-
-
-
-
oeo!!
-
Oλα ετοιμα για ενα γεματο Σαββατοκυριακο με γκαζια μεσα στη πολη.Απο χθες το κεντρο της Πατρας μεταμορφωνεται σε πιστα'''και θα φιλοξενησει για τριτη χρονια αγωνες καρτ ,ποδηλατων ,και αρκετα events.
Αντε να δουμε καποτε και μια super stage ενος '''ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΥ''' μεσα στην πολη''''''''''' -
το τελευταιο θα μπορουσε να γινει γυρο απο τα καλαβρυτα!!!
λεμε τωρα,αλλα δεν θα ηταν ασχημο!
(σιγουρα καλυτερο απο καποια νυχτερινη ειδικη διαδρομη ,αφου μια υπερειδικη δυσκολα αλλοιωνει αποτελεσμα,και σιγουρα ειναι λιγοτερο αγχωτικη για τα πληρωματα(ενω παραλληλα ειναι ενα καλο ζεσταμα!)) -
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
Αντε να δουμε καποτε και μια super stage ενος '''ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΥ''' μεσα στην πολη'''''''''''
+1
Οσοι μπορείτε να βρεθείτε Πατρα την Κυριακή πραγματικα αξίζει.
Το PICK ειναι μοναδικη εμπειρια!!
Δυστυχως φέτος συμπιπτει με Ολυμπιακό Ραλλυ οπότε ψηφίζω....βουνό!! -
κρίμα που η λέσχη του Πύργου διάλεξε αυτή την ημερομηνία, κρίμα που και η ομοσπονδία το βρήκε καλή ιδέα.
Τεσπα φοβερή η πρώτη μέρα του PICK: ρεκόρ κόσμου για Σάββατο και εκπληκτικοί αγώνες στην Loux αλλά κυρίως στη ΒΡ με πέντε εξαιρετικούς οδηγούς (Ζερβό, Μαιτο, Βασιλερη, Κατσινη και Ξυνο) να παλεύουν όλο τον αγώνα για την νίκη. Επίσης τρομερή μάχη Κατσιμη και Καμιτσακη στα χρονομετρημενα της Σούπερ απέναντι στον παγκόσμιο Τονον. Σκέτη μαγεία, μακάρι να είναι το ίδιο καλά και αύριο!
-
Μια ερωτηση καλοπροαιρετη.
Τι μετρα ασφαλειας υπηρχαν για τον κοσμο, σε περιπτωση που μια 'διτροχη' (οντως θεαματικη) BMW εχανε τον προσανατολισμο της?
Θα περιμενω μια απαντηση, να μου περασει η ανατριχιλα... -
Και εσυ εκει εστιαστηκες doc ... αλλα εγω το ξεπερασα ως εξης .......
Απο ποσους αγωνες **δεν **εχουμε δει ,τις αντιστοιχες φωτο (εδω μαλλον επαγγελματιες ακροβατες), οποτε και δεν αρχισαμε να βαζουμε στο μυαλο μας τα χειροτερα για το αθλημα ?
Δουλεια για την ασφαλεια πιστευω οτι εκαναν οσο μπορουσαν οι Αοπιστες , ο προβληματισμος μου παντα ηταν αν αυτοι που διαλεγοντε για σοου απ'τις λεσχες εχουν τα προσοντα να μην δημιουργησουν ...το τραγικο (οπως αυτα που εβλεπα στην αναβαση της πορταριας με τους παντιλικατους ).Υ.Γ. Ο φοβος μου βασιζεται στο γνωστο γνωρισμα των Ελληνων οτι !και οι κακες μιμησεις ....μπορει να φερουν και τα κακα αποτελεσματα
-
Aκριβως την ιδια σκεψη εκανα κι εγω για τις bmw τι θα γινει αν το χασει κλπ.
Στο κατω μερος της πλατειας γεωργιου οπου βρισκομουν, εκει δηλαδη που ηταν η εκκινηση, τα μετρα κατα τη γνωμη μου και την οποια εμπειρια μου ηταν ικανοποιητικα.Και αυτω γιατι τα τζερσευ ηταν διπλα αν δε κανω λαθος στις στροφες, και πισω απο αυτα υπηρχαν 3-4 μετρα χωρος διαφυγης και μετα τα γνωστα καγκελα της ελπα.
Το πιο επικινδυνο ηταν οταν επαιρναν φορα οι bmw με 1-2η δλδ για να τραβηξει μετα χειροφρενο,θεωρω οτι αν το εχανε εκει ενδεχομενως να μη γινοταν τιποτα, αλλα ποτε δε ξερεις, ο διαολος εχει πολλα ποδαρια!
-
Οι επαγγελματιες ιταλοι ακροβατες ειχαν κανει την Παρασκευη το βραδυ πολλες δοκιμες και μετα απο παρεμβαση των οργανωτων προσαρμοσαν τα κολπα τους στις συνθηκες και το πλατος του δρομου, και αφαιρεσαν μερικα επικινδυνα .
Η ταχυτητα τους οταν ηταν στις δυο ροδες ηταν μηδαμινη.... -
Θελω να πιστευω οτι εγιναν ολα πολυ ωραια και σωστοτερα απο τα προηγουμενα pick !
H απορια μου ειναι αλλη ......
Για ποιους εγιναν αυτα , εκτος απ'τον κοσμο που ισως και τυχαια σταματησαν να δουν περι τινος προκειται .
Κι αν εγιναν και για τον κοσμο του καρτ (αυριανους αγωνιζομενους αυτοκινητων )...........δεν βλεπω εδω να μας εχει γραψει κανεις απ'αυτα ολα αυτα τα παιδια (?) εφηβους , ενηλικες , που ετρεξαν ουτε μια κουβεντα για το ολο νταραβερι , να καταλαβουμε αν αυτα που εγιναν (εξοδα , εργασιες ) επιασαν τοπο ,η εγιναν σαν τα εργα των πολιτικων με τις ΜΚΟ !
Εκτος απ'τον go for pole που ασχολειται με τα εξωροδα , και μερικους αγωνιζομενους που εγραψαν δυο γραμμες, το ολο θεμα μου δινει την εντυπωση οτι δεν εχει ενδιαφερον σπουδαιο για κανεναν , και το προσπερασαν σιωπηρα κι αυτοι ολοι που συμμετειχαν .
Και μετα εχουμε και τον go for pole να περιμενει οτι οι νεοι θα φερουν την ανοιξη κι οι παλιοι μονον ειναι για τα μπαζαΛες τα φουκαριαρικα να μην εχουν ενα pc , τα εριξαν ολα τα λεφτα οι πατεραδες τους στα σασι ? ε τοτε ενταξει
-
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
Οι επαγγελματιες ιταλοι ακροβατες ειχαν κανει την Παρασκευη το βραδυ πολλες δοκιμες και μετα απο παρεμβαση των οργανωτων προσαρμοσαν τα κολπα τους στις συνθηκες και το πλατος του δρομου, και αφαιρεσαν μερικα επικινδυνα .
Η ταχυτητα τους οταν ηταν στις δυο ροδες ηταν μηδαμινη....Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θελω να πιστευω οτι εγιναν ολα πολυ ωραια και σωστοτερα απο τα προηγουμενα pick !H απορια μου ειναι αλλη ......
Για ποιους εγιναν αυτα , εκτος απ'τον κοσμο που ισως και τυχαια σταματησαν να δουν περι τινος προκειται .
Κι αν εγιναν και για τον κοσμο του καρτ (αυριανους αγωνιζομενους αυτοκινητων )...........δεν βλεπω εδω να μας εχει γραψει κανεις απ'αυτα ολα αυτα τα παιδια (?) εφηβους , ενηλικες , που ετρεξαν ουτε μια κουβεντα για το ολο νταραβερι , να καταλαβουμε αν αυτα που εγιναν (εξοδα , εργασιες ) επιασαν τοπο ,η εγιναν σαν τα εργα των πολιτικων με τις ΜΚΟ !
Εκτος απ'τον go for pole που ασχολειται με τα εξωροδα , και μερικους αγωνιζομενους που εγραψαν δυο γραμμες, το ολο θεμα μου δινει την εντυπωση οτι δεν εχει ενδιαφερον σπουδαιο για κανεναν , και το προσπερασαν σιωπηρα κι αυτοι ολοι που συμμετειχαν .
Και μετα εχουμε και τον go for pole να περιμενει οτι οι νεοι θα φερουν την ανοιξη κι οι παλιοι μονον ειναι για τα μπαζαΛες τα φουκαριαρικα να μην εχουν ενα pc , τα εριξαν ολα τα λεφτα οι πατεραδες τους στα σασι ? ε τοτε ενταξει
http://sday.gr/Auto-Moto/Car/Theama-sthn-Patra.aspx
*Στη Πάτρα ξέρουν να πρωτοπορούν αλλά και να ομονοούν, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το καρναβάλι. Ολοι συνεργάζονται για να πετύχει αυτό που έχουν προγραμματίσει και στην προκειμένη περίπτωση το PICK αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η Πάτρα θέλει να ξεχωρίζει. Από τους απλούς πολίτες, τους καταστηματάρχες, την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, την αστυνομία, όλοι συνεργάζονται ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και η Πάτρα να φιλοξενήσει και φέτος αυτό το μεγάλο γεγονός για το μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας. Από χθες, ευρισκόμενοι στην Πάτρα διαπιστώσαμε του λόγου το αληθές. Οι καιρικές συνθήκες, σύμμαχος των διοργανωτών, αναμφίβολα θα παίξουν ρόλο στην αθρόα προσέλευση του κόσμου, στην πλειονότητά τους οικογένειες με παιδιά. Το PICK είναι γιορτή και ως τέτοια το αντιμετωπίζουν όλοι, ακόμα και οι ηλικιωμένοι που παρακολουθούν από τα μπαλκόνια. *http://www.dete.gr/news.php?article_id=59305
*Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μίλησαν με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η Πάτρα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Thonon, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος και χαρακτήρισε εξαιρετικό το επίπεδο της διοργάνωσης. Οι κερκίδες που αναπτύχθηκαν για το διήμερο του 3ου PICK BP Ultimate γέμισαν ασφυκτικά από θεατές, όπως και όλοι οι δρόμοι που όριζαν την αγωνιστική διαδρομή. *http://www.vpress.gr/news/community/342 ... ---a-.html
Σε δεύτερο Καρναβάλι τείνει να μετεξελιχθεί η διοργάνωση των αγώνων Καρτ στην Πάτρα. Το Σαββατοκύριακο η πόλη γέμισε από επισκέπτες οι οποίοι ήρθαν να θαυμάσουν τους αγωνιζόμενους και να απολαύσουν το πρωτότυπο θέαμα ενώ η τοπική αγορά αναθερμάνθηκε και τα ξενοδοχεία γέμισαν. Η φετινή διοργάνωση σίγουρα ήταν πιο ολοκληρωμένη από της προηγούμενες αφού και η πίστα προσφερόταν για μεγαλύτερο θέαμα, αλλά και τα events που διοργανώθηκαν έδωσαν το κίνητρο στους κατοίκους είτε να συμμετάσχουν είτε να κατέβουν στο κέντρο για να παρακολουθήσουν. -
ωραιο ειναι κατι τετοιο να γινεται θεσμος για μια πολη....!
-
Ωραια αυτα ,να εννοησω οτι εισαι εξουσιοδοτημενος εκπροσωπος τυπου των οδηγων καρτ go for pole ? και εχεις και τις αποψεις των συμμετεχοντων φυλαγμενες σε cd .
-
Αν περιμένεις να ασχοληθούν οδηγοί καρτ με αυτό το φόρουμ θα περιμένεις πολύ Χρίστο. Καλώς ή κακώς δεν τους ενδιαφέρει η θεματολογία και δεν το παρακολουθούν. Η μόνη εξαίρεση είναι ο Σταμάτης Κατσίμης που ξέρω ότι διάβαζε παλιότερα, για τώρα δεν είμαι σίγουρος.
-
agapitoi mou filoi ti na grapsoun oi nearoi edw k na asxolithoun tha allaksei kati?
to epipedo pou exoun ta kart tha thelame na yparxei k sto aytokinito!! px na erthei ena ergostasio na se ypostiriksei se enan agwna opos egine stin patra me 3 ergostasia k enan pro odigo.... px itan i omada tis Maranello kart me to fortigo tis ktlme 4 mixanikous, ta elastika pou xrisimopoiithikan eixan erthei m ti ntalika tou ergostasiou tis Le Cont, k telos to ergostasio tis CRG estile ton odigo tis k pagosmio protahliti J.THONON me ta ylika tou DLD mia katastasi pou blepoume mono se akropolis.k na ginw ligo kakos den eida pollous apo edw na einai ekei anamesa 8-9000 kosmo
an ekseresoume ligo to programa pou trabikse polu wra gia emas pou douleyame, ola itan teleia k m polu asfaleia pou g ayto oloi boithame........
D.DEGLERIS
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
agapitoi mou filoi ti na grapsoun oi nearoi edw k na asxolithoun tha allaksei kati?
to epipedo pou exoun ta kart tha thelame na yparxei k sto aytokinito!! px na erthei ena ergostasio na se ypostiriksei se enan agwna opos egine stin patra me 3 ergostasia k enan pro odigo.... px itan i omada tis Maranello kart me to fortigo tis ktlme 4 mixanikous, ta elastika pou xrisimopoiithikan eixan erthei m ti ntalika tou ergostasiou tis Le Cont, k telos to ergostasio tis CRG estile ton odigo tis k pagosmio protahliti J.THONON me ta ylika tou DLD mia katastasi pou blepoume mono se akropolis.k na ginw ligo kakos den eida pollous apo edw na einai ekei anamesa 8-9000 kosmo
an ekseresoume ligo to programa pou trabikse polu wra gia emas pou douleyame, ola itan teleia k m polu asfaleia pou g ayto oloi boithame........
D.DEGLERIS
Τα greeklish δεν επιτρεπονται απο τον κανονισμο του φορουμ.Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
PICK 2011