-
Μια σύντομη ιστορική αναδρομή μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
Το τμήμα είχε απο την ίδρυση του σημαία τους ατμοσφαιρικους κινητήρες. Για πολλούς λόγους γύρισε πλέον ολοκληρωτικά στα turbo. Ο καιρός θα δείξει αν έπραξε σωστά. Πέρα όμως απο το σήμερα η ιστορία του τμήματος ειναι πολυ πλούσια και σκέφτηκα να ανακηρυξουμε ποιο ειναι το πιο ¨σωστο¨ μοντέλο. Απο το 1972 μέχρι σήμερα.
Η δική μου επιλογή ειναι η Μ5 Ε39. Πλέον φαντάζει και ευκαιρία αν βρεθεί γνήσια.
Αναμένω απόψεις με τεκμηρίωση.
-
Το τμήμα είχε απο την ίδρυση του σημαία τους ατμοσφαιρικους κινητήρες. Για πολλούς λόγους γύρισε πλέον ολοκληρωτικά στα turbo. Ο καιρός θα δείξει αν έπραξε σωστά. Πέρα όμως απο το σήμερα η ιστορία του τμήματος ειναι πολυ πλούσια και σκέφτηκα να ανακηρυξουμε ποιο ειναι το πιο ¨σωστο¨ μοντέλο. Απο το 1972 μέχρι σήμερα.
Η δική μου επιλογή ειναι η Μ5 Ε39. Πλέον φαντάζει και ευκαιρία αν βρεθεί γνήσια.
-
-
Εγώ ψήφισα την X6M γιατί εκτός από επιτηδευμένα looks έχει και ουσία, αντίθετα με υπόλοιπα αυτοκίνητα της λίστας...
-
Εύκολο Ε30 και τα μυαλά στο πολυμίξερ
-
Η καλύτερη Μ είναι πάντα η επόμενη.
Απουσιάζει η Z4M την οποία και θα ψήφιζα, γιατί είναι σχιζοφρένεια αλλά θα ρίξω το σταυρό μου στην Μ3 Ε92 που και επίσης απουσιάζει από τη λίστα !!!
Άλλο από μένα
Edit: διορθώθηκε η λίστα και η ψήφος πήγε μονοκούκι στην 92άρα
-
Ξαναψηφιστε παρακαλώ. Πρόσθεσα κάποια που είχα ξεχάσει όπως το Ζ4Μcoupe, που ανάφερε ο Giuseppe.
-
Αν και πρώην κάτοχος Μ5 Ε60 η ψήφος μου θα πήγαιε αν υπήρχε στην λίστα στην Μ1 .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν και πρώην κάτοχος Μ5 Ε60 η ψήφος μου θα πήγαιε αν υπήρχε στην λίστα στην Μ1 .Ευχαριστημένος κάτοχος; Τη Μ1 την ξέχασα και αυτή. Ξανψηφιστε παρακαλώ! (έλα δε θέλω γκρίνιες!)
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ξανψηφιστε παρακαλώ! (έλα δε θέλω γκρίνιες!)Ζουρλό ζουρλόοοο
-
-
Ε30 Μ3 γιατί στα 20-21 μου είχαμε μαζί με τον κολλητό μου φτιάξει μια Ε30 325 που όταν μεγάλωνε (κι άλλο) θέλαμε να γίνει Μ3 Εvo2.
-
ε46 γιατι απο την πρωτη μερα που την ειδα εως και σημερα την θελω ακομα σαν τρελός
-
καμια, ολες ειναι για γαμπρους.
-
Για γαμπρούς είναι τα Πορσε. :RTFM:
Για γκομενους τα Φεράρι.Τα Μ είναι για σοβαρά άτομα. Αν ο άλλος θέλει να γαμπριζει θα πάρει τη 316 με Μ pack.
Sent from me.
-
Hands down η μια και μοναδική E46 M3 CSL:
-
-
Μπροστα στη Μ1 οι υπολοιπες ειναι way too common...
-
M3 e46 csl για εμένα,από τους πιο εθιστικούς ήχους σε αυτοκίνητο!!!!!!!!
-
Μια στον αληταμπουρα της παρεας απο μενα
Ποιο ειναι το καλύτερο ///Μ.