-
Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα windows 8 αλλά μου πετάει αμέσως μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα windows 8 αλλά μου πετάει αμέσως μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32.http://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=261871
Κατεβασε αυτο και δες αν ο επεξεργαστης σου ειναι compartible -
64bit σε 32bit επεξεργαστή μήπως?
-
Όχι,απλώς κάπου κόλλησε .Ανοίγωντάς το σήμερα το πρωί δούλεψε κανονικά.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως .Να ρωτήσω και κάτι άλλω.Πέρασα σε λάπτοπ που είχε xp τα 7άρια (32 bit ultimate).
Edit.Oλα οκ και με τα 7.Δοκίμασα να βάλω τα 8.1(γιατί από xp δεν αναβαθμιζόταν κατευθείαν ) αλλά μου βγάζει μήνυμα πριν καν βάλω κωδικό ''product key authentication failed''.Tα 7 που πέρασα τα ενεργοποίησα κανονικά -
Παιδιά, επανέρχομαι με την επιλογή Laptop, που είχα αναφέρει και στις προηγούμενες 2 σελίδες.
Τι γνώμη έχετε για το http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/le ... ries/y50/;
Κάποιο άλλο στα χρήματα αυτά; -
επειδή βαριέμαι να διαβάσω τα προηγούμενα, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το συγκεκριμένο;
Ρωτώ διότι αυτό δηλώνει gaming laptop (όσο τουλάχιστον το gaming σε κορυφαίο επίπεδο μπορεί να γίνει σε λάπτοπ).
Στο δικό μου μυαλό το 'σοβαρό' gaming γίνεται σε desktop pc και μόνο το περιστασιακό σε λάπτοπ! -
Και εμένα δεν μου 'κάθεται' σωστά το Laptop, αλλά λόγω μετακινήσεων αποτελεί μονόδρομο. Πρέπει να βρω ένα laptop το οποίο θα μπορούσε αρχικά να επεξεργαστεί φωτό και βίντεο με άνεση, αλλά όταν του ζητηθεί να μπορέσει να κάνει και απαιτητικό Gaming. Σίγουρα όχι εμπειρία σε επίπεδο Gaming deskop, αλλά τουλάχιστον ικανοποιητικά..
Έπειτα σκεφτούμουν αυτό: HP 17-f011sv και αυτό: HP 15-K005, τα οποία και καλά χαρακτηριστικά έχουν και χαμηλότερη τιμή.
Σημαντικός παράγοντας είναι και η αξιοπιστία της κάθε εταιρίας. -
εγώ πάντως δεν θα εστίαζα στην αξιοπιστία αλλά κυρίως στο after sales! Αν αυτό είναι καλό τότε μπορείς να ανεχθείς και μια χειρότερη αξιοπιστία σε σχέση με κάτι πιο αξιόπιστο αλλά με κακό after sales!
Αυτός είναι ο λόγος που προτείνω την dell στα λαπτοπ χωρίς να κρίνω τον ανταγωνισμό επειδή τουλάχιστον εκεί υποστηρίζουν σωστά και με συνέπεια τα μηχανήματα τους!
Τώρα για το λάπτοπ των 1000€ σίγουρα σε αυτή την τάξη τιμής θα βρεις καλό λάπτοπ! Οι διαφορές θα είναι αναλογικά μικρές μεταξύ τους οπότε εστίασε σε αυτό που έχει καλύτερη εγγύηση και υποστήριξη! Καλοδούλευτο ότι και να ναι! -
Ψάχνω φορτιστή αυτοκινήτου USB ο οποίος να φορτίζει και όχι απλά να παράγει ζέστη.
Κάτι δοκιμασμένο υπάρχει?
-
Σε ευχαριστώ Σπύρο.
Έχεις δίκιο για το After Sales. Δεν το είχα λάβει καθόλου υπόψιν μου.
Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην Dell ελλάδας...
Για Lenovo και HP έχει κάποιος εμπειρία από το Service τους;;; -
Έκανα νέα σύνδεση στον ΟΤΕ, ενεργοποιήθηκε και μου έστειλαν το ρούτερ. Στο χαρτί που το συνοδεύει αλλά και με σμσ μου έστειλαν μόνο το username. Παίρνω τηλ στο 13888 και μου δίνουν και το password; Ή κάνω κάτι άλλο; Ή αίτηση σύνδεσης έγινε μέσω νετ και ο εξοπλισμός στάλθηκε μέσω κούριερ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έκανα νέα σύνδεση στον ΟΤΕ, ενεργοποιήθηκε και μου έστειλαν το ρούτερ. Στο χαρτί που το συνοδεύει αλλά και με σμσ μου έστειλαν μόνο το username. Παίρνω τηλ στο 13888 και μου δίνουν και το password; Ή κάνω κάτι άλλο; Ή αίτηση σύνδεσης έγινε μέσω νετ και ο εξοπλισμός στάλθηκε μέσω κούριερ.Εννοείς το Password για να μπεις στο Interface του Router? Μήπως είναι ίδιο με το Username?
-
Όχι το password της σύνδεσης connx. Αυτό που λες το γράφει στο κουτί του ρούτερ.
-
Τα περισσότερα πλέον συνδέονται αυτόματα με το που μπουν στην γραμμή του τηλεφώνου...
-
Αν θυμάμαι καλά σου το στέλνουν με sms
-
Τι στο διάολο ρε γμτ? Εγκαθιστώ AMD Catalyst (δοκίμασα και 14.4 & 14.7) στο λαπτοπ, και οταν εγκαθιστά κάτι micro manager ή κάτι τέτοιο, απενεργοποιειται το backlight στην οθόνη και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα. Κάθομαι και φωτίζω με φακό για να βλέπω...
-
Είχα κλείσει το ups (APC 1500) και όταν ξαναήρθα το άνοιξα και έκανε συνεχόμενο μπιπ με error F02. Δοκίμασα reset, με φορτίο, χωρίς φορτίο, τπτ. Τελικά επανήλθε με αυτό το tip
disconnect the batteries, press the poweron button for five seconds, UPS will dead, reconnect the battery and power on the unit.
Υποδεικνύει κάτι από τα παραπάνω ότι μπορεί να χρειαστούν αλλαγή οι μπαταρίες οσονούπω; Δεν είχα κάποιο άλλο δείγμα of failure ever.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά σου το στέλνουν με smsΜου έστειλαν ένα σμσ μόνο ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή κ το username μόνο. Θα πάρω τηλ ΟΤΕ. Έλεγα μήπως ξέρει κανείς.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ψάχνω φορτιστή αυτοκινήτου USB ο οποίος να φορτίζει και όχι απλά να παράγει ζέστη.Κάτι δοκιμασμένο υπάρχει?
Έχω αυτό:
http://www.ianker.com/product/71AN2452CSS-WAΒγάζει 2.4A ανά πόρτα, φορτίζει άνετα ταμπλέτες ή και κινητά την ώρα που έχεις ανοιχτό το GPS και τραβάνε περισσότερο ρεύμα. Είναι μαζεμένο σε διαστάσεις οπότε δεν ενοχλεί πολύ αν η πρίζα στο αμάξι σου είναι σε άβολη θέση. Δεν το έχω πολύ καιρό, οπότε δεν μπορώ να γράψω κάτι για τη διάρκεια ζωής του, αλλά η εταιρία έχει καλή φήμη.
-
Σου στέλνουν με SMS το κωδικό και το username το οποίο και βάζεις στην σύνδεση του ρουτερ για να κάνει την σύνδεση. Αν θες να αλλάξεις το username & password ( μιας και αυτό θα είναι και mail) πας σε σελίδα του ΟΤΕ και απο εκει αλλάζεις τα στοιχεία σου. Αν δεν σου έχει ερθει , παρε τους τηλέφωνο να στα στείλουν εκ νεου.
Χωρίς κωδικό ειναι η Wind & η Cyta.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]