-
Όχι εγκατάσταση από πάνω κάνει την πρώτη φορά. Το παλιό λειτουργικό το κρατάει σε ένα φάκελο windows.old σε περίπτωση που το μετανιώσεις, όλα τα αρχεία και οι εφαρμογές παραμένουν. Aν θελήσεις αργότερα να κάνεις format για να φύγουν τυχών σκουπίδια (δεν έχει χρειαστεί εώς τώρα), δεν χρειάζεται product key και η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα.
-
Κατατοπιστικότατος, ευχαριστώ!
-
Ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε.
-
Παρέλαβα σήμερα ενα Xerox workcentre 3225. Ειναι απίστευτα ήσυχος και η ποιότητα εκτύπωσης ειναι αλλου σε σχέση με τον oki c301 στην εκτύπωση black & white. Εύχομαι μόνο το κόστος χρήσης να ειναι μικρότερο και στην πράξη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα ενα Xerox workcentre 3225. Ειναι απίστευτα ήσυχος και η ποιότητα εκτύπωσης ειναι αλλου σε σχέση με τον oki c301 στην εκτύπωση black & white. Εύχομαι μόνο το κόστος χρήσης να ειναι μικρότερο και στην πράξη.Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχω ακούσει για θέματα με εκτυπωτές-πολυμηχανήματα-φωτοτυπικά xerox. Μόνο αναλώσιμα. Αξιόπιστα μηχανήματα.
Για κόστος αναλώσιμων δεν ξέρω να σου πω. -
Το toner 3000 σελίδων εχει τιμη καταλόγου 74,16.
Το μηχάνημα συνοδεύεται με πενταετή εγγύηση αρκεί να υπαρχει μια αγορά αναλώσιμου/έτος.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το toner 3000 σελίδων εχει τιμη καταλόγου 74,16.
Το μηχάνημα συνοδεύεται με πενταετή εγγύηση αρκεί να υπαρχει μια αγορά αναλώσιμου/έτος.Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω ότι είναι καλά.
-
Σαφώς και επιλογή αλλου πολυμηχανήματος θα μπορούσε να προσφέρει φθηνότερα αναλώσιμα toner, ομως αυτο που μέτρησε σε εμένα ήταν η τεχνική υποστήριξη που θα έχω εδώ στο νησί..
-
Σαφώς και επιλογή αλλου πολυμηχανήματος θα μπορούσε να προσφέρει φθηνότερα αναλώσιμα toner, ομως αυτο που μέτρησε σε εμένα ήταν η τεχνική υποστήριξη που θα έχω εδώ στο νησί..Sent from my iPhone using Tapatalk
Η τεχνική υποστήριξη είναι κάτι βασικό (μη μείνουμε και άνεργοι )
-
Ειδικά τώρα που με τα 10 γίνονται ολα άνω κάτω τακτικά...
-
μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο cleaner για το mac air, και πού μπορώ να το κατεβάσω ? (εννοείται free, )
thanks! -
Μου σύστησαν το onyx και το κατέβασα.
-
Πως σου φαίνεται το onyx?
-
δεν κατάλαβα τί ακριβώς έκανε τo ονυχ (είμαι λίγο πρωτάρης στα mac) , αλλά δεν μου έβγαλε ξανά μήνυμα ο υπολογιστής για καθαρισμό του mac.
Θα δω στο μέλλον τί γίνεται και θα ανεβάσω πληροφορίες. -
-
Ρε παιδιά, επειδή προέκυψε επαγγελματική ανάγκη να έχω ίντερνετ σε σημεία χωρίς πρόσβαση σε wifi, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπαίνω στο ίντερνετ; Π.χ. με κάποιο tablet που να παίρνει sim;
Έχω μία κάρτα internet αυτή:
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/w ... sumvolaio/
Μπορεί με κάποιο τρόπο να συνδεθεί σε κάποιο tablet η κάρτα αυτή;υ.γ. είμαι άσχετος με όλα αυτά και δεν έχω tablet!
-
Οποιοδήποτε tablet που αναφέρεται ως '3G' έχει αυτή τη δυνατότητα που λες, παίρνει κάρτα SIM (τσέκαρε το μέγεθος όμως) και έχεις internet
-
Πολύ δύσκολα τα έχουν κάνει...
Φοβάμαι ότι δεν θα παίζει η sim που έχω και το tablet θα πάει στα σκουπίδια.
-
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιος είναι ο ποιο φτηνός τρόπος για να μπει κάποιος στο ίντερνετ σε χώρο που δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ με wifi;
Αναφέρομαι σε χρήση απλού σερφαρίσματος και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Για παράδειγμα:
- κάποιο tablet με κάρτα sim και κάποιο συμβόλαιο mobile broadband;
- κάποιο netbook με usb sim card και κάποιο συμβόλαιο mobile broadband;
-
Ο φτηνότερος είναι από ένα smartphone που υποθέτω ότι έχεις ήδη και ένα mobile συμβόλαιο όπως είπες.
Αν δεν έχεις smart κινητό ή αν θες μεγαλύτερη οθόνη, τότε αναγκαστικά πας σε tablet με 3G και βάζεις κάρτα SIM από όποια εταιρεία βρεις φτηνότερο πρόγραμμα. Μην ανησυχείς για το είδος της κάρτας, ο πάροχός σου θα σου δώσει αυτήν που χρειάζεσαι, έστω και με κάποιο έξτρα κόστος (γύρω στα €10 να υπολογίζεις). Να ξέρεις πάντως ότι το netbook θα είναι σαφώς βολικότερο στην πληκτρολόγηση, αν και τα tablets μπορούν να πάρουν φορητό πληκτρολόγιο αν θες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]