-
καλησπερα, και συγνωμη για το χαζο ποστ,
αλλα ξερει κανεις που εχει εκθεση της ΚΙΑ στη θεσσαλονικη;
στο site τους λενε Νεα Μενεμενη, αλλα δεν λενε που. το λινκ ειναι dead.
ευχαριστω. -
ευχαριστω. -
ευχαριστω. -
υπαρχουν ακομη ατομα που ασχολουνται με ΚΙΑ?
-
Στη μενεμένη πρέπει να έκλεισε.Έχει στην μουδανείων(πριν την έξοδο για αεροδρόμιο) πηγαινοντας για χαλκιδική κάτω από τη γέφυρα μόλις περνάμε.Εκεί που έχει Νισαν τερζή,skoda γιαννίρης,ford κρικος.Είναι hyundai και kia μαζί Μια χαρά και πολύ καλά είναι πλέον όλα τα νέα κια(picanto,ceed-pro ceed,sportage,venga).Για ποιο kia ενδιαφέρεσαι φίλε?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Στη μενεμένη πρέπει να έκλεισε.Έχει στην μουδανείων(πριν την έξοδο για αεροδρόμιο) πηγαινοντας για χαλκιδική κάτω από τη γέφυρα μόλις περνάμε.Εκεί που έχει Νισαν τερζή,skoda γιαννίρης,ford κρικος.Είναι hyundai και kia μαζί Μια χαρά και πολύ καλά είναι πλέον όλα τα νέα κια(picanto,ceed-pro ceed,sportage,venga).Για ποιο kia ενδιαφέρεσαι φίλε?ευχαριστω για την πληροφορια
σκεφτομαι το pro_cee'd.
(ή το swift, αλλα η zuzuki δινει 3 χρονια εγγυηση εναντι 7 της ΚΙΑ,
και εχουν και διαφορα στους χωρους... οποτε αμα μου αρεσει το pro_cee'd οδηγικα, το παιρνω.
ισως τσεκαρω και το Auris, αλλα ανεβαινουμε καμια 3 χιλιαρικα σε τιμη.) -
Πάνε κατ' ευθείαν για Hyundai
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πάνε κατ' ευθείαν για HyundaiΓιατί;
-
δεν ειναι ιαπωνικη, οντως γιατι?
-
Ο χρήστης Alex86ninpo έγραψε:
Στη μενεμένη πρέπει να έκλεισε.Έχει στην μουδανείων(πριν την έξοδο για αεροδρόμιο) πηγαινοντας για χαλκιδική κάτω από τη γέφυρα μόλις περνάμε.Εκεί που έχει Νισαν τερζή,skoda γιαννίρης,ford κρικος.Είναι hyundai και kia μαζί Μια χαρά και πολύ καλά είναι πλέον όλα τα νέα κια(picanto,ceed-pro ceed,sportage,venga).Για ποιο kia ενδιαφέρεσαι φίλε?
ευχαριστω για την πληροφορια
σκεφτομαι το pro_cee'd.
(ή το swift, αλλα η zuzuki δινει 3 χρονια εγγυηση εναντι 7 της ΚΙΑ,
και εχουν και διαφορα στους χωρους... οποτε αμα μου αρεσει το pro_cee'd οδηγικα, το παιρνω.
ισως τσεκαρω και το Auris, αλλα ανεβαινουμε καμια 3 χιλιαρικα σε τιμη.)Μια χαρά το pro ceed(σαφώς προτιμότερο από το giauris),tην έκδοση sc2?To swift δεν λέει και πολλά,να ήταν το 16άρι οκ,το απλό 1.2 είναι και πολύ μικρό σε χώρους.Μιας που πας για κια καλό θα είναι να σκέφτεσαι και το νέο rio που έρχεται σε λίγες μέρες.Το 1.2 με τους 85 ίππους έρχεται στη μεσαία αλλά πλούσια έκδοση με 12390 .Ρίξε μια ματιά και από τη ford(βροχίδη-χατζή πάνε, γεωργικής σχολής) έχει σούπερ προσφορά το 1.6 fiesta sport(-2800€,βγαίνει γύρω στα 13000€)
-
Μια χαρά το pro ceed(σαφώς προτιμότερο από το giauris),tην έκδοση sc2?To swift δεν λέει και πολλά,να ήταν το 16άρι οκ,το απλό 1.2 είναι και πολύ μικρό σε χώρους.Μιας που πας για κια καλό θα είναι να σκέφτεσαι και το νέο rio που έρχεται σε λίγες μέρες.Το 1.2 με τους 85 ίππους έρχεται στη μεσαία αλλά πλούσια έκδοση με 12390 .Ρίξε μια ματιά και από τη ford(βροχίδη-χατζή πάνε, γεωργικής σχολής) έχει σούπερ προσφορά το 1.6 fiesta sport(-2800€,βγαίνει γύρω στα 13000€)
θα το τσεκαρω και το rio αν ειναι. αλλα δεν συγκρινεται σε ομορφια με το proceed ^_^
οσο για fiesta, αν και σχετικα ομορφο και απ'οτι ακουω πολυ καλο στο δρομο,
δεν εχει κλιμα, και τα μισα τα εχει ως εξτρα, με τα οποια φτανει σε τιμη το proceed, μειον 2 χρονια εγγυηση ομως.δεν ξερω... χμ... αν υποθεσουμε πως τα εξτρα 3 χιλιαρικα περιπου δεν ειναι προβλημα, μηπως να προτιμουσα το Auris?
(proceed sc2+ ελεγα...) -
Ο χρήστης Alex86ninpo έγραψε:
Μια χαρά το pro ceed(σαφώς προτιμότερο από το giauris),tην έκδοση sc2?To swift δεν λέει και πολλά,να ήταν το 16άρι οκ,το απλό 1.2 είναι και πολύ μικρό σε χώρους.Μιας που πας για κια καλό θα είναι να σκέφτεσαι και το νέο rio που έρχεται σε λίγες μέρες.Το 1.2 με τους 85 ίππους έρχεται στη μεσαία αλλά πλούσια έκδοση με 12390 .Ρίξε μια ματιά και από τη ford(βροχίδη-χατζή πάνε, γεωργικής σχολής) έχει σούπερ προσφορά το 1.6 fiesta sport(-2800€,βγαίνει γύρω στα 13000€)
θα το τσεκαρω και το rio αν ειναι. αλλα δεν συγκρινεται σε ομορφια με το proceed ^_^
οσο για fiesta, αν και σχετικα ομορφο και απ'οτι ακουω πολυ καλο στο δρομο,
δεν εχει κλιμα, και τα μισα τα εχει ως εξτρα, με τα οποια φτανει σε τιμη το proceed, μειον 2 χρονια εγγυηση ομως.δεν ξερω... χμ... αν υποθεσουμε πως τα εξτρα 3 χιλιαρικα περιπου δεν ειναι προβλημα, μηπως να προτιμουσα το Auris?
(proceed sc2+ ελεγα...)Όχι ρε φίλε ποιο auris,έλεος.Χίλιες φορές το pro ceed και αν μου λες το plus σούπερ.Πάντως για το fiesta sport να ξές βγαίνει αυτή τη στιγμή 13 κάτι(σούπερ τιμή με την έκπτωση) οπότε αν θες να βάλεις κλιμα(270€),αναδιπλούμενους καθρέπτες(70),cruise control (300) και αισθητήρες βροχής-φωτών και αντιθαμβωτικό καθρέπτη(220) πάλι χαμηλά βγαίνει 14-14500€.Ρίξε μια ματιά να δεις τι παίζει και αποφάσισε μεταξύ των 2. Συμπληρωματικά να τονίσω πως υπάρχουν κάποια στοκ 5τάχυτα 207 rallye με 15500€ περίπου
-
Όχι ρε φίλε ποιο auris,έλεος.Χίλιες φορές το pro ceed και αν μου λες το plus σούπερ.καταλαβαινεις τι γραφεις;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Όχι ρε φίλε ποιο auris,έλεος.Χίλιες φορές το pro ceed και αν μου λες το plus σούπερ.
καταλαβαινεις τι γραφεις;
Αγαπάμε Ποπ!!!
-
Kia - huinday και λοιπά έχει και ο http://www.autopoint.gr/autopoint/kia/index.html
στους οποίους βέβαια πήγα ( έχουν και βόλβο) για κάτι που ήθελα και ήταν αγενέστατοι και μου την έδωσαν !!!
Στις αντιπροσωπείες BMW πάντως όποτε πήγα με είχαν με το σεις και με το σας. Δεν ξέρω αν ισχύει ότι δεν σε σέβονται στις πιο ταπεινές μάρκες ...
-
Βασικά στα ακριβά σ' έχουν με το σεις και με το σας για να μην λακήσεις. Όταν σε δέσουν, τότε αλλάζει η κασσέτα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Βασικά στα ακριβά σ' έχουν με το σεις και με το σας για να μην λακήσεις. Όταν σε δέσουν, τότε αλλάζει η κασσέτα.Σε αυτούς όμως αισθάνθηκα λες και ήμουν σε δημόσια υπηρεσία και μου κάναν χάρη που απαντούσαν στις ερωτήσεις μου
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Βασικά στα ακριβά σ' έχουν με το σεις και με το σας για να μην λακήσεις. Όταν σε δέσουν, τότε αλλάζει η κασσέτα.
Σε αυτούς όμως αισθάνθηκα λες και ήμουν σε δημόσια υπηρεσία και μου κάναν χάρη που απαντούσαν στις ερωτήσεις μου
Eξαρτάται σε πιο μ@λ@κα θα πέσεις,δεν έχει να κάνει με kia,audi,fiat,renault.Σε όλες άνθρωποι δουλεύουν,απλά κάποιοι είναι αγενεις.Όπως υπάρχουν ευγενικοί γείτονες υπάρχουν και αγενείς
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Όχι ρε φίλε ποιο auris,έλεος.Χίλιες φορές το pro ceed και αν μου λες το plus σούπερ.
καταλαβαινεις τι γραφεις;
Ετσι εύχομαι να σε ειρωνεύονται και στη δουλειά σου Δεν σου ζήτησα το λόγο.Στο ξαναγράφω λοιπόν το pro ceed είναι καλύτερο από το giauris!
-
εισαι πωλητης στην ΚΙΑ;
KIA στη Θεσσαλονίκη;