-
Στο πλαίσιο δημιουργικού αυνανισμού, και επειδή η φτώχεια θελει καλοπέραση, ανοίγω το παρόν, στο δρόμο που άνοιξε ο φίλος YugoParaSiempre με το δίλημμα Maser ή Merc CL.
Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο, δεδομένου ότι ο θεωρητικός υποψήφιος αγοραστής πραγματικά επείγεται το παιδί, και οφείλουμε να βοηθήσουμε (ας πούμε πως είναι ο κηπουρός της υπηρετρίας μου, από Κερατέα)Τα αμάξια αυτά βρίσκονται στην 'κορυφή της τροφικής αλυσίδας', έχουν θηριώδεις (εξάλιτρους) πολύστροφους πολυκύλινδρους ατμοσφαιρικούς κινητήρες (V12 τα δύο πρώτα, V8 η Μερκ) τοποθετημένους εμπρός, με την κίνηση πίσω και είναι κοντά από πλευράς τιμής, με την F599 GTB HGΤΕ λίγο πιο ακριβή (δεν βάζω τη GTO γιατί ξεφεύγει πολύ τιμολογιακώς).
Είναι πάντως και τα τρία, στυλιστικώς, αλλά και από πλευράς οδηγικής εμπειρίας, 'gentleman's cars', που θα ΄λεγε και ο αείμνηστος LJK Setright.Για το λόγο αυτό δεν συμπεριέλαβα τετρακίνητα κεντρομήχανα / πισωμήχανα ανάλογης τιμής και ισχύος (ας το κάνουν άλλοι συμφορουμίτες, πεταγόμενοι σαν πουτσες, ως είθισται)
Οι mods παρακαλούνται να βάλουν και ηλεκτρονική ψηφοφορία (αγνοώ πώς μπαίνει, καθ' ότι ηλικιωμένος και ηλεκτρονικώς αναλφάβητος). Η επιθυμία σας προσταγή σεβάσμιε γέροντα with a twist [Mod]
Εγώ ψηφίζω F599 σε μαύρο, με εσωτερικό Terracota (για το dynamic edge του αυτοκινήτου έναντι των άλλων 2).
Φίλος μου ψήφισε Άστον (και την πήρε - αυτό ΔΕΝ είναι πλάκα).Καλή μας διασκέδαση.
-
Στο πλαίσιο δημιουργικού αυνανισμού, και επειδή η φτώχεια θελει καλοπέραση, ανοίγω το παρόν, στο δρόμο που άνοιξε ο φίλος YugoParaSiempre με το δίλημμα Maser ή Merc CL.
Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο, δεδομένου ότι ο θεωρητικός υποψήφιος αγοραστής πραγματικά επείγεται το παιδί, και οφείλουμε να βοηθήσουμε (ας πούμε πως είναι ο κηπουρός της υπηρετρίας μου, από Κερατέα)Τα αμάξια αυτά βρίσκονται στην 'κορυφή της τροφικής αλυσίδας', έχουν θηριώδεις (εξάλιτρους) πολύστροφους πολυκύλινδρους ατμοσφαιρικούς κινητήρες (V12 τα δύο πρώτα, V8 η Μερκ) τοποθετημένους εμπρός, με την κίνηση πίσω και είναι κοντά από πλευράς τιμής, με την F599 GTB HGΤΕ λίγο πιο ακριβή (δεν βάζω τη GTO γιατί ξεφεύγει πολύ τιμολογιακώς).
Είναι πάντως και τα τρία, στυλιστικώς, αλλά και από πλευράς οδηγικής εμπειρίας, 'gentleman's cars', που θα ΄λεγε και ο αείμνηστος LJK Setright.Για το λόγο αυτό δεν συμπεριέλαβα τετρακίνητα κεντρομήχανα / πισωμήχανα ανάλογης τιμής και ισχύος (ας το κάνουν άλλοι συμφορουμίτες, πεταγόμενοι σαν πουτσες, ως είθισται)
Οι mods παρακαλούνται να βάλουν και ηλεκτρονική ψηφοφορία (αγνοώ πώς μπαίνει, καθ' ότι ηλικιωμένος και ηλεκτρονικώς αναλφάβητος). Η επιθυμία σας προσταγή σεβάσμιε γέροντα with a twist [Mod]
Εγώ ψηφίζω F599 σε μαύρο, με εσωτερικό Terracota (για το dynamic edge του αυτοκινήτου έναντι των άλλων 2).
Φίλος μου ψήφισε Άστον (και την πήρε - αυτό ΔΕΝ είναι πλάκα).Καλή μας διασκέδαση.
-
-
Ευκολάκι.
BMW 316i Coupe με Μ-Pack γιατί έχει χαμηλά τέλη και δεν έχει τεκμήριο/έκτακτη εισφορά.
-
Οι Κυριακές μετά από αγώνα που έχασε η Ferrari είναι πολύ cult στο φορουμάκι μας!!! Ξεσπάμε εδώ τα νεύρα μας...
Ferrari φυσικά. Τι άλλο θα ψήφιζε ο πρόεδρας;
-
Aπό τις εύκολες ψηφοφορίες.
Φυσικά 599, αφού το ότι είναι Ferrari από μόνο του συνήθως φτάνει. Από κει και πέρα, έχει επιπλέον το μαγικό συνδυασμό V12-long bonnet-FR-transaxle. Έχει μοτέρ και στήσιμο, που τα άλλα ούτε στον ύπνο τους. Εμφανισιακά μόνο χάνει από την Aston που είναι χάρμα ειδέσθαι, αλλά φτιάχνεται στη λάθος χώρα. -
Μάνο δεν θα το έλεγα ότι χάνει εμφανισιακά. Από κοντά οι Ferrari είναι πάντα πολύ εντυπωσιακότερες από ότι στις φωτογραφίες. That said, beauty is in the eye of the beholder.
-
Πέρα απ'τη πλάκα...αυτή:
-
Α να χαθείς ρε Νίκο... πρέπει να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα!
-
To long bonnet (μακρύ καπό) είναι όντως το μοτίβο αυτής της (αγίας;) τριάδας.
Α, η Άστον του (προσφάτως επαναπατρισθέντος) φίλου μου μπορεί και να πουληθεί (χειροκίνητη, του '09 γκρίζα με μαύρο εσωτερικό), αν υπάρξει κάποια καλή προσφορά...
Αλλιώς θα την κρατήσει μέχρι να ξαναφύγει έξω.
Εννοείται ότι του έχω ρίξει επαρκές χέσιμο για το γεγονός ότι σε αυτά τα λεφτά δεν πήρε Φερράρι. -
Nαι αλλά και αυτή δεν πάει πίσω
oύτε η SLS
Αλλά για μένα,παρόλο που είμαι αρκετά ferrarista, DBS hands down
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάνο δεν θα το έλεγα ότι χάνει εμφανισιακά. Από κοντά οι Ferrari είναι πάντα πολύ εντυπωσιακότερες από ότι στις φωτογραφίες. That said, beauty is in the eye of the beholder.Λες να μην έχω δει από κοντά και τις δύο; Το θέμα της εμφάνισης είναι 100% υποκειμενικό, οι διαφορές τους κατά τη γνώμη μου είναι μικρές, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα στον εαυτό μου. Βρίσκω την Aston λίγο πιο όμορφη από την 599.
-
3ωρο μπαν απο το Φερραροτοπικο επειδή δεν πειθάρχησες στην κομματική γραμμή Μάνο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Α να χαθείς ρε Νίκο... πρέπει να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα!Το φαντάστηκα.
Μου πήρε ώρα, αλλά βρήκα κ@υλωτική φωτό
Ρίξε παγάκια
-
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσω το θέμα αφού έχω πάνω από 5.000χλμ με 599 ,100+ χλμ me SLS και περίπου 200χλμ με διάφορες Aston.....
-
Όχι, να σχολιάσεις! Το επείγεται το αυτοκίνητο ο ενδιαφερόμενος!
-
@ Coyot
Η διαφορά τιμής μεταξύ SLS και 599 είναι περίπου 200.000 ευρώ .
-
Λεφτά υπάρχουν ρε συ Γιώργο... τι σκας;
-
Εμφανιση = Aston αλλα και την 599 δεν την λες ασχημη ενω και η Merc ειναι εντυπωσιακοτατη αλλα πολυ φτηνη. Και επειδη οπως λεει και ο Αλεξ λεφτα υπαρχουν και κακα τα ψεμματα - Μανο καλα τα λες - η δωδεκακυλινδρη Ιταλιδα ειναι αλλου τυλιξτε μου μια 599 παρακαλω. Το χρωμα θα το αποκαλυψω σε επομενο ποστ μου
Sent from my MB525 using a galaxy tab
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
@ CoyotΗ διαφορά τιμής μεταξύ SLS και 599 είναι περίπου 200.000 ευρώ .
Α, σόρρυ υπολόγιζα με τιμές Ευρώπης . Προφανώς λόγω ελληνικής φορολογίας, η διαφορά διευρύνεται πολύ.
Για γράψε, μια και τα ΄χεις οδηγήσει και τα τρία!
F599 vs AstonMartin DBS vs Merc SLS AMG - ΕΠΕΙΓΟΝ