-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οποτε στην Κρητη που 'ολοι' εχουν οπλα δεν εχουμε εγκληματικοτητα;Tο πρόβλημα είναι ότι τείνει να εξαλειφθεί η βεντέτα και πλέον συνεταιρίζονται....αλλιώς δεν θα είχαν εγληματικότητα πέρα από φόνους μεταξύ χασισοκαλιεργητών που δεν λογίζεται σαν έγκλημα αλλά σαν ξεσκαρτάρισμα
Η καλύτερη προστασία για τον κλέφτη είναι να είσαι συλλέκτης όπλων (απενεργοποιημένων), να μπαίνει στο σαλόνι και να βλέπει μια βιτρίνα γεμάτη, εαν είναι στοιχειωδώς έξυπνος θα σκεφτεί 'εαν έχει όλα αυτά στο σαλόνι, φαντάσουν τι έχει κάτω από το μαξιλάρι'
-
Και μερικα κεφαλια στον τοιχο!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και μερικα κεφαλια στον τοιχο!!Μέγα φάουλ για το ντεκορασιον της συζύγου.....μια κλασική βιτρίνα με όπλα θα σκεφτεί ότι δίνει μια γκλαμουριά στο σπίτι, με 3 κεφάλια πάνω από το τζάκι θα είναι σαν το σπίτι του τελευταίου των Μοικανών
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ποστάρω για να μη χάσω τα επικά ποστ+1
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
(που για να πάρεις άδεια εάν είσαι πολίτης πρέπει να έχεις το θεό μπάρμπα, να συντρέχουν τριακόσιοι λόγοι και πάλι είναι ευκολότερο να γίνεις πρωθυπουργός από το να πάρεις άδεια οπλοκατοχής). Εάν αυτό δεν είναι αστείο τότε ποιό είναι.?Oπως ξαναείπα, για να πάρεις άδεια οπλοκατοχής και νομιμότατο πιστόλι, αρκεί μόνο να γραφτείς σε καποιο σκοπευτικό σύλλογο που είναι μέλος της ΣΚΟΕ και να συμμετέχεις σε 6-7 φορές το χρόνο σε αγώνες. (δηλαδή, αν δε γουστάρεις να πηγαίνεις για προπονήσεις στο σκοπευτήριο, αυτές οι φορές είναι το μίνιμουμ που σε υποχρεώνει ο νόμος να πάς. Τί διάολο, θα 'χεις κουμπουρι και δεν θα θες απο μονος σου να ρίχνεις 6-7 φορες το χρόνο...;;)
-
Αν δεν ρίχνεις τακτικότατα, αχρηστο είναι το όπλο.
Το πιό πιθανον να πυροβολήσεις κανέναν δικό σου ή να αυτοπυροβοληθείς.
Με πιστόλι δε, ακόμα χειρότερα.Ομως εξακολουθω να είμαι υπερ του λειόκανου.
Εκτός των άλλων, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες διαδρομές μεσα σε ένα δωμάτιο μπορεί να κάνει μια σφαίρα πιστολιού από εξοστρακισμούς -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οποτε στην Κρητη που 'ολοι' εχουν οπλα δεν εχουμε εγκληματικοτητα;Κι όμως, τέτοια εγκληματικότητα σπανίζει. Το να μπουν πχ 2 νοματαίοι σε σπίτι με κόσμο μέσα, να το ξεσηκώσουν και να ρίξουν κι ένα ψιλό στη γυναίκα δεν το έχω ακούσει. Γιατί ξέρουν ότι μπορεί ακόμα κι η γριά Μανώλαινα να 'χει ένα λούγκερ στο καλαθάκι με τις κλωστές.
-
GANG BANG φάση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οποτε στην Κρητη που 'ολοι' εχουν οπλα δεν εχουμε εγκληματικοτητα;
Κι όμως, τέτοια εγκληματικότητα σπανίζει. Το να μπουν πχ 2 νοματαίοι σε σπίτι με κόσμο μέσα, να το ξεσηκώσουν και να ρίξουν κι ένα ψιλό στη γυναίκα δεν το έχω ακούσει. Γιατί ξέρουν ότι μπορεί ακόμα κι η γριά Μανώλαινα να 'χει ένα λούγκερ στο καλαθάκι με τις κλωστές.
-
Tι κρατάει αυτή; Γερμανικό υποπολυβόλο Β' ΠΠ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tι κρατάει αυτή; Γερμανικό υποπολυβόλο Β' ΠΠ;φυσικα
-
MP38
-
Αλήθεια, με άδεια συλλέκτη δεν μπορώ να έχω ένα λούγκερ χωρίς κολλημένο κλείστρο? Είναι και νουνάρα το άτιμο...
send from a galaxy far far away
-
-
-
Eχετε 11 για να μπειτε χωρίς κινδυνο!
Μην είσαστε κι αχόρταγοι
Εκτος και εάν αυτοί οι 5 που δηλώνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική αστυνομία είναι Αστυνομικοί, οπότε θα έχουν όπλο. -
η ζουν σε αλλη χωρα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τωρα που τα ειπαμε ολα αυτα δεν μας λετε και street prices; :Το θέμα δεν είναι 'πόσο κάνει?' το θέμα είναι 'πόσο κάνει ένα καθαρό όπλο?'.
Αν δεν ρίχνεις τακτικότατα, αχρηστο είναι το όπλο.
Το πιό πιθανον να πυροβολήσεις κανέναν δικό σου ή να αυτοπυροβοληθείς.
Με πιστόλι δε, ακόμα χειρότερα.Ομως εξακολουθω να είμαι υπερ του λειόκανου.
Εκτός των άλλων, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες διαδρομές μεσα σε ένα δωμάτιο μπορεί να κάνει μια σφαίρα πιστολιού από εξοστρακισμούςΣε κάποια συμφωνώ μαζί σου, σε κάποια άλλα διαφωνώ (περισσότερο δεν μου αρέσει που ειρωνεύεσαι λιγάκι ). Εντάξει δεν είναι παιχνίδια τα όπλα αλλά και πάλι από το να είσαι άοπλος και απλά να εύχεσαι να σε 'σεβαστούν' οι εισβολείς προτιμώ να έχω κάτι στα χέρια μου. Από πιστολόπερίστροφα δεν έχω εμπειρία αλλά έχοντας ρίξει μερικές (λίγες) χιλιάδες φυσίγγια στο σκοπευτήριο και λίγα σε κυνήγι/Πάσχα στο χωριό, μπορώ να πω ότι δεν είναι τόσο 'δύσκολος' ο χειρισμός λειόκαννου. Και είναι μια χαρά 'αμυντικό' όπλο.
(Τα τσοκάκια είναι προς το 'ανοικτά'. Δεν βολεύει και πολύ στο σκοπευτήριο αλλά προτιμώνται στο σπίτι. )Αλλά νομίζω ότι μέσα σε όλα αυτά ξεχνάμε το κεφάλαιο 'απειλείται η οικογένεια και η ζωή μου', νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο 'όπλο' το οποίο σε κάνει ικανό για πολλά ακόμη και χωρίς όπλο. Κάποια στιγμή που γύρισα από το αναγνωστήριο του ΕΜΠ στις 4 το πρωί (θέλει και διάβασμα το χαρτί, όχι μόνο γκομενάκια ) βρήκα έξω από την πίσω πόρτα του μαγαζιού του πατέρα μου ένα διαρρήκτη να σκαλίζει την πόρτα. Στην αρχή φοβήθηκα, μετά όμως πήρα ένα γερμανοπολύγωνο 45+ νούμερο και με τη σκέψη 'ποιόν φοβάμαι? Αυτόν που ήρθε να με κλέψει?' ήμουν έτοιμος να ανοίξω μερικά κεφάλια και ας μην είχα πιστόλι/καραμπίνα κλπ Μόλις άναψα τα φώτα βέβαια ο κλέφτης έγινε Αλέκος. Είχα σημειώσει φυσικά το αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και βρήκα ποιος ήταν (Έλληνας ήταν).
Από τότε έχω εξοπλιστεί με διάφορα. Από το να ψάχνω γερμανοπολύγωνα προτιμότερο είναι να έχω μερικά 'όπλα' έτοιμα...
-
Πότε σε ειρωνεύτηκα;
Και δεν βλέπω που διαφωνούμε.
Θεωρώ το λειόκανο σαφως το καλύτερο όπλο για το σπίτι.
Απλώς επιμένω ότι ένα όπλο, όπως κάθε εργαλείο, χρειάζεται εμπειρία.
Παροτρύνω λοιπον όσους έχουν ή το αποφασίσουν να αποκτήσουν, να προπονούνται τακτικά (σε σκοπευτήριο ώστε και οι κανόνες ασφαλείας να τους γίνουν δεύτερη φύση)
Αλλιώς σε συνθήκες υπερδιέγερσης (για να μην πώ πανικού), όχι μόνο δεν θα καταφέρουν να το γεμίσουν αλλα θα ξεχάσουν να βγάλουν και την ασφάλεια (για να μην πώ τι θα πετύχουν)
Εν τω μεταξύ θα λογίζονται ως ένοπλοι από τον αντίπαλο! -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:hmmm: Πότε σε ειρωνεύτηκα;
...Όχι εμένα ρε συ, τον Kacey. Αν και δεν με διόρισε δικηγόρο του.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.