-
Αυτή η εναλλακτική μόδα του ηλεκτρονικού τσιγάρου αντί του καπνού τελικά δημιουργεί περισσοτερο νέφος από τον καπνό σε κλειστούς χώρους. Άντε να απαγορευθεί και δαυτο σε κλειστούς χώρους, και να αρχίσει να εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εχω συναδελφο που εχει αλλαξει 4 5 συσκευες μεχρι τωρα. Μια ετσι μια γιουβετσι ποοοοολυ ντουμανι.!!!!!!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Αυτή η εναλλακτική μόδα του ηλεκτρονικού τσιγάρου αντί του καπνού τελικά δημιουργεί περισσοτερο νέφος από τον καπνό σε κλειστούς χώρους. Άντε να απαγορευθεί και δαυτο σε κλειστούς χώρους, και να αρχίσει να εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος...Sent from my iPhone using Tapatalk
+1
-
Εχει κάτι τύπους που δημιουργούν το νέφος επίτηδες λες και δεν βλέπουμε οτι καπνίζουν ατμό...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Αυτή η εναλλακτική μόδα του ηλεκτρονικού τσιγάρου αντί του καπνού τελικά δημιουργεί περισσοτερο νέφος από τον καπνό σε κλειστούς χώρους. Άντε να απαγορευθεί και δαυτο σε κλειστούς χώρους, και να αρχίσει να εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος...Sent from my iPhone using Tapatalk
για τους κλειστους χωρους ισχυει οτι και για τα κανονικα τσιγαρα.
-
Ναι έτσι είναι, απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους
-
Καλο αυτο... το κακό ειναι οτι δεν εφαρμόζεται.
-
Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε πολύ μάγκες....
Δεν μπορούμε να πάμε σε κλειστό χώρο με τα παιδιά γιατί ο καθένας γράφει το νόμο στα τέτοια του και καπνίζει -
Θεωρώ λανθασμένη την πολιτική του υψηλού προστίμου μόνο στην επιχείρηση. Αν ο παραβάτης καπνιστής είχε το ίδιο υψηλό πρόστιμο και αν αποφασίσει το κράτος να αρχίσει να ελέγχει, να επιβάλει τα πρόστιμα και να τα εισπράττει( έστω και με κοινωφελή εργασία για χαμηλού εισοδήματος πολίτες) μια χαρά θα εφαρμοστεί ο νόμος.
-
εμεις φταιμε για ολα, αν καπνιστης και εγω οταν ειχε βγει και εφαρμοζοταν ο νομος εχοντας σε μικρη ηλικια την κορη μου ηταν πολυ ωραια που οταν βγαιναμε δεν ψαχναμε το που θα κατσουμε.
Ηλεκτρονικο Τσιγαρο,μια καλη εναλλακτικη του καπνισματος