-
εχω το volvo s40 του 2007. στο 8μηνο παρουσιασε προβλημα στο σασμαν. τοτε επισκευαστηκε απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο εντος της εγγυησης. σημερα 4,5 χρονια μετα με 39800 χιλιομετρα το σασμαν ειναι πληρως κατεστραμενο. τι κανω? ζηταω απο την εταιρια να μου καλυψει τα εξοδα?
-
εχω το volvo s40 του 2007. στο 8μηνο παρουσιασε προβλημα στο σασμαν. τοτε επισκευαστηκε απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο εντος της εγγυησης. σημερα 4,5 χρονια μετα με 39800 χιλιομετρα το σασμαν ειναι πληρως κατεστραμενο. τι κανω? ζηταω απο την εταιρια να μου καλυψει τα εξοδα?
-
-
ζητα το αλλα μαλλον στου κουφου την πορτα ............πληρωσε και ξαναφτιαχτο
-
Ο χρήστης nikolaidisvag έγραψε:
εχω το volvo s40 του 2007. στο 8μηνο παρουσιασε προβλημα στο σασμαν. τοτε επισκευαστηκε απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο εντος της εγγυησης. σημερα 4,5 χρονια μετα με 39800 χιλιομετρα το σασμαν ειναι πληρως κατεστραμενο. τι κανω? ζηταω απο την εταιρια να μου καλυψει τα εξοδα?θεωρω πολλη καλη ποιοτητα τα μηχανικα μερη του volvo ειναι ολα μηχανικα μερη απο ford focus
στο δικο σου δεν ξερω τι εγινε και επειτα απο επισκευη σου εβγαλε ολικη καταστροφη το μυαλο μου παει η να μην μπηκαν ποιοτικα εξαρτηματα(δεν ειχαν κραμα) η να εμεινε απο βαλβολινη
βαλε ενα μεταχειρισμενο να ησυχασεις
προβλημα σασμαν σε volvo s40