-
Χαίρετε,
Είμαι κάτοχος ενός suzuki alto 1.0 gl 2000.Έχω πρόβλημα με το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού.Είναι νεκρό εντελώς,ενώ από του συνοδηγού,δουλεύει μια χαρά (ηλεκτρικά παράθυρα είναι μόνο τα μπροστινά).Τσέκαρα τις ασφάλειες αλλά δεν βρήκα καμία καμένη.Παρακαλώ τα φώτα σας.
Ευχαριστώ -
Χαίρετε,
Είμαι κάτοχος ενός suzuki alto 1.0 gl 2000.Έχω πρόβλημα με το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού.Είναι νεκρό εντελώς,ενώ από του συνοδηγού,δουλεύει μια χαρά (ηλεκτρικά παράθυρα είναι μόνο τα μπροστινά).Τσέκαρα τις ασφάλειες αλλά δεν βρήκα καμία καμένη.Παρακαλώ τα φώτα σας.
Ευχαριστώ -
Χαίρετε,
Ευχαριστώ -
wayra Γειά σου.
Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο προσπάθησε να κατεβάσεις το τζάμι με το χέρι,ενώ παράλληλα θα πατάς παρατεταμένα το κουμπί της κίνησης προς τα κάτω.
Αν έχεις τύχη,τότε απλά θα έχει μπλοκάρει το μοτέρ και υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να δουλέψει. -
Ο χρήστης wayra έγραψε:
Χαίρετε,Είμαι κάτοχος ενός suzuki alto 1.0 gl 2000.Έχω πρόβλημα με το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού.Είναι νεκρό εντελώς,ενώ από του συνοδηγού,δουλεύει μια χαρά (ηλεκτρικά παράθυρα είναι μόνο τα μπροστινά).Τσέκαρα τις ασφάλειες αλλά δεν βρήκα καμία καμένη.Παρακαλώ τα φώτα σας.
ΕυχαριστώΤο ακους το μοτερ να ζοριζεται οταν πατας το κουμπι;
-
Cruzakias, το δοκίμασα,δεν κατεβαίνει με τίποτα!
Δεν ζορίζεται το μοτέρ,είναι απλώς νεκρό!Δεν τον γλυτώνω τον ηλεκτρολόγο! -
Ο χρήστης wayra έγραψε:
Cruzakias, το δοκίμασα,δεν κατεβαίνει με τίποτα!
Δεν ζορίζεται το μοτέρ,είναι απλώς νεκρό!Δεν τον γλυτώνω τον ηλεκτρολόγο!Μπορει να εχουν κοπει τα καλωδια εκει που περνανε απο την κολωνα στην πορτα,να εχει χαλασει ο διακοπτης,να εχει χαλασει το μοτερ.Απο την στιγμη που δεν θες να το ψαξεις μονος σου πρεπει να πας σε ηλεκτρολογο.
-
Απ'οτι καταλαβαίνω,από τα λίγα που ξέρω,μάλλον έχει χαλάσει ο διακόπτης.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως.
Ηλεκτρικά παράθυρα