-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Κρίμα να τα πάω ανακύκλωση.
Θα έχω το νου μου μπας και πετύχω κάποιον που να έχει πραγματική ανάγκη.
Ή θα βγάλω καμιά αγγελία που σε κάθε αγορά φορητού θα δίνω δώρο άλλον έναν...ενδιαφερομαι και γω για τα παιδια αν αποφασισεις και δεν θελουν δικοι σου ανθρωποι
Έχεις PM...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Είπα ότι οι ειδικές συνθήκες εξαιρούνται, άλλο να έχεις μόνο φορητό(και να έχεις επενδύσει αναλόγως σε αυτό το γεγονός), άλλο να έχεις και ένα φθηνό φορητό και να περιμένεις από αυτό να έχει μια σχετικά καλή κάρτα για να παίζειςΠεταμένα λεφτά για εμένα να σε ενδιαφέρει να υπάρχει και κάρτα
Τα περισσότερα λάπτοπ δεν είναι σχεδιασμένα για gaming (τα σασί τους), οπότε και να έχουν κάρτα είναι άχρηστη
Τι σημαινει ειδικες συνθηκες? Γιατι προσωπικα θα προτιμουσα παντα να παρω λαπτοπ απο σταθερο.
Για εμενα ειδικες συνθηκες ειναι ο αλλος να παρει σταθερο, απο τη στιγμη που ειναι τοσο περιοριστικο απο θεμα μετακινησης, πρεπει να κανει πολυ συγκεκριμενη χρηση.
Δε μπαινω στη λογικη του 'καλυτερου' γιατι ειναι τι βολευει καθε φορα, αλλα διαφωνω για τις ειδικες συνθηκες.Παντως σωστα, εχω μονο λαπτοπ και για αυτο εχω προσεξει τι θα εχουν πανω του, δεν νομιζω οτι περιμενει κανεις μας μια onboard να τρεχει παιχνιδια στο max. Εκανα επιλογες βλεπωντας κυριως gpu και ram.
Αλλα οτι ειναι πεταμενα λεφτα απο τη στιγμη που θελω να παιζω στο λαπτοπ δε το βλεπω. Μεχρι και upgrade τους κανω οταν θελω κατι καλυτερο.
Και παροτι δεν ειχα alienware, δεν ειχα κανενα προβλημα με τα σασι τους. Για να καταλαβω τις ειδικες απαιτησεις.
Τι να παθουν, να υπερθερμανθουν? Ετρεχα ολα τα λαπτοπ με υπερχρονισμο και μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα με κανενα λαπτοπ, εκτος απο μια ηλιθια επιλογη με προβληματικη n-vidia. Μπηκε στο φουρνο και εγινε περδικι βεβαια και τρεχει στον hp του πατερα.
Οι καρτες γραφικων που ειχα δεν μου φανηκαν αχρηστες.
Ειδικα η τελευταια μου.
Ποτε προβλημα με frame drops, ποτε throttle απο θερμοκρασια, ποτε blue screens η παγωματα (απο τη καρτα ε? ).Ως γνωστόν ψήνομαι να χτυπήσω ένα 17άρι.
Ωστόσο αυτό που με φρενάρει είναι το παρακάτω:
Ρε παιδιά τους παλιότερους φορητούς σας τι τους κάνετε;;
Τους χαρίζετε;
Τους πετάτε;
Τους βάζετε στην αποθήκη;
Τους στέλνετε σε κάποιο μουσείο;Αυτη τη στιγμη στο σπιτι εχω 8.
Χρησιμοποιω spares και κανω πειραματα για πλακα -
Αν δεν έχεις θέμα συνεχούς μετακίνησης ή δεν είσαι φοιτητής μακριά από το σπίτι σου αν θες τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις που μπορούν να πάρουν τα χρήματά σου πας σε σταθερό, αυτό είναι αυτονόητο
Αν τώρα εσύ είσαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του φορητού καλά κάνεις, αλλά εγώ σε ένα συγκεκριμένο budget θέλω το καλύτερο δυνατό και αυτό γίνεται μόνο με το σταθερό
Φορητό έχω και θα έχω πάντα της πλάκας γιατί θα είναι το δευτερεύον μου μηχάνημα και ποτέ δε θα χρειαστεί να κάνω κάτι απαιτητικό έξω από το σπίτι
Αν λοιπόν το λάπτοπ δεν είναι το μοναδικό σου μηχάνημα και αν επενδύσεις σε σταθερό το να έχεις κάρτα στο φορητό είναι κάπως περιττό
-
Δεν διαφωνω (οχι απολυτα τουλαχιστον) σε αυτα που λες τωρα, μαλλον καταλαβα διαφορετικα στα προηγουμενα post σου.
Αλλα περι σασι, αχρηστων καρτων, οτι δε κανει κανενα για gaming κλπ, διαφωνω απο την εμπειρια μου γιατι σε αυτα δουλευω. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δεν διαφωνω (οχι απολυτα τουλαχιστον) σε αυτα που λες τωρα, μαλλον καταλαβα διαφορετικα στα προηγουμενα post σου.
Αλλα περι σασι, αχρηστων καρτων, οτι δε κανει κανενα για gaming κλπ, διαφωνω απο την εμπειρια μου γιατι σε αυτα δουλευω.Εγώ την έχω πάθει με κακό σασί και καλή κάρτα για αυτό κράζω
Τα περισσότερα λάπτοπ είναι του σωρού και δεν κάνουν για βαριά χρήση, το ότι υπάρχουν και καλά υπάρχουν δεν είπα ποτέ το αντίθετο
Το ότι μπαίνουν και σχετικά καλές κάρτες σε σασί του σωρού είναι κάτι που γίνεται και δυστυχώς παραπλανείται ο κόσμος που τις αγοράζει
Δεν είμαι κατά των φορητών, ίσα ίσα
Ούτε κατακρίνω κάποιον που θέλει φορητό ως βασικό και ας μην το έκανα ποτέΚατακρίνω τη σκέψη να κοιτάξουμε το φθηνό κατά τα καλά λάπτοπ να έχει και μια καρτουλα της προκοπής μπας και παίξουμε κάνα παιχνιδάκι
Ε αυτό το θεωρώ σπατάλη. Το 'βασικό' λάπτοπ μια χαρά είναι με την Intel δε θέλει τίποτα παραπάνωΑν μιλάμε για κάνα apu της amd πες πάει στο διάολο, αλλά ο dual core με την discrete τούμπανο-και-καλά nvidia ή και amd ακόμα είναι ανισόρροπη επιλογή
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν δεν έχεις θέμα συνεχούς μετακίνησης ή δεν είσαι φοιτητής μακριά από το σπίτι σου αν θες τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις που μπορούν να πάρουν τα χρήματά σου πας σε σταθερό, αυτό είναι αυτονόητοΑν τώρα εσύ είσαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του φορητού καλά κάνεις, αλλά εγώ σε ένα συγκεκριμένο budget θέλω το καλύτερο δυνατό και αυτό γίνεται μόνο με το σταθερό
Φορητό έχω και θα έχω πάντα της πλάκας γιατί θα είναι το δευτερεύον μου μηχάνημα και ποτέ δε θα χρειαστεί να κάνω κάτι απαιτητικό έξω από το σπίτι
Αν λοιπόν το λάπτοπ δεν είναι το μοναδικό σου μηχάνημα και αν επενδύσεις σε σταθερό το να έχεις κάρτα στο φορητό είναι κάπως περιττό
-
το youtube τον παιζει απο χθες ή μονο σε μενα συμβαινει;
-
Μόνο σε σένα τον παίζει.
-
φακ
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αυτη τη στιγμη στο σπιτι εχω 8.
Χρησιμοποιω spares και κανω πειραματα για πλακα8;
Τι πειράματα κάνεις βρε συ;Εγώ έχω 2 φορητούς στην αποθήκη (έχω να τους λειτουργήσω αρκετό καιρό).
Ένα netbook 10άρι κληρονομιά από την δουλειά (αντί για μπόνους μου έδωσαν έναν φορητό)
Και δύο φορητούς μέσα στο σπίτι από τους οποίους λειτουργώ κυρίως αυτόν που γράφω τώρα... τον οποίο σκέφτομαι να αντικαταστήσω γιατί πλέον συνήθισα την 17άρα οθόνη και μου κακοφαίνονται η 15,6... -
Φαξ μέσω ιντερνετ έχουμε κάποια λύση ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φαξ μέσω ιντερνετ έχουμε κάποια λύση ;PamFax.biz
δουλεύει και μέσα απο το skype -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
PamFax.biz
δουλεύει και μέσα απο το skypeδεν εχει ελλάδα...
-
βρηκα το efax.gr
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
PamFax.biz
δουλεύει και μέσα απο το skypeδεν εχει ελλάδα...
Τι έννοεις; μια χαρά έστειλα τελευταια φορα πριν κανενα 3μηνο
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν θες πάντως σε απαλλάσω εγώ.
Περνάω και από όπου σε βολεύει να τους πάρω.Έχω ένα τέτοιο στο σπίτι:
15-16 χρόνων. -
Ε σε δυο χρονια θα φύγει απο το σπίτι.Δεν πιστευω να πάρει αναβολή;
-
για οποιον θελει ενναλακτικη του dropbox σε open source anonymous
http://storj.io/ -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχω ένα τέτοιο στο σπίτι:
15-16 χρόνων.Ε σε δυο χρονια θα φύγει απο το σπίτι.Δεν πιστευω να πάρει αναβολή;
'οχι θα παει εθελοντης, θελει να γινει μονιμος'
+- 'Αχ, καλε, ίδιος ο πατερας του ειναι'
- 'Μην του παρεις μηχανακι, παρτου αυτοκινητο στα 18 αν μπορεις'
- 'Ειναι καλος μαθητης? Τα παιρνει τα γραμματα?'
-
Έχω 40gb φωτογραφίες και ψάχνω να βρω τρόπο να τις κάνω backup σε cloud ώστε να έχω και πρόσβαση από κινητό κτλ. Δοκίμασα το flickr αλλά το upload κολλάει όταν ανεβάζω πολλά αρχεία. Κάποιος άλλος εύκολος και δωρεάν τρόπος? (φυσικά υπάρχει backup & σε 2 hdd)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]