-
Εχω Mazda Tribute 2300cc μοντελο 2005 με φθαρμένα σινεμπλοκ. Στην αντιπροσωπεία της Mazda μου ζητανε € 467 για αλλαγή σινεμπλοκ! Αφου πέρασα πρώτα μερικά καρδιακά επισόδεια θα ήθελα να ρωτήσω:
- Είναι υπερβολική η τιμή;
- Πόσο ασφαλές είναι να οδηγώ με φθαρμένα σινεμπλοκ; Προς το παρόν το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι ένα 'τακ' όταν τερματίζω το τιμόνι αριστερά ή δεξιά.
Ευχαριστώ
-
Εχω Mazda Tribute 2300cc μοντελο 2005 με φθαρμένα σινεμπλοκ. Στην αντιπροσωπεία της Mazda μου ζητανε € 467 για αλλαγή σινεμπλοκ! Αφου πέρασα πρώτα μερικά καρδιακά επισόδεια θα ήθελα να ρωτήσω:
- Πόσο ασφαλές είναι να οδηγώ με φθαρμένα σινεμπλοκ; Προς το παρόν το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι ένα 'τακ' όταν τερματίζω το τιμόνι αριστερά ή δεξιά.
Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ
-
Ειναι συνεμπλοκ γεφυρας? Αν ναι πολυ πιθανον να θελει κατεβασμα ολη η γεφυρα για να αλλαχτουν και για αυτο σε κοπανανε στην εργατοωρα. Ζητα να μαθεις ποια ακριβως συνεμπλοκ ειναι, και ρωτα τιμες ανταλλακτικου σε μαγαζια εκτος αντιπροσωπειας και τιμες εγκαταστασης σε εξωτερικα συνεργεια.
Η τιμη που ειπαν δεν ειναι υψηλη. Ειναι τραγικη.
-
Κατι μου λέει πως μιλάμε για ολόκληρο ψαλίδι και όχι μόνο σινεμπλόκ καθώς συνήθως τα 'εργοστασιακά' ανταλλακτικά δεν παρέχουν ξεχωριστά σινεμπλόκ εξ ου και η τιμή.
-
Πλέον στα περισσότερα αυτοκίνητα , τα σινεμπλόκ στα ψαλίδια και στις αντιστρεπτικές ΔΕΝ αλλάζουν και πρέπει να αλλαχτεί μαζί και το ανταλλακτικό !
Εγώ άλλαξα τα ψαλίδια στην Lancia Y γι' αυτό το λόγο και δυστυχώς, ήθελαν αλλαγή και της αντιστρεπτικής εμπρός και ΔΕΝ τα άλλαξα, παρόλο που καταλαβαίνω πρόβλημα στις στροφές, παίζει να τ' αλλάξω τώρα όμως κι αυτά. -
Στο πολακι του 2002 παντως άλλαξα σκετα τα μπλοκ χωρις ψαλίδια κ εβαλα μάλιστα κ απο το Α. Α2 που ηταν κλάσεις ανώτερα!
-
Ο χρήστης giorgis5 έγραψε:
Εχω Mazda Tribute 2300cc μοντελο 2005 με φθαρμένα σινεμπλοκ. Στην αντιπροσωπεία της Mazda μου ζητανε € 467 για αλλαγή σινεμπλοκ! Αφου πέρασα πρώτα μερικά καρδιακά επισόδεια θα ήθελα να ρωτήσω:- Είναι υπερβολική η τιμή;
Ευχαριστώ
Καλα το εχουν ξεφτιλισει το θεμα οι αντιπροσωπειες και παρασερνουν μαζι τους και τις υπολοιπες λυσεις του προβληματος (πχ ιμιτασιον)
-
Mπορεί να είναι αυτά;(είναι μέχρι το '04 όμως)
http://www.familycar.com/autoparts/mazd ... shing.html
Σινεμπλοκ