-
Γειά σας και απο μενα. έχω μια ερώτηση.. το isofix μπορώ να το βάλω επιπλεον στο αυτοκίνητο μου??? έχω ενα ignis 2002.. αν όχι ξερετε αν αλλαζα τα καθισματα με μοντελου 2006 και μετα αν θα το ειχαν πανω? ευχαριστω εκ των προτερων
-
Γειά σας και απο μενα. έχω μια ερώτηση.. το isofix μπορώ να το βάλω επιπλεον στο αυτοκίνητο μου??? έχω ενα ignis 2002.. αν όχι ξερετε αν αλλαζα τα καθισματα με μοντελου 2006 και μετα αν θα το ειχαν πανω? ευχαριστω εκ των προτερων
-
-
Το isofix δεν 'πιάνει' στα καθίσματα. Είναι δύο 'κρίκοι' πακτωμένοι στην λαμαρίνα ή στο σασί. Αν δεν έχει από μαμά (ψάξε καλά στην τομή πλάτης/κάτω μέρους πίσω καθίσματος) δεν θεωρώ ότι είναι εφικτό να μπουν εκ των υστέρων. Θέλει φαναρτζή με αμφίβολα αποτελέσματα. Καλύτερα πάρε ένα κάθισμα που το συγκρατεί η ζώνη. Εξίσου ασφαλή.
-
το προβλημα ειναι οτι ο μικρος ψηλωνει και το καθισμα ειναι rearfacing.. οποτε τα ποδια του δ χωρανε ...
-
Και ISOFIX βάση να έχει ένα 'rear facing', πάλι θα (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ακουμπάει το καθισματάκι στην πλάτη του πίσω καθίσματος ...
Έχετε εξαντλήσει τις ρυθμίσεις 'ύψους ανά ηλικία', που έχουν τα βρεφικά καθίσματα ; Αν ναι, και το παιδί εξακολουθεί να μην χωράει, ίσως θα πρέπει να πάτε σε επόμενη κατηγορία ηλικίας και βάρους (αν το παιδί έχει φτάσει ή ξεπεράσει κάποιο από τα όρια βεβαίως)...
Για να γίνω περισσότερο κατανοητός, βάζω κι ένα βίντεο από το καθισματάκι που είχα εγώ: -
Κοίτα να δεις τι καθισματάκια είχαν το 1976...!
-
Μου κρύβεις χρόνια, ατιμούλη ...
-
Θανο καλησπερα! Συγνωμη ια τη καθυστερηση.. Το βιντεακι σου ειναι με το καθισμα που εχω τωρα. Ο μικρος ειναι 72 ποντους τωρα και τα ποδια του ηδη τα διπλωνει στο καθισμα.. Προσπαθω οσο περισσοτερο μπορω να τον κρατησω σε ανα ποδο καθισμα.. Για αυτο και ψαχνω τροπους για ισοφιξ. Καπου ειχα διαβασει οτι καποιες εταιρειες αυτοκινητων μπορουν να το προσθεσουν επιπλεον.. Ο σφακιανακης εμενα μου ειπε οι δ υπαρχει κανενα επιπλεον αξεσουαρ για να το κανω αυτο.. τι να σου πω? το θεμα μου ειαι οτι ο πιτσιρικας ειναι μολις 10 μηνων και δ θελω να τον βαλω σε κανονικο καθισμα για τουλαχιστον 1 χρονο ακομα. Συγνωμη για το μεγαλο μυνημα!
-
Θανο καλησπερα! Συγνωμη ια τη καθυστερηση.. Το βιντεακι σου ειναι με το καθισμα που εχω τωρα. Ο μικρος ειναι 72 ποντους τωρα και τα ποδια του ηδη τα διπλωνει στο καθισμα.. Προσπαθω οσο περισσοτερο μπορω να τον κρατησω σε ανα ποδο καθισμα.. Για αυτο και ψαχνω τροπους για ισοφιξ. Καπου ειχα διαβασει οτι καποιες εταιρειες αυτοκινητων μπορουν να το προσθεσουν επιπλεον.. Ο σφακιανακης εμενα μου ειπε οι δ υπαρχει κανενα επιπλεον αξεσουαρ για να το κανω αυτο.. τι να σου πω? το θεμα μου ειαι οτι ο πιτσιρικας ειναι μολις 10 μηνων και δ θελω να τον βαλω σε κανονικο καθισμα για τουλαχιστον 1 χρονο ακομα. Συγνωμη για το μεγαλο μυνημα!
-
Δεν έχεις δει μεγάλο μήνυμα το δικό σου μια χαρά μικρό είναι.
Κοίτα... όντως παίζει να μην έχει isofix βάσεις.
Και το δικό μου είναι μοντέλο του 01 (οχι suzuki) και δεν έχει, σε αντίθεση με το ίδιο του 05 που έχει.
ΑΛΛΑ τις βάσεις δεν τις έχει στα καθίσματα, αλλά στο αμάξωμα (και στην εταζέρα). -
καταλαβα..τζιφος το θεμα οποτε! σε ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου!
-
Εδώ ήμαστε να βοηθάμε όπου μπορούμε.
ISOFIX ΣΕ SUZUKI IGNIS