-
Ποιές είναι οι απόψεις σας και οι προτιμήσεις σας για τα καλύτερα Ιταλικά αυτοκίνητα παραγωγής που σχεδιάσθηκαν τις δεκαετίες 60-70-80.
-
Ποιές είναι οι απόψεις σας και οι προτιμήσεις σας για τα καλύτερα Ιταλικά αυτοκίνητα παραγωγής που σχεδιάσθηκαν τις δεκαετίες 60-70-80.
-
-
Το Alfa Romeo 33
-
Fiat Dino: http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Dino
http://www.dinospider.com/
Youtube Video
εκδοση spiderTο Fiat dino θεωρείται η Ferrari των 'φτωχών'. Εξοπλισμένο με κινητήρα της Ferrari έδωσε άλλο 'αέρα' στην Fiat.
Είναι ένα από τα πιό ενδιαφέροντα αυτοκίνητα της.
-
Από ποιούς θεωρείται η Ferrari των 'φτωχών'? Έχεις δει εσύ κανέναν φτωχό να κυκλοφορεί με Fiat Dino? Εγώ όχι. Θα μας τρελλάνετε!
-
Πόσα παρήχθησαν και πόσα πουλήθηκαν;
-
Mερικα ειναι λιγο περιορισμενης παραγωγης....
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πόσα παρήχθησαν και πόσα πουλήθηκαν;Λες να εχουν μεινει μερικα απουλητα?
1133 κομματια 2000cc και 424 2400cc.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Από ποιούς θεωρείται η Ferrari των 'φτωχών'? Έχεις δει εσύ κανέναν φτωχό να κυκλοφορεί με Fiat Dino? Εγώ όχι. Θα μας τρελλάνετε!Σωστός.
Another common misconception.Στα τέλη της δεκαετίας του 60 στην εσωτερική του αγορά ήταν λιγότερο ακριβό από την Dino 206/246,αλλά το ίδιο 'φθηνό' με μια Mercedes 280SL και ακριβότερο από μια Aston Martin DB6.Εξοπλισμένο με κινητήρα της Ferrari έδωσε άλλο 'αέρα' στην Fiat.
.....και αυτά ισχύουν μόνο για την έκδοση των 2 λίτρων.Ο κινητήρας των 2,4 λίτρων ήταν επανασχεδιασμένος από τη Fiat (μπλοκ από χυτοσίδηρο) και κατασκευασμένος στο Torino.
-
-
1988-1993 ALFA ROMEO 164 3.0 V6
Alfa Romeo 33
Alfa Romeo Alfa 90
-
Δλδ απ ολο το '60 ολο το '70 και ολο το '80 εσυ τη βρισκεις με τη 33 και την 90 ? Και με την arna φτιαχνεσαι?
Alfetta-gtv, giulia, sud, sud sprint, 105-115 σειρα, montreal, spider 'duetto'
... -
Ναι με την 33. Αυτή μ' αρέσει εμένα και η 90. Αυτά έβαλα. Στο μέλλον θα βάλω και άλλα. Τώρα αυτά ήθελα.
-
Ωραία θέμα για να τσακωθείτε!! Θα γίνει του Alfisti forum εδώ μέσα!!!!!
-
Επιλέγοντας να αναφερθώ σε 'γήινα' μοντέλα μαζικής παραγωγής, για τη περίοδο 60-79 διαλέγω τα παρακάτω :
Giulia 1600 Super
128 prima serie
Spider Duetto
Fulvia
Alfetta GT
Alfasud Ti
A112 Abarth -
Αναλογιζόμενος το zeitgeist του φόρουμ περίμένω να δώ ποιό μοντέλο ΔΕΝ θα μπει εδώ..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αναλογιζόμενος το zeitgeist του φόρουμ περίμένω να δώ ποιό μοντέλο ΔΕΝ θα μπει εδώ..Έλα ντε!
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Ποιές είναι οι απόψεις σας και οι προτιμήσεις σας για τα καλύτερα Ιταλικά αυτοκίνητα παραγωγής που σχεδιάσθηκαν τις δεκαετίες 60-70-80.Τα καλύτερα Ιταλικά αυτοκίνητα παραγωγής 60-70-80 κατα την γνώμη μου είναι τα αυτοκίνητα των φίλων μου...που έχουν ως καλύτερο φίλο τους τον συνεργειατζή!!!
(...ελπίζω οι Ιστορικοί Αλφίστι να έχουν πιο πολύ χιούμορ απο τους contemporary!!!!)
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Τα καλύτερα Ιταλικά αυτοκίνητα παραγωγής 60-70-80 κατα την γνώμη μου είναι τα αυτοκίνητα των φίλων μου...που έχουν ως καλύτερο φίλο τους τον συνεργειατζή!!!
(...ελπίζω οι Ιστορικοί Αλφίστι να έχουν πιο πολύ χιούμορ απο τους contemporary!!!!)
Δεδομένου οτι σήμερα πήγα στον Λυκαβητο και όχι μόνο επέστρεψα...ζωντανός αλλά με καλοδέχθηκαν κιόλας οι άνθρωποι, δυο τεινά μπορεί να συμβαίνουν....
Ή έχουν χιούμορ ή δεν διαβάζουν το φόρουμ...
τέλος...
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΑΝ '60-'70-'80