,5 χρόνια εγγυησης μπροστά τους ακόμα. Τέτοια αυτοκίνητα (Micra και Note συγκεκριμένα) έχουν πάρει 3-4 φίλοι και συγγενείς και δεν είχαν κανένα απολυτως πρόβλημα και εγώ τα συνιστώ ανεπιφυλακτα κάνοντας μόνο έναν γρήγορο οπτικό έλεγχο για κάποιο γερό κτυπημα.
-
Δημήτρης Ραζής, εξαρτάται αν σου έχει αποκαλύψει ο προηγούμενος ότι ήταν νοικιάρικο και αν έχει και την ανάλογη της χρήσης, τιμή.
-
Μπορει να αλλαξει πινακιδες ,αν πχ χαθει η μια ,οποτε δεν μπορεις να βρεις ευκολα το παρελθον του.Αλλιως ο ασφαλιστης σου μπορει να μαθει τι ηταν.
Νοικιασμενα αυτοκινητα