-
πωλειται σε υπερ αριστη κατασταση
lancia ypsilon με αδεια κυκλοφοριας 07/2004
κυβικα :1,400
ιπποι :95ps
χιλιομετρα : 36,000 κμ
Ατρακάριστο, Προβολείς ομίχλης, Βιβλίο service (auto Καλτσιος), Εγγύηση, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Immobilizer, Ζάντες, ESP, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, CD Player, Airbag 4, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού
μονιμως σε κλειστο γκαραζ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ απο την αυτο καλτσιος. στην τιμη των 7,800 ευρω.
σε περιπτωση μη εγγυησης η τιμη φυσικα πεφτει και ζητατε λεπτομερειες απο εμενα.
-
Ατρακάριστο, Προβολείς ομίχλης, Βιβλίο service (auto Καλτσιος), Εγγύηση, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Immobilizer, Ζάντες, ESP, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, CD Player, Airbag 4, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ απο την αυτο καλτσιος. στην τιμη των 7,800 ευρω.
σε περιπτωση μη εγγυησης η τιμη φυσικα πεφτει και ζητατε λεπτομερειες απο εμενα.
-
-
Αν θέλεις να το πουλήσεις, πέτα τους λασπωτήρες!
Θα έλεγα και τις ζάντες, αλλά αυτές κοστίζουν, ενώ το άλλο είναι δωρεάν!Βάλε και στον τίτλο, πως είναι ημιαυτόματο , αφού έχει το DFN!
-
το αμαξι δεν ειναι δικο μου.
ειναι πολυ καλου μου φιλου!!!!
-
Έχουμε popolaroεγγύηση ότι τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά;
-
και το πουλι μου στην φωτια βαζω....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και το πουλι μου στην φωτια βαζω....kinky!
-
και με 7.000 ευρω ειναι δικο σας!!!
-
up
-
SOOOOOOOOOOOOLD
LANCIA YPSILON '04 DFN