-
Γεια σας, θα ήθελα να με πληροφορήσει κάποιος για την κατανάλωση λαδιών σε αυτό το μοντέλο peugot 207 s3 κινητήρας 1397cc 95 HP . είναι φυσιολογικό να χρειάζεται γέμισμα λαδιών κάθε 8000 χμ?
ευχαριστώ πολύ. -
Γεια σας, θα ήθελα να με πληροφορήσει κάποιος για την κατανάλωση λαδιών σε αυτό το μοντέλο peugot 207 s3 κινητήρας 1397cc 95 HP . είναι φυσιολογικό να χρειάζεται γέμισμα λαδιών κάθε 8000 χμ?
ευχαριστώ πολύ. -
ευχαριστώ πολύ. -
Γεμισμα λαδιου = 3μιση (ή οσο ειναι) λιτρα;
Αν ειναι ετσι, ειναι υπερβολικο, δεν ειναι φυσιολογικο. -
Επίσης καλό είναι να μήν περιμένεις να αδειάσει τελείως για να συμπληρώσεις
-
Ο χρήστης marilouVL5 έγραψε:
ευχαριστώ πολύ.και το δικό μου καίει τα αντερα του... οτι και να του κάναν στην αντιπροσωπεία πάπαλα...
με τις υγείες μας -
πλακα μου κανετε!
το ατμοσφαιρικο 1.4 16v με τα 95αλογα (που εγινε κατοπιν συνεργασιας bmw-peugeot) -
r200, εννοεις οτι θεωρεις απιθανο οτι καιει;
-
Καταρχήν τι δουλειά έχει αν εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη BMW. Δλδ οι BMW δεν καίνε, εξ ορισμού;
Κατά δεύτερον, πολύ πιθανόν να φταίνε (και) τα λάδια. Ειδικά απ' τη στιγμή που διαβάζω για αντιπροσωπία (red).
-
Δεν θεωρεις σοβαρη εταιρεια την BMW, ΤΩΡΑ , τοση τεχνογνωσια εχει πια αυτη η εταιρεια δεν ειναι ουτε lifan ουτε benni
Ναι αν μου ελεγε οτι εκαιγε λαδι ο κινητηρας 1.6 turbo δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση, αφου καλιστα εχει αποδειχτει οτι το μπλοκ αλουμινιου χαμηλου κυλινδρισμου με υπερσυμπιεστη δεν εχει καλες ανοχες στα αυτοκινητα της 'εργατικης ταξης' -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Δεν θεωρεις σοβαρη εταιρεια την BMW, ΤΩΡΑ , τοση τεχνογνωσια εχει πια αυτη η εταιρεια..ΡΟΦΛ
-
Στο Polo της συζυγου (1.4 16v 2005) η καταναλωση φτανει τα 1200χλμ/λιτρο! Και αυτο θεωρειται κανονικο για την αντιπροσωπεια,μιας και το βιβλιαρακι τπυ αυτοκινητου γραφει οτι η καταναλωση λαδιου μπορει να φτασει και ενα λιτρο στα 1000χλμ.Αυτη η σημειωση αναφερεται και σε αλλες μαρκες.
-
ευχαριστώ πολύ.Ελπιζω οτι εννοεις συμπληρωμα μεχρι το γεματο του δεικτη και οχι γεμισμα μεχρι το καπακι .
-
το γέμισμα είναι ολικό και οχι συμπλήρωμα!! καθε 8000χμ και τα λάδια μου πολυ καής ποιότητας . κόστίζουν 120 ευρώ! δεν ξέρω πως να κινήθω απέναντι στην αντιπροσωπεία που επιμένει πως είναι χαρακτηριστικο του αυτοκινήτου ( για το οποίο φυσικά δεν είχα ενημερωθεί!!! είναι το μοντελο με κινητήρα bwv αν και αυτό για εμένα δεν δικαιολογεί τπτ..
-
αλλαξε τα λαδια και πηγαινε τους castrol η shell 5w/40 κατα 80% θα τα ξανακαψει,μετα ξεκινα για διαδικασια αντικαταστασης κινητηρα,αν χρειαστει ακομη και νομικα
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Στο Polo της συζυγου (1.4 16v 2005) η καταναλωση φτανει τα 1200χλμ/λιτρο! Και αυτο θεωρειται κανονικο για την αντιπροσωπεια,μιας και το βιβλιαρακι τπυ αυτοκινητου γραφει οτι η καταναλωση λαδιου μπορει να φτασει και ενα λιτρο στα 1000χλμ.Αυτη η σημειωση αναφερεται και σε αλλες μαρκες.Ποιο κινητηρα φοραει το ΒΒΖ με τα 101 αλογα, αυτοι οι 8/10 εκαιγαν λαδι, ηταν φριτεζες
Αν το κανεις ενα ρεκτιφιε δε θα καιει τιποτα
Αλλα εδω μιλαμε για καινουριο αυτοκινητο που απλα της εκατσε ελλατωματικος κινητηρας και ναι μπορει να κινηθει πρωτα στην αντιπροσωπεια,αν της τα μασανε επειτα, με επιστολη στον επισημο εισαγωγεα τουλαχιστον για αντικατασταση με καινουριο κινητηρα -
Eδώ μιλάμε για τρελή κατανάλωση λαδιού! Το ιξώδες είναι σίγουρα κατάλληλο?
-
το γέμισμα είναι ολικό και οχι συμπλήρωμα!! καθε 8000χμ και τα λάδια μου πολυ καής ποιότητας . κόστίζουν 120 ευρώ! δεν ξέρω πως να κινήθω απέναντι στην αντιπροσωπεία που επιμένει πως είναι χαρακτηριστικο του αυτοκινήτου ( για το οποίο φυσικά δεν είχα ενημερωθεί!!! είναι το μοντελο με κινητήρα bwv αν και αυτό για εμένα δεν δικαιολογεί τπτ..Ποιά λάδια σου βάζουν και κάνουν 120 ευρώ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ευχαριστώ πολύ.και το δικό μου καίει τα αντερα του... οτι και να του κάναν στην αντιπροσωπεία πάπαλα...
με τις υγείες μαςΚανονικα πρεπει ολοι εσεις να ανοιξετε νεο θεμα με την επωνυμια ΦΡΙΤΕΖΑ και να υπαρχει και πινακακι με αριθμητικα δεδομενα για το καθε μοντελο
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
με τις υγείες μαςΚανονικα πρεπει ολοι εσεις να ανοιξετε νεο θεμα με την επωνυμια ΦΡΙΤΕΖΑ και να υπαρχει και πινακακι με αριθμητικα δεδομενα για το καθε μοντελο
Νομίζω είναι περιττό να κοροιδεύεις όταν κάποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
κατανάλωση λαδιών peugot207 S3 95h