-
Άνοιξα μια ειδοποίηση στο fb από το PC και μου βγαλε αυτό. Μετά την άνοιξε κανονικά.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ψάχνω φορτιστή αυτοκινήτου USB ο οποίος να φορτίζει και όχι απλά να παράγει ζέστη.
Κάτι δοκιμασμένο υπάρχει?
Έχω αυτό:
http://www.ianker.com/product/71AN2452CSS-WAΒγάζει 2.4A ανά πόρτα, φορτίζει άνετα ταμπλέτες ή και κινητά την ώρα που έχεις ανοιχτό το GPS και τραβάνε περισσότερο ρεύμα. Είναι μαζεμένο σε διαστάσεις οπότε δεν ενοχλεί πολύ αν η πρίζα στο αμάξι σου είναι σε άβολη θέση. Δεν το έχω πολύ καιρό, οπότε δεν μπορώ να γράψω κάτι για τη διάρκεια ζωής του, αλλά η εταιρία έχει καλή φήμη.
το προβλημα με αυτους τους φορτιστες 2.4Α δεν ειναι οι φορτιστες. Αυτοι συνηθως τα πιανουν τα ρευματα πανω κατω. Τα γαμωκαλώδια usb ομως ειναι for the festivities! Σε αλλα περνανε 700mah, σε αλλα 1200mah, max εχω δει 1400mah...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Άνοιξα μια ειδοποίηση στο fb από το PC και μου βγαλε αυτό. Μετά την άνοιξε κανονικά.το κανει εδω και μια εβδομαδα τουλαχιστον..
-
M@λ@κιες του fb δηλαδή...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Άνοιξα μια ειδοποίηση στο fb από το PC και μου βγαλε αυτό. Μετά την άνοιξε κανονικά.αφού την άνοιξες από το PC (με πάροχο εταιρια σταθερής τηλεφωνίας) λογικό είναι να στο βγάζει, δε σημαίνει τίποτα και ούτε χρεώνεσαι.
Μάλλον χρησιμοποιείς το zero facebook στο κινητό και νόμιζε ότι το ανοίγεις από κινητό το λινκ για αυτό και σου έβγαλε μνμ για να μη χρεωθείς. Αλλά αφού κάνεις χρήση PC με dsl γραμμή δεν έχεις θέμα. Απλά σβήσε το 0. από το λινκ αν βαριέσαι να βλέπεις το μνμ. -
το βγαζει σε ασχετες στιγμες δεν ειναι θεμα το που μπηκες ειτε ειναι ειδοποιησεις ειτε ειναι invites ειτε οτιδηποτε
-
Δεν το έχω αντιμετωπίσει καθόλου, πιθανόν τα λινκ να είναι από mobile χρήστες και να εμφανίζεται έτσι.
Εφόσον **δεν **το βγάζει όταν κανείς είναι συνδεμένος σε 3G κινητής τηλεφωνίας τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για χρέωση. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Δεν το έχω αντιμετωπίσει καθόλου, πιθανόν τα λινκ να είναι από mobile χρήστες και να εμφανίζεται έτσι.
Εφόσον **δεν **το βγάζει όταν κανείς είναι συνδεμένος σε 3G κινητής τηλεφωνίας τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για χρέωση.ε ναι καλα ειναι λογικο αυτο αλλα το θεμα ειναι γιατι σε βγαζει σε mobile εκδοση αφου οι ιδιοι το απεκλεισαν για τα Pc
-
Munich, Germany realizes that deploying Linux was a disaster, going back to Windows
http://www.neowin.net/news/munich-germa ... to-windows
oh well... κρίμα πάντως για το Linux... Θα ηθελα καποτε να το δω σε ρολο mainstream OS, αλλα απο οτι φαινεται με τα μυαλα που κουβαλάνε, it's not going to happen... ever
-
Δεν ξέρω αν το είχα αναφέρει εδώ, πάντως το ποστάρω για να το γνωρίζετε: εδώ και αρκετό καιρό είχα παρατηρήσει 'περίεργη' συμπεριφορά του OCZ Summit 64GB, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δουλέψω ώρες-ώρες. Το CrystalDiskInfo μου έβγαζε 98% health, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισα να πάρω έναν καινούριο Adata Pro 64GB για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ε, μόλις τον έβαλα, λες και άλλαξα υπολογιστή.
Άρα να το ξέρετε, φαίνεται ότι οι SSD μπορεί να βγάλουν προβλήματα και 'προβλήματα' ακόμα και αρκετά πριν την ώρα τους (σύμφωνα με το MTBF που δίνει ο κατασκευαστής)....
-
AMD has hopes that a closer collaboration with the Khronos Group (responsible for standards like OpenGL) will help them integrate AMDs low-level cross platform Mantle API into OpenGL. The Khronos Group already mentioned that it is working on a new API as follow-up to Open GL and they might embed Mantle code. This should help addressing GPUs much directer and free up CPU utilization much better. That could mean better graophics and faster framerates.
Because the new OpenGL NEXT, as it is called, will be built from ground up AMD is willing to help to share knowledge and expertise within the Kronos Group in regards to Mantle. AMD Richard Huddy stated that the Khronos Group has full access to the Mantle API and that they will be allowed to copy and re-use code with no charge whatsoever. Basically they are free to use what they want.
It still will remain very unclear how much mantle code 'OpenGL NEXT' will end up using and if they will be using it at all. Also it is very unclear when OpenGL NEXT will be released. Huddy also sheds light on DirectX 12 and the future of Mantle. According to AMD DirectX 12 is directly influenced by the Mantle release. Huddy also claims that Mantle will not loose ground by the release of DX12. Currently 75 developers at AMD are working on Mantle making the turnaround time for AMD Mantle development and vertical integration much faster then Microsoft's DirectX which updates every 4 to 5 years to a new revision.
AMD is planning to move forward with Mantle as they will integrate it into workstation cards as well, meaning cards like FirePro will get Mantle support in the not too far away future also.
http://www.guru3d.com/news-story/amd-ma ... pengl.html
end game move -
Ο εκτυπωτής πάλι κάνει τα δικά του (Canon MG5350).
Δεν θέλει να εκτυπώσει...
Ο υπολογιστής τον βλέπει κανονικά.
Τα μελάνια είναι γνήσια και full.
Το wifi του, άριστο.Δεν εκτυπώνει...
Κάνει όλες τις κινήσεις, δλδ η κεφάλη κάνει πως εκτυπώνει κανονικά, χρόνο, θόρυβο, τα πάντα... αλλά λευκή σελίδα!Το ίδιο ακόμα και απο το δικό του menu...!
Da fuck!
-
Μηπως ξεραθηκαν τα μελανια ? Εγω τα βγαζω και βουταω τις κεφαλες για λιγο σε βραστο νερο, τις σκουπιζω και επανερχονται αμεσως. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι αν δεν εκτυπωνω καθε 2 μερες ξεραινονται αμεσως.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μηπως ξεραθηκαν τα μελανια ? Εγω τα βγαζω και βουταω τις κεφαλες για λιγο σε βραστο νερο, τις σκουπιζω και επανερχονται αμεσως. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι αν δεν εκτυπωνω καθε 2 μερες ξεραινονται αμεσως.Σημερα τα πηρα, πριν 2 ωρες...
-
Κανε κάνα τεστ ευθυγράμμιση κεφαλών και τέτοια μπας και. Μπορεί η κεφαλή να μην είναι πάνω στα μελάνια όπως στους HP
-
Π'ηγα να το κανω αλλα μου ζηταει ενα ειδικο χαρτι;!
-
Το βρήκα για να δοκιμασω.
-
Παπαρια... auto ουτε για αστειο, manual τιποτα...
-
εχεις τα σωστα drivers?
εχεις κανει ενα nozzle check?
εχεις κανει ενα print operation check? -
Η κεφαλή είναι στο μελανάκι ή στον εκτυπωτή?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]