-
Καλά κάποιοι ξέραμε τους γονείς του Πάκμαν .....
Γατάκια....
-
Ναι το simcity το έπαιζα... Είχα κολλήσει θυμάμαι .. Ακόμα και τώρα είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι...
-
Καλά κάποιοι ξέραμε τους γονείς του Πάκμαν .....Γατάκια....
Χαχαχαχαχ ωραίος!
Θυμάμαι στον Amstrad του πατέρα μου έγραφα σελίδες κώδικα... 10011100011.. Για να παίξω 10 λεπτά pinball και μετά ύπνο!
-
Amstrad 6128 πράσινο monitor παρόν.. Αντιγράφαμε από το pixel παιχνιδάκια σε basic. Ωραίες εποχές..
-
Amstrad 6128 πράσινο monitor παρόν.. Αντιγράφαμε από το pixel παιχνιδάκια σε basic. Ωραίες εποχές..
Το αυτό...πρασινη οθόνη, έκδοση με δισκέτα και 'ζήλευα' την Amiga του κολητού μου με την έγχρωμη οθόνη και τα φοβερά γραφικά. Και μετά Στουρνάνη για αντιγραμένα παιχνίδια...αχαχα!!
-
Πφφ ναι και εγώ ζήλευα τους Amigatous! Είχαμε ένα καταγωγιο που είχε στημένες 20 amiga και πηγαίναμε να παίξουμε sensible soccer με τις ώρες τρωγοντας το χαρτζιλίκι.
Αφού το κλείσανε αραζαμε σε ουφαδικα με κέρμα και μπιλιάρδα. Τι ωραίες εποχές, εκεί μάθαμε και τα πρώτα μας καλά μπινελίκια.. Ούτε κινητά ούτε τίποτα. Νοσταλγησα τώρα
-
Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ο κάτωθι, με εξωτερικό κασετόφωνο που έκανε 5-7 λεπτά για να φορτώσει το πρόγραμμα - παιχνίδι. Σύνδεση με ασπρόμαυρη τηλεόραση. Αρχές-μέσα δεκαετίας '80:
-
το πρωτο τριμηνο το 85 απολαυσα καρτα μακροστενη. δεν τη προλαβες ζωρζ, καταργηθηκε νομιζω με το υπολογιστικο απο 1/1/86 και τον γιουνιβακ αλλα ειχαν μεινει χρονια μετα τα μηχανηματα στο βητα στις αιθουσες πισω προς το γυμναστηριο πανω απο το κυλικειο. τη καρτα τη τρυπαγες και τη εβαζες σε αναγνωστη, εστελνε τον κωδικα στην εμπορικη τραπεζα στην αθηνα απο τηλεφωνοτελεξ και σου γυρναγε το ραν ή ερορ και επρεπε να κανεις ντιμπαγκ στις καρτες. μετα ηρθαν τα χρεπια εποχης αλλα ειχαν τουλαχιστον μονιτορ-τηλεοραση και πληχτρολογιο. αλλα πρωτο πισι-τρομαρα του ηταν σπεκτρουμ γομα, μετα αναβαθμιση σε 464 εγχρωμο που σου εκαιγε το χρωμα τα πιξελ στο ματι και το βλεπω 35 χρονια μετα, παραλληλα με ορικ ατμος, κατι γιαπωνεζικα, κομμοντορε, αμιγκα και ες τι 1040, εξελιξη του 464 σε 128, μετα 8512, μετα 1512 - το πρωτο πισι κανονικο που του εβαλα και μαθηματικο, μετα ενα 80286 φτιαχτο , μετα τουλιπ 386sx, μετα ι486 φτιαχτο και μετα καμποσα-πολλα - απειρα
-
Δεινόσαυροι ...
-
Έλα ντε, από αυτά που λένε ούτε τα μισά δεν καταλαβαίνω. Τι γλώσσα μιλάνε;
Και εγω που νόμιζα ότι ξέρω από παλια παιχνίδια.
-
Έλα ντε, από αυτά που λένε ούτε τα μισά δεν καταλαβαίνω. Τι γλώσσα μιλάνε;
Και εγω που νόμιζα ότι ξέρω από παλια παιχνίδια.
Τρομάρα σου!!!!
από παλιές παιχνιδομηχανές δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία!!!! Ευτυχώς!
Γεννήθηκα και μεγάλωσα Ζωγράφου, ψηλά προς Πολυτεχνειούπολη και Πανεπιστημιούπολη, οπότε υπήρχαν χώροι για ποδηλατάδες και μπασκετοπαιχνίδια. το 1995-96 μπήκε ο πρώτος υπολογιστής στο σπίτι (με παράθυρα 95, pentium 1 κλπ αρχαιολογικά).
Μετά κόλλησε το μικρόβιο!
-
Και εμείς βρε @nikthetrib ματώναμε το γόνατο και παίζαμε και ξύλινο ποδοσφαιράκι και βλέπαμε δοκάρι και μέσα σε μονότερμα χωρίς δοκάρια αλλά με τον Pentium @75mhz μαστιγώναμε τον earthwarm Jim
-
-
σ 21. Ποια εκδοση σε μνημες εξαρτάται από τιμή
το αν πλους ουλτρα κλπ ή όχι εξαρτάται από το μεγεθος της οθόνης
Η μπαταρία του σε οποιαδήποτε εκδοση βγαζει ανετα μια μέρα
Μεταφορές απο το παλιο μεσω κλαουντ σε 1-2 ωρες
εντιτ επειδή μου αλλαξες τα ντατα αναζητησης σε πάω σε εντιτ ουαν πλας 9Τ. Επίσης δεν ξέρω με τις θηκες τι παιζει
ή ζιαομι μι 11
-
-
δεν εχετε καν παιξει ξυλικι. και ουτε καν εχετε ακουσει τον κινουση.
-
σπεκτρουμ γομα https://el.wikipedia.org/wiki/ZX_Spectrum
αλλα επειδη στο καινουργια εισαστε καλοι
θελω να αλλαξω το κινητο μου και να μην χασω τπτ απο οτι εχει μεσα.
το καινουργιο δεν θελω να ειναι τεραστιο αλλα θελω να ειναι μεγαλο, οσο περιπου αυτο που εχω ηδη
θελω να εχει φοβερες και τρομερες θηκες ενεργες γιατι μου πεφτει και σπαει αλλα βαριεμαι να ανοιγω θηκη καθε φορα με τις αφτερμαρκετ ο ί εμ
θελω να κραταει η μπαταρια τουλαχιστον μια μερα
θελω να εχει δυνατο μπλεδοντο γιατι φοραω τα γκαλαξι μπαντς και γυρναω στους οροφο ενω το κινητο ειναι στο γραφειο, καπου 230sq ο οροφος
θελω να φορτιζει ασυρματα γιατι βαριεμαι να μπαινοβγαζω καλωδιακια και εχω σε σπιτι/δουλεια και στο τριοοχτω ασυρμ.φορτ.
θελω να μην ειναι άι φον γιατι γραφω για άιος και ειναι σιχαμερο
δεν θελω να δωκω μια περιουσια, μεχρι ενα χαρτι, αντε εναμισο με φουπου ά
τωρα εχω ενα κακοποιημενο ες εννεο πλους
μου εχουν αρεσει τα ξαομια και τα ελ τζι. εχω βαρεθει τα σαμσουνγκ. τους κωλοτσαινιζ της χουαγουέι ουτε να τους βλεπω. ειχα περασει καλα με σονυ και νοκια. και φιλιπς αγορια, παντοφλα. το κακο ειναι οτι η ματσουντα των κινητωνε, η έιτζ τι σι το κλεισε το μαγαζι. ειχα το ντάιμοντ που τοχω ακομη καπου καταχωνιαζμενο
για ειπειτε προτασεις
-
-
Έχουμε πτώση των εισοδημάτων μας. Προκαλείς με 1000 ευρω κινητό. Περίμενε να παμε καλά και εμείς και μετά....
-
Έχουμε πτώση των εισοδημάτων μας. Προκαλείς με 1000 ευρω κινητό. Περίμενε να παμε καλά και εμείς και μετά....
τζάιρος, το παλιο εχει αρχισει και τα φτυνει και με αφηνει χωρις τηλεφωνο απο τις 3-4 το μεσημερι. και για εμενα δεν ειναι επιδειξις εις του καφε το τραπεζι αλλα εργαλειο δουλειας καθως μιλαω πολλες-πολλες ωρες καθε μερα και καμω και δεκαδες μη φυσιολογικα πραγματα. βγαζει δηλαδη τα λεφτα του. ειδικα σε σχεση με ενα φθηνοτερο. αν αντι να μου τη πεις διαβαζες τι ψαχνω θα εβλεπες οτι ουτε καμερες, ουτε γκατζετιες, μονο αξιοπιστια και λειτουργικοτητα. ακομη και η θηκη που εχω φετιχ ειναι γιατι αν σπασει μπορει να κρεμασει δουλειες πολλων χιλιαδων ευρω εστω και για λιγες ωρες. για να παρεις ιδεουλα, εχω προγραμμα με 3000 λεπτα και 15 γκιγκα και παλι βγαζω λογαριασμους 300αρια. ο μονος λογος που δεν εχω τα απεριοριστα επαγγελματικα ειναι γιατι η βονταφον απαιτει να ειναι ιδιο το προγραμμα σε ολα τα κουνητα της εταιρειας, καπου 50, και δεν λεει κοστολογικα. α, και που εισια, αγοραζω ανεφ φπουπουα.
κακη εφευρεση
-
Δεν στην λέω, αντιστρέφω την λογική για τις τηλεοράσεις. Τεσπα.
Εγω τα αγοράζω με κάμερες για να κρατώ φωτο απο διακοπές... Και πραγματικά αν τις ξανακοιτάξω τότε καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω και εγω όπως όλοι μας. Είναι δηλαδή γκατζετ για αποτύπωση στιγμών της ζωής μας που φεύγει και πίσω δεν γύρνα ποτέ ξανά. Δηλαδη μόνο κάμερα και emails και τραπεζικές εφαρμογές έχω. Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα παιχνίδι, εχουν δεν έχουν κάρτα γραφικών.
Ετσι αν το δεις πάρε ένα με πάρα πολύ καλή κάμερα. Πιο πολύ να έχει εξαιρετικούς αισθητήρες μιας και τα υπόλοιπα με ένα app για φωτογραφιες όπως αυτό της Google lens θα καλύπτεσαι.
Τωρα για τα operating systems (ή οπως αλλιως τα λετε εσείς)
Το καλύτερο διαπιστώνω είναι της Samsung όσο αναφορά την παρεμβατικοτητα και το βάρος του πάνω στο Google Android.υπάρχουν και άλλα καλά αλλά όλο κάτι αναβαθμίσεις κάτι κολλήματα τα τρώνε. Και κάνει reboot μόνα τους. Οπότε μένεις με το email και ην τραπεζική εντολή στο... χερι.
Αν και η αποψη μου ειναι να παρεις ένα απλό Android one αν υπάρχουν ακόμα το οποίο πραγματικά μοιάζει με rootαρισμενο κινητό και είναι πάρα πολύ οικονομικό από άποψη καταναλωσης της μπαταρίας.
-
Πάρε κάποιο Galaxy Note ή ένα απ τα καινούρια Samsung με μεγάλη μπαταρία, θα τα μελετήσω και θα επανέλθω.
Αν πάντως εξαντληθεί το μπάτζετ, αυτό που είπαν παραπάνω, το Ultra, να χεις και την τοπ κάμερα, που είναι έτσι κι αλλιώς εξαιρετική.
-
Ρε παιδιά, το 'μπος' δεν θέλει κορυφαία κάμερα, επαγγελματικό εργαλείο θέλει!!!
ένα γρήγορο υπολογιστή παλάμης θέλει (τονίζω το παλάμης). Απλά μαζί με τα υπόλοιπα παίζουν και οι κορυφαίες κάμερες. αν κατάλαβα καλά δεν θέλει κάτι με πάνω από 6,5'
Το android one γύρε, δυστυχώς πέθανε εδώ και 2-3 χρόνια. ήταν πολύ καλό γιατί δεν σε φόρτωναν με εφαρμογές του κάθε κατασκευαστή. το πιο κοντινό σε αυτό είναι της oneplus, μετά της samsung και μετά οι υπόλοιποι.
Γατε, δες το oneplus 9T , το xiaomi ΜΙ 11 και το s21 (μην το αποκλείσεις) εκδόσεις ανάλογα τα κριτήρια που θες (ραμ, οθονη, μπαταρία, τιμή) σε ναυαρχίδες τα 2 πρώτα είναι τα πιο vfm (όσο vfm μπορεί να είναι)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]