-
Ειμουν προχτες με την κοπελα μου στο αυτοκινητο και καθως γυρναγα μια bmw μπαινει μπροστα μου (αριστερη λωριδα ) και σταματαει για να κανει αναστροφη , εγω το κορναρα και μετα νεβριασε ( ηταν τρεις μεσα) με πηρε απο πισω μεχρι που καταφερα να του ξεφυγω..
ετσι σκεφτηκα οτι θα πρεπει να εχω κατι μαζι μου στο αυτοκινητο για αυτοαμυνα πχ ενα γερμανικο κλειδι 32 , καποιο μεγαλο κατσαβιδι ...
Εσεις τι εχετε?
-
Ειμουν προχτες με την κοπελα μου στο αυτοκινητο και καθως γυρναγα μια bmw μπαινει μπροστα μου (αριστερη λωριδα ) και σταματαει για να κανει αναστροφη , εγω το κορναρα και μετα νεβριασε ( ηταν τρεις μεσα) με πηρε απο πισω μεχρι που καταφερα να του ξεφυγω..
ετσι σκεφτηκα οτι θα πρεπει να εχω κατι μαζι μου στο αυτοκινητο για αυτοαμυνα πχ ενα γερμανικο κλειδι 32 , καποιο μεγαλο κατσαβιδι ...
Εσεις τι εχετε?
-
Εσεις τι εχετε?
-
Τον Kacey στο δεξί μπάκετ.
-
Eγώ κύριε πολιτσμάνε ένα φακουδάκο έχω στο αμάξι μου, επειδή εκεί που παρκάρω είναι σκοτεινά.
Για να σοβαρευτούμε: όχι οτι το έχω κάνει γι' αυτό το λόγο, αλλά έχει περάσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου οτι αν μου την πέσει κανείς έχω πρόχειρη τη βέργα του καπώ ακριβώς πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού, επειδή λογω μπάρας θόλων αναγκάζομαι να την αφαιρώ κάθε φορά που κλείνω καπώ, αλλιώς βρίσκει.
-
Ο χρήστης markosz_85 έγραψε:
Εσεις τι εχετε?Ψυχραιμία.
-
Μέχρι να σου κάνουν το πρώτο καλό πέσιμο επειδή δεν τους έδωσες κώλο στο δικό τους κόκκινο ή στοπ.
-
Εσεις τι εχετε?Υπομονή και ψυχραιμία αφού δεν μπορώ να έχω έναν δρόμο σε αποκλειστική προσωπική χρήση αλλα σε κοινή με άλλους ιθαγενείς και λοιπούς πρωτόγονους!!! Επίσης δεν μπορώ να έχω και τον 'δικο μου' αστυνομικό, εισαγγελέα, δεσμοφύλακα, νεκροτόμο, 'κοράκι' κλπ!
Για ιδανικό όπλο πάντως κάτι τετοιο θα ήθελα και ας μην παρείχε την απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση! Θα ήταν το πλέον 'συμμετοχικό' στην ψυχική μου υγεία! -
...ετσι σκεφτηκα οτι θα πρεπει να εχω κατι μαζι μου στο αυτοκινητο για αυτοαμυνα πχ ενα γερμανικο κλειδι 32 , καποιο μεγαλο κατσαβιδι ...Εσεις τι εχετε?
Θα ήταν καλό να ψάξεις τη νομοθεσία για το τι μπορεί να θεωρηθεί όπλο και τι όχι. Ακόμα και εργαλεία σαν αυτά που αναφέρεις μπορούν να θεωρηθούν όπλα σε ενδεχόμενο έλεγχο της τροχαίας.
Επίσης εσύ μπορεί να βγάλεις το λοστό σου,και να σκέφτεσαι 'είμαι 26άρης μπρατσαράς, θα τους μ@μήσω όλους εδώ μέσα'. Ο άλλος μπορεί απλά να σκέφτεται 'ρε φούστη έχω λαδώσει το σιδερικό μετά την τελευταία δουλειά? Δεν γ@μιέται, το λαδώνω αφού καθαρίσω αυτό το μ@λ@κ@'. Παίζουν πολλά όπλα, μα πολύ περισσότερα από όσο νομίζει κανείς, και προφανώς δεν τα έχουν μέλη του Συλλόγου Φίλων Πλεξίματος...
Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου, εγώ τι έχω? Απολύτως τίποτα και θα μου φαινόταν και δολοφονικό και φλώρικο να έχω οτιδήποτε για να ανοίξω το κεφάλι ενός που με έκλεισε στο δρόμο...
-
Εγω εχω μια αναπτυσωμενη καστανια.Δικαιολογια αν παθω λαστιχο με τι θα ξεβιδωσω τα μπουλωνια?
-
Aν θες οποσδηποτε καποιο αντικειμενο για να αμυνθεις βαζεις τον σταυρο των μπουλονιων καπου γυρω σου αλλα οπως ανφερθηκε και πριν δεν ξερεις ο αλλος τι μπορει να εχει.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
...ετσι σκεφτηκα οτι θα πρεπει να εχω κατι μαζι μου στο αυτοκινητο για αυτοαμυνα πχ ενα γερμανικο κλειδι 32 , καποιο μεγαλο κατσαβιδι ...
Εσεις τι εχετε?
Θα ήταν καλό να ψάξεις τη νομοθεσία για το τι μπορεί να θεωρηθεί όπλο και τι όχι. Ακόμα και εργαλεία σαν αυτά που αναφέρεις μπορούν να θεωρηθούν όπλα σε ενδεχόμενο έλεγχο της τροχαίας.
Επίσης εσύ μπορεί να βγάλεις το λοστό σου,και να σκέφτεσαι 'είμαι 26άρης μπρατσαράς, θα τους μ@μήσω όλους εδώ μέσα'. Ο άλλος μπορεί απλά να σκέφτεται 'ρε φούστη έχω λαδώσει το σιδερικό μετά την τελευταία δουλειά? Δεν γ@μιέται, το λαδώνω αφού καθαρίσω αυτό το μ@λ@κ@'. Παίζουν πολλά όπλα, μα πολύ περισσότερα από όσο νομίζει κανείς, και προφανώς δεν τα έχουν μέλη του Συλλόγου Φίλων Πλεξίματος...
Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου, εγώ τι έχω? Απολύτως τίποτα και θα μου φαινόταν και δολοφονικό και φλώρικο να έχω οτιδήποτε για να ανοίξω το κεφάλι ενός που με έκλεισε στο δρόμο...
Ένα 9άρι λοιπόν κάτω από το κάθισμα...
-
Πυροσβεστηρας δίπλα στο καθισμα! Ειτε για χρήση ως αντικείμενο είτε με χρήση του περιεχομένου του!
-
Η καλύτερη λύση αν κάποιος σου κάνει τσαμπουκάδες στο δρόμο είναι να του πεις να γραφτεί στο 4Tforum και να του στείλεις απειλιτικό πμ.
-
Ή απλά να του σπάσει το κεφάλι...
-
@markosz_85 Κακώς άνοιξες καινούριο thread !
Για τα θέματα αυτοάμυνας και αυτοδικίας, θα πρεπει να απευθυνθείς στο ''Ζώα'' και να ζητήσεις τον κο Kacey.
Αυτός ξέρει.
Θα σου λυθούν όλες οι απορίες θες δε θες. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ή απλά να του σπάσει το κεφάλι...Θα πρέπει να είναι πολύ ΝΤΑΗΣ για κάτι τέτοιο
-
Μπα... κανονικός μάγκας πρέπει να είσαι απλά. Όχι από τους πληκτρολογιακούς. Εγώ δεν δηλώνω πάντως τίποτα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ή απλά να του σπάσει το κεφάλι...
Θα πρέπει να είναι πολύ ΝΤΑΗΣ για κάτι τέτοιο
viewtopic.php?f=15&t=48648#p2288534
-
Τέτοιους θα ήθελα μαζί μου στην μάχη! Νταήδες να λένε εξυπνάδες στους απέναντι!
Aυτοαμυνα στο αυτοκινητο