-
Και ενας αλλος Jones, που ειχε ερθει και ηταν απολαυστικος ηταν ο Dontae Jones στον Απολλωνα...χαιροσουν να τον βλεπεις...θυμαμαι ειχε βαλει και σε εναν αγωνα εναντιον του Παναθηναικου 40 ποντους και τον ειχε πεταξει τοτε τον Παναθηναικο εκτος κυπελλου...
-
Όχι 'ελαφι'.
'Το μωρό του ελαφιού' και ήταν όντως για τον Edgar. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι 'ελαφι'.
'Το μωρό του ελαφιού' και ήταν όντως για τον Edgar.ΩΧ!!!Τωρα ακουω παλι τον Συριγο να γκαριζει στα αυτια μου!!!
Τελικα κατι θυμομουν.Σχετο ελαφι καπως δεν μου κολλαγε αλλα δεν το θυμομουν ολοκληρο.Γερασαμε γμτ!
Ο αλλος λεει ξερει τον Ταρπλει!Ειδε βιντεο στο γιουτουμπ!Αμα δεν ξερεις ποσες μπυρες επινε ο Ροι δεν ξερεις τιποτα!(πλακα κανω Σωκρατη )
Ζαρκο;!!!!!
-
Zάρκο!
Συριγος σε καποιον ευρωπαϊκο αγώνα, όπου σηκώνεται ο Ζάρκο από το τρίποντο με το χέρι του άλλου στη μάπα του:
'Ζάρκο... πάρτο μέσα!' -
Ρε βιλλ,το 93 γεννηθηκα,τι να πρωτοδω
Οσες φορες κ αν βγω παντως,θα πετυχω αυτον να κανει ζημιες.. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ρε βιλλ,το 93 γεννηθηκα,τι να πρωτοδω
Οσες φορες κ αν βγω παντως,θα πετυχω αυτον να κανει ζημιες..Το 93 ειχα ηδη δυο χρονια διπλωμα οδηγησης!

-
Χασμα γεννεων
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Χασμα γενεωνΟχι και χασμα!!!
Γκραν Κανυον μαλλον!!!
-
-
Τι θυμηθηκα τώρα! Γκρεγκορ Φούτσκα, από τις αδυναμιες μου! Τηλεγραφοξυλο 2,15 με τρίπλα σαν play maker.
-
Με τον μπαρδόν κιόλας, αλλά νομίζω πως το 'Μωρό του ελαφιού' ήταν ο Μάικ Τζόουνς :
-
ΟΥΠΣ!!!
-
Σωστός ο stubos. Και εγώ για τον Έντγκαρ των ΠΑΟ/Άρη το ελικόπτερο είχα διαβάσει.
Για βαρέλια που λέγαμε, ο Όλιβερ Μίλερ του Ηρακλείου είχε περισσότερο γέλιο. 2.06 και προ ντραφτ παρουσιαζόταν ως 131 κιλά (αισιόδοξη μέτρηση). Εδώ είχε μετρηθεί 160κάτι από τον γυμναστή. Ο συμπαίκτης του στους Φίνιξ Σανς Μπάρκλει (των 125 κιλών τότε) είχε πει ότι ο μόνος τρόπος να φτάσει στο καλάθι είναι να βάλεις ένα χάμπουργκερ πάνω στο στεφάνι. Μια φορά λέει είχε γυρίσει με καμένα πόδια (πατούσες) και δεν μπορούσε να τρέξει 10 μέρες, τους είπε ότι κάηκε από εξάτμιση μοτοσυκλέτας. Φυσικά κανένας δεν το έχαψε, μέχρι τη στιγμή που τον συνάντησαν μερικοί Ηρακλειώτες που τον χαιρέτησαν και του είπαν τι ωραία που χόρευε στα αναστενάρια...
Περιμένω τώρα famas να αναφέρει Στιβ Ρέλφορντ, Πρέντραγκ Μπένατσεκ και Ντιλέινι Ραντ.
-
Ριτς ρελφορντ μικρε...
Ρε κανακη πως μπερδεψες το μωρο του ελαφιου...ριξτε και εναν γκρεγκ σατον του απολλωνα πατρων -
Σωστος, μπερδεψα με το στιβ μπαρτ που ηθελα επισης να γραψω! Ο ρελφορντ επισης ειχε προβλημα με τα κιλα του, αλλα ηταν τρελος σκορερ.
Sent from the Aretsou Police Department where no men work
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Περιμένω τώρα famas να αναφέρει Στιβ Ρέλφορντ, Πρέντραγκ Μπένατσεκ και Ντιλέινι Ραντ.
- Κρέγκ Γουίλτζερ & Άντονι Κούκ ή τον Τέρυ Μίλς.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΟΥΠΣ!!! -
Ριξε και σειν χιλ στη χοβολη...3ποντα χωρις αυριο
-
Πωπω, τι θυμηθατε, θελω να γυρισω στο δημοτικο και να καθομαι να βλεπω με τις ωρες μπασκετ.. Παοκαρα με Μπανε, Κορφα, Μπαρλου, Λεβινκστον και τους υπολοιπους...
Και καθε Σαββατο Απολλωνα Πατρας, οπου το γηπεδο φισκα και δυσκολα περναγε αντιπαλος απο Πατρα...
-
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 26935.html
δε ξερω αν το εβαλε κανεις λινκ
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)