-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Πόσο κόμπλεξ έχεις ρε μεγάλε,ΠΟΣΟ???????????????
TOSO με το συμπαθειο! Μην ψαρωνεις ρε,σε καταλαβαινω τοσα χρονια ενα (1,uno,ein) αθλημα ειχες να χαιρεσαι και στο πηρανε κι αυτο..ετσι ειναι καποτε ο μεγαλος θα κερδισει,ειτε με γκρι ειτε χωρις γκρι.
Υγ: Δεν προκειται περι κομπλεξ,προκειται περι ανωτεροτητος.. Θα στα πει κι οBayern7 θα δεις!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Το πήραμε.
Hell yeah
Θα'θελα να ήμουν Πασαλιμάνι τώρα.
Επιτέλους
Ρε τον είδατε τον Τσουκαλά?
Απορω μερικοι γτ δεν τον φτυνουν... Τι φατσα ο τυπος!
-

-
\m/
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πόσο κόμπλεξ έχεις ρε μεγάλε,ΠΟΣΟ???????????????
TOSO με το συμπαθειο! Μην ψαρωνεις ρε,σε καταλαβαινω τοσα χρονια ενα (1,uno,ein) αθλημα ειχες να χαιρεσαι και στο πηρανε κι αυτο..ετσι ειναι καποτε ο μεγαλος θα κερδισει,ειτε με γκρι ειτε χωρις γκρι.
Υγ: Δεν προκειται περι κομπλεξ,προκειται περι ανωτεροτητος.. Θα στα πει κι οBayern7 θα δεις!
Είδες,ακόμα και εσύ μπορείς να απαντήσεις ευγενικά,χωρίς κωλοδάχτυλα...
υγ:Ε άμα μου τα πει και ο bayern7,ησύχασα.Αντέγραψέ τον όμως,μάλλον θα πανηγυρίζει τώρα -
Tα κωλοδαχτυλα ηταν για τις μουτζες ρε...
Τι παει να πει ακομα κι εσυ...καζουρα να γινεται....ρε καμια πιο μεγαλη φωτο με τη γλωσσα του σπανουλη δεν εχουμε...υποψιαζομαι οτι θα γινουν αρκετα φωτοσοπ...
Ταυρε κανε ενα...
-
Aυτος
θα μεινειΑν και αυτος
μεινει.....2-3 μεταγραφουλες οχι πολλα λ7 σε παικτες ονοματα και μετα......σε αλλα 15 χρονια παλι
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:

τι να μας πει και αυτος που ο μονος λογος που πηγε στο γαυρο ηταν γιατι δεν αντεχε ο εγωισμος του να ειναι παντα το Νο 2 στον εξαστερο...
Ηξερε οτι ποτε δεν θα ειναι πανω απο τον 3D και δεν το αντεχε ο ευαισθητος χαρακτηρας τουΚαι ετσι ο δευτερος παικτης πηγε στη δευτερη ομαδα της ελλαδος
-
Αφιερωμενο στον bujinkan

Eχετε πλακα ομως οι ζελες...οταν πεφτει 20 χρονια η σφαλιαρα στο ποδοσφαιρο και δεν αντεχετε ερχεστε απ το μπασκετ...τωρα που χαθηκε κι αυτο για τα επομενα χρονια θα στραφειτε αλλου η μαλλον θα επινοησετε αλλο αθλημα μιας και ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΑ...
Ενα πραμα να ξερεις αχιλλεα,σε οποιο τοπικο και να σαι θα σε κυνηγαω...
-
Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού διακόπηκε, αφού φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν φασαρία. Μάλιστα πέταξαν αντικείμενα στον Διαμαντίδη.
http://www.gazzetta.gr/a1-andron-agonis ... inon%C2%BB
Η μαλακια ειναι ανικητη τελικα! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ: Δεν προκειται περι κομπλεξ,προκειται περι ανωτεροτητος...
Το είδαμε κι αυτόΤα ίδια ισχύουν και στην Ευρώπη?
-
Σε άλλα 15 χρόνια πάλι... Δεν έπρεπε τα ζώα να εξαγριώσουν Ζότς και Μήτσο...
Η κόμπλεξ σε όλο της το μεγαλείο, όπως και στην μπάλα, αντί να χαρούν την κατάκτηση (όπως και αυτή εάν επιτευχθεί...) πλακώνουν τον κοσμάκη.
Του χρόνου ΟΑΚΑ θα ματώσουν και οι φροντιστές!!!!!
-

-
Επρεπε να εχει και το εξοχικο το ΣΕΦ
Μια μια χρονια δεν φευγει η ρετσιανια
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Του χρόνου ΟΑΚΑ θα ματώσουν και οι φροντιστές!!!!!Thats the spirit...
-
Πάντως οι κοντοπίθαροι μείνανε, ο Ζοτς απ' ότι φαίνεται μένει, οπότε ετοιμαστείτε για νέες μάχες!
Επειγόντως τηλεφωνήματα σε Σόφο και Φώτση και ένα καλό αθλητικό γκαρντ τύπου McAlebb.
Επίσης πούλο σε Μαριτς, Λόγκαν και αποχαιρετισμός στο Big Mike που καλό θα ήταν να σταματήσει προτού πάρει την κάτω βόλτα. Ούτως ή άλλως και πολύ άντεξε χωρίς μέση.
-
Του χρονου ο γαυρος ξεκιναει απο αλλο σημειο.
Εχει πλεον φτιαξει κορμο ομαδας με Ελληνες,και χρειαζεται μονο καποιες διορθωτικες κινησεις,ισως και τιποτε.
Ο ΠΑΟ θα πρεπει να διωξει ολους τους ξενους (εκτος ισως απο Μπατιστ;) και να αλλαξει και τους μισους Ελληνες. -
-
Ιτούδης: 'Το μέλλον μας είναι στον Παναθηναϊκό'
Στο 'Κάραβελ' εν μέσω αποθέωσης, οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης άφησαν να εννοηθεί ότι θα μείνουν στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονια
Λίγα λεπτά αφού η αποστολή του Παναθηναϊκού είχε φτάσει στο 'Κάραβελ', ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης αποθεώθηκαν από τους 'πράσινους' οπαδούς.Οι πληροφορίες από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Ομπράντοβιτς θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.
ξερετε τι σημαινει αυτο ε?
Αλλα 15 χρονια

-
Σε μία ομιλία προς τους οπαδούς από τα βάθη της καρδιάς του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως παραμένει στον Παναθηναϊκό! Υποδοχή ηρώων από τον κόσμο.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού για το ΣΕΦ, έξω από το ξενοδοχείο είχαν βρεθεί κοντά στους 1.000 οπαδούς της ομάδας, ζητώντας τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα όλοι τόνιζαν πως θα βρίσκονται το βράδυ και πάλι στο Caravel, είτε κερδίσουν, είτε χάσουν, ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχει χαρίσει στον κόσμο αυτή η ομάδα.
Έτσι και έγινε, μιας και παρά την απώλεια του τίτλου, ο κόσμος του «τριφυλλιού» έκανε πράξη την υπόσχεσή του και βρέθηκε και πάλι μαζικά στο ξενοδοχείο για να αποθεώσει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του. Να τους αποθεώσει και να τους υποδεχθεί σαν να έχουν πάρει το πρωτάθλημα.
Πήγε να... γκρεμίσει το Caravel ο Ομπράντοβιτς...
**Με το που έφτασε η αποστολή του «τριφυλλιού» ο κόσμος που ξεπερνούσε τους 500 αποθέωσε τους πάντες, ωστόσο εκεί που έγινε πραγματικά χαμός, ήταν όταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανέβηκε στο λόμπι και μίλησε. Επικράτησε νεκρική σιγή για να τον ακούσουν **και ο Σέρβος έκανε το καλύτερο δώρο στον κόσμο, καλύτερο και από την κατάκτηση του τίτλου λέγοντας: «Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω. Τόσα χρόνια όλους τους τίτλους τους παίρναμε για εσάς. Να ξέρετε ότι θα κάνω τα πάντα για να μείνουμε μαζί. Το μέλλον μου είναι εδώ μαζί σας». Όπως ήταν φυσικό με το που ακούστηκε αυτό επικράτησε χαμός, με τον κόσμο να μην σταματά να τραγουδά το όνομα του Ομπράντοβιτς.
Στην συνέχεια ο Σέρβος επισήμανε: «Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε τίποτα, αυτό που θέλω είναι να κάνουμε τα πάντα για να μείνουν οι παίκτες εδώ. Η καρδιά μου, το σπίτι μου και η ζωή μου είναι εδώ»!
αυτααα ειναι ρεεε...αλλα που να ξερετε απο τετοια οι γαυροι
Αντιστοιχα στο ποδοσφαιρο το 2010 που χασατε το πρωταθλημα κλαιγατε και ονειρευοσασταν παραγκες κλπ κλπ
Δεν θα φτασετε ποτε σας ρε το επιπεδο ενος παναθηναικου** φιλαθλου**
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)