-
Εχθές μου έτυχε το εξής προβλημα και θα ήθελα τη γνωμη σας αν γνωριζετε τι μπορει να ειναι.
Καθώς ήμουν με σταθερη ταχύτητα γύρω στα 100 στην εθνική χωρίς να κάνω κάτι έπεσε ακαριαία ο δεικτης ταχύτητας στο 0 σα να νεκρωσε και ταυτόχρονα έπεσε και η ένταση του ραδιοφώνου. Αμέσως ελάττωσα ταχύτητα εβγαλα αλαρμ και μπήκα στη λωριδα εκτακτης ανάγκης οπου συνέχισα με χαμηλή ταχύτητα μέχρι να σκεφτώ τι πρεπει να κάνω. Μετά απο 2 λεπτά περιπου σε χαμηλη ταχύτητα επανήλθε κανονικά και ο δείκτης και η ενταση ραδιοφώνου. Μετά στο γυρισμό γύρισα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το αυτοκίνητο είναι ford fiesta του 05 και δε μου έχει βγάλει ποτέ κάποιο πρόβλημα ή κατι που να με προβληματίσει.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? -
Εχθές μου έτυχε το εξής προβλημα και θα ήθελα τη γνωμη σας αν γνωριζετε τι μπορει να ειναι.
Καθώς ήμουν με σταθερη ταχύτητα γύρω στα 100 στην εθνική χωρίς να κάνω κάτι έπεσε ακαριαία ο δεικτης ταχύτητας στο 0 σα να νεκρωσε και ταυτόχρονα έπεσε και η ένταση του ραδιοφώνου. Αμέσως ελάττωσα ταχύτητα εβγαλα αλαρμ και μπήκα στη λωριδα εκτακτης ανάγκης οπου συνέχισα με χαμηλή ταχύτητα μέχρι να σκεφτώ τι πρεπει να κάνω. Μετά απο 2 λεπτά περιπου σε χαμηλη ταχύτητα επανήλθε κανονικά και ο δείκτης και η ενταση ραδιοφώνου. Μετά στο γυρισμό γύρισα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το αυτοκίνητο είναι ford fiesta του 05 και δε μου έχει βγάλει ποτέ κάποιο πρόβλημα ή κατι που να με προβληματίσει.
Τι σταθμό άκουγες στο ραδιόφωνο? Αν θυμάσαι και τι τραγούδι ακόμα καλύτερα.
-
Ειχε Χατζηγιαννη μαλλον και συγκεκριμενα το ΚΑΠΝΟΣ, γι'αυτο.
-
Εσυ γιατί πετάγεσαι σαν τσουτσέκι?
-
Για να προλαβω την angelikigr πριν τα υπολοιπα ΛΗΓΟΥΡΙΑ.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Για να προλαβω την angelikigr πριν τα υπολοιπα ΛΗΓΟΥΡΙΑ. -
laaaaaaaaaaaaame
-
Η ένταση του ραδιοφώνου έπεσε γιατί η ένταση αυξομειώνεται με την ταχύτητα.
Το πρόβλημα λοιπόν αφορά το κοντέρ του αυτοκινήτου, το ραδιόφωνο έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.
Δεν είναι κάτι σοβαρό, αν το ξανακάνει, το βλέπεις σε κάποιο συνεργείο.
Αν άκουγες Χατζηγιάννη, ίσως το αυτοκίνητο αντέδρασε, μην αντέχοντας άλλο...
Λογικό.Οι αποπάνω, είναι λιγούρια, αλλά κατά βάθος καλά παιδιά! Συνιστώνται ανεπιφύλακτα
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Δεν άκουγα Χατζηγιάννη, ακουγα το 'οδηγώ και σε σκεφτομαι'
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Παντως έχω την αισθηση οτι η ταχύτητα του αυτοκινήτου δε μειώθηκε κι οτι ανεξάρτητα έπεσε η ενταση του ραδιοφώνου απότομα όπως και ο δείκτης.
HighFidelity ευχαριστώ πολύ αλλά παραμένει μυστήριο η αντίδραση του αυτοκινήτου απο τη στιγμη που δεν άκουγα Χατζηγιάννη!!!!!!! -
Πρεπει να εχει προβλημα το καντραν.Αν θες απευθυνσου και στο ClubFordHellas αν ξερουν και εκει κατι τα παιδια.
-
Το ραδιόφωνο θα παίρνει προφανώς σήμα από τον δείκτη, όπως λέει και ο HF.
Μπορεί να έτυχε κάτι με τον αισθητήρα (ντίζα έχει? δεν ξέρω). Εγώ λεω μη κάνεις τίποτα. Αν στο ξανακάνει τους το λες όταν το πας για σέρβις. Μην ασχολείσαι με τέτοια ασήμαντα θέματα.
-
Παιδιά με καθησυχάσατε
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. -
Αν στ' αλήθεια είδες το κοντέρ να δείχνει 0 (έστω και για λίγο), κάνε μια συνδρομή σε οδική ασφάλεια.
-
Συνηθισμένο πρόβλημα στα Ford...
-
Και να ήταν μόνο αυτό...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και να ήταν μόνο αυτό...Ford=Found On Road Dead.
-
Τσέκαρε μια και την μπαταρία.
-
αυτο το προβλημα το παρατηρω συνεχεια σε 2 focus που εχουμε στην δουλεια.μαλλον ειναι γενικο προβλημα των ford αυτο.
Απότομη πτώση δείκτη ταχύτητας