-
Τι αμάξι ονειρευόσασταν ότι θα οδηγείτε όταν μεγαλώσεται ; για πιο είπατε το θέλω και θα το πάρω όταν μεγαλώσω ; εεεεεεεε
-
Τι αμάξι ονειρευόσασταν ότι θα οδηγείτε όταν μεγαλώσεται ; για πιο είπατε το θέλω και θα το πάρω όταν μεγαλώσω ; εεεεεεεε
-
-
Ford Focus RS MK1. Ακομα το ονειρευομαι τα βραδια.
-
Σα λυκειοπαιδο και καποια χρονια μετα ευκολα το saxo vts 1.6..
Για να γραφτουν ολα αυτα που κατα καιρους ηθελα και θελω χρειαζεται τομος... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σα λυκειοπαιδο και καποια χρονια μετα ευκολα το saxo vts 1.6..
Για να γραφτουν ολα αυτα που κατα καιρους ηθελα και θελω χρειαζεται τομος...Ελεύθερα , το παιδικό ένστικτο μετράει εδώ .
-
Το αυτοκίνητο που ήθελα από μικρός και ακόμη και τώρα θα έπαιρνα αν είχα την οικονομική δυνατότητα δε θα μπορούσε να είναι μόνο ένα. Τότε δεν είχε αντίπαλο. Σάρωνε τα πάντα. Αφίσα στο παιδικό δωμάτιο, πλάι στην F40, την countach και τον Αϋρτον Σεννα με την ΜακΛαρεν.
Χωρίς πολλά λόγια...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Το αυτοκίνητο που ήθελα από μικρός και ακόμη και τώρα θα έπαιρνα αν είχα την οικονομική δυνατότητα δε θα μπορούσε να είναι μόνο ένα. Τότε δεν είχε αντίπαλο. Σάρωνε τα πάντα. Αφίσα στο παιδικό δωμάτιο, πλάι στην F40, την countach και τον Αϋρτον Σεννα με την ΜακΛαρεν.Χωρίς πολλά λόγια...
Μαζί σου τρελό κόλλημα ακόμα
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το αυτοκίνητο που ήθελα από μικρός και ακόμη και τώρα θα έπαιρνα αν είχα την οικονομική δυνατότητα δε θα μπορούσε να είναι μόνο ένα. Τότε δεν είχε αντίπαλο. Σάρωνε τα πάντα. Αφίσα στο παιδικό δωμάτιο, πλάι στην F40, την countach και τον Αϋρτον Σεννα με την ΜακΛαρεν.
Χωρίς πολλά λόγια...
Μαζί σου**,** τρελό κόλλημα ακόμα
Βάλε κανένα κόμμα στην πρότασή σου, μη παρεξηγηθούμε φίλε!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Χωρίς πολλά λόγια...
ήταν ο οίστρος για τη Δελτόνα .
-
Αν είχα λεφτά θα την αγόραζα χθες.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Χωρίς πολλά λόγια...
ήταν ο οίστρος για τη Δελτόνα .
Μωρέ αυτό τον οίστρο φοβάμαι ακριβώς
-
Έχω ακόμα κασσέτα με τον εαυτό μου σε ηλικία 5 χρονών να λέω πως θα πάρω
'κόκκινη καμπριολέτ Πόρσε'
Και, ναι, ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου τότε.
-
Παντα ονειρευμουν οτι καποια στιγμη θα βρεθω πισω απο το τιμονι μιας κατακοκκινης Ιταλιδας και φυσικα ηταν η συγκεκριμενη.
-
Το πρωτο μου αυτοκινητακι matchbox ηταν μια alfa romeo sz και μου την πηραν μετα απο εναν σεισμο για να ασχολουμαι και να μη φοβαμαι(χεστης mode ον) ...Αυτη ηταν η πρωτη μου επαφη .Χρονια αργοτερα ονειρευτικα supra,evo αλλα τωρα λιωνω για μια gta ειτε 147 ειτε 156,μονο και μονο για τον Busso .Εχω ονειρευτει πολλες φορες να γυαλιζω τους αυλους εισαγωγης του
Μπορω να θυμηθω απειρα ονειρα με cruising σε τεραστιες ευθειες με θεοβαρες αμερικανιες 30ετιας με big blocks 426 κυβικων ιντσων .Τελος,δε θα ξεχασω μια συζητηση με την μου που σχεδιαζαμε βολτες σε βουνα με στροφιλικια με μια alfa gt,χαλαρη μουσικη,τον μπουσο μπροστα να δινει τον ρυθμο και ανοιχτα παραθυρα με λιακαδα κυριακη πρωι -
τα Σαββατοκυριακα την εβλεπα στο Eurosport
-
Πάρα πολλά, αναλόγως την ηλικία:
Renault 8...Μου άρεσε το περίεργο κόψιμο στο καπό και τα βαθουλωτά φανάρια.
Renault 16?...Μου άρεσε το κόψιμο αυτού του κουπέ.
Ford 17m...Με πήγε ένας θείος μου βόλτα και απο τότε όταν ψάχναμε ταξί επέμενα να σταματήσουμε ένα τέτοιο (μετά απο πολλά χρόνια απέκτησα ένα 17μ)
Ford aglia...Τρομερή εντύπωση το πίσω τζάμι, μου άρεσε αυτή η πρωτοτυπία.
Fiat 500...όπου το έβλεπα το χάζευα, μου άρεσε η πάνινη οροφή και μου φαινόταν εύκολο να το αποκτήσω επειδή ήταν μικρό (βέβαια τότε ήμουν 8 ετών)
Fiat 1800...Δεν ξέρω, όπου το έβλεπα το χάζευα.
Fiat 1100...Μας πήγε κάποιος που το έφερε οδικώς απο Ιταλία μία πολύ γρήγορη βόλτα και απο τότε άρχισα να το παρατηρώ και να μου αρέσει.
Fiat 124 Spider...Τι να λέμε, τρέλλα...μου άρεσε περισσότερο απο την αλφα...μετά πολλά χρόνια απέκτησα ένα τέτοιο...
Fiat 124 Sport...Και απο αυτό απέκτησα...
Alfa Romeo Junior...ονείρωξη απλά...
Alfa Romeo Julia...άλλη μία...
Alfa Romeo Alfetta...Μετά απο μία γρήγορη βόλτα στις στροφές του Σουνίου, άρχισα να το ονειρεύομαι...
NSU Ro 80...Πάρκαρε απέναντι απο το σπίτι μου ένα μπορντό τέτοιο και είχα ζητήσει να με πάει μία βόλτα...κόλησα στο κάθισμα και μπήκε και αυτό στην λίστα ονείρων...Όλα αυτά στις ηλικίες απο 6 έως 15 ετών...
-
-
Στο δημοτικό είχα στο δωμάτιο αφίσα με αυτό....
Μεγάλο κόλλημα, αλλά σύντομα κατάλαβα πως θα έμενε ως όνειρο στην αφίσα.In real life με είχε εντυπωσιάσει αυτό (το είχε και ο πατέρας ενός φίλου και πηγαιναμε βόλτες)
Χρόνια αργότερα απόκτησα τον απόγονο της (CX). -
Ισως εφταιγε το golden eye,,,,
Παιδικές ονειρώξεις .