-
Ευχαριστω για την απαντηση
-
-
Πραγματικά σε χαίρομαι.
-
θελω να σας ρωτησω η λαμαρινα που εχω να την φτιαξω μεγαλυτερη ωστε να περναει κατω απο το δοκαρι και να βγαινει στο πισω πατωμα λιγο η να κανω ξεχωριστα κολληματα?
By gabyyiii at 2011-08-04
By gabyyiii at 2011-08-04και απο κατω:
By gabyyiii at 2011-08-04ειναι τρυπιο κατω απο το δοκαρι και αμα βγαλω την ταπα απο το δoκαρι Και βαλω ενα κατσαβιδι βγαινει απο το πατωμα απο τις μεγαλες τις τρυπες!
-
Ιδανικα το αυτοκινητο θελει καινουργιο πατωμα απο ακρη σε ακρη.
Ανοιγεις μεγαλες δουλειες.... δεν ακους. -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ιδανικα το αυτοκινητο θελει καινουργιο πατωμα απο ακρη σε ακρη.
Ανοιγεις μεγαλες δουλειες.... δεν ακους.Μα δεν πειραξα κατι τώρα! Απλά ρώτησα!
-
Κοιτα, το αυτοκινητο θελει γενικο λυσιμο, αμοβολη ή καποιο αλλο τροπο απομακρυνσης του χρωματος και προφανως πολλες επισκευες σε σαπια σε ολο το κατω μερος της καροτσας.
Καλα ολα αυτα που κανεις, αλλα ειναι μισοδουλειες. Καποια στιγμη, αν το δεις σοβαρα το θεμα να κρατησεις το αυτοκινητο, θα χρειαστει να ξαναφτιαξεις τα πατωματα σωστα.
Κανε τα μπαλωματα σου, περνα και μπολικο σασικοτ, και μετα αν σε ενδιαφερει πραγματικα αρχισε να μαζευεις χρηματα. -
Ενα offtopic (καπως ) σχόλιο...
Νομιζω οτι εχουμε μπροστα μας εναν γνήσιο restorer!!!!!!
Με παθος να 'μαθει' και παθος να 'κανει'...
Ακόμα κι αν το συγκεκριμενο προτζεκτ κολλησει ( που δε το βλέπω ) ειναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ τα πραγματα που θα εχεις μαθει ( κι εμεις μαζι..)
Κι αν τελικά κι οπως δειχνει σου αρεσει ΜΗΠΩΣ να βαλεις μια πορεια να το κανεις επαγγελμα???
Ξερω ισως λιγο πρωιμο αυτο που λεω, αλλα το λεω....
Συγνωμη και για το offtopic -
εγω ειμαι της αποψης να συνεχισεις οπως μπορεις με μπαλωματα κλπ με τη μονη διαφορα..οπου υπαρχει σαπιο τρυπα κλπ να το κοβεις να το καθαριζει καλα να μην μενει πανω στα αμαξι..
απο περιεργεια μια ερωτηση προς ολους ..ποσο καιρο πιστευετε θα κανει να βγαλει σαπια μετα απο μια απο καλη ανακατασκευη...? μιλαμε για ενα αυτοκινητο που κυκλοφορει οχι για αυτοκινητο που ειναι τις 355 μερες σε γκαραζ.!!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
απο περιεργεια μια ερωτηση προς ολους ..ποσο καιρο πιστευετε θα κανει να βγαλει σαπια μετα απο μια απο καλη ανακατασκευη...? μιλαμε για ενα αυτοκινητο που κυκλοφορει οχι για αυτοκινητο που ειναι τις 355 μερες σε γκαραζ.!!
Αν γίνει σωστή δουλειά, τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο σχολαστικός θα είσαι στη συντήρηση. Δηλαδή τακτικό πλύσιμο στα φτερά και σε σημεία που μαζεύει λάσπη, να μην το αφήσεις να βάλει νερά μέσα, και στα σημεία που φεύγει το χρώμα από χτυπήματα από πέτρες κλπ από κάτω και στους θόλους να κάνεις επιθεώρηση και επισκευή μια φορά το χρόνο. Έτσι δεν θα βγάλει σάπια ποτέ. Από 'κει και πέρα, αν οι συνθήκες είναι εύκολες μπορείς να τη γλυτώσεις και με λιγότερη δουλειά. Αλλιώς είναι όταν ένα αυτοκίνητο κινείται στην Αθήνα και παρκάρει σε στεγασμένο χώρο, αλλιώς όταν είναι στα Γιάννενα και παρκάρει έξω, αλλιώς όταν βλέπει αλάτια το χειμώνα όπως τα δικά μου.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ενα offtopic (καπως ) σχόλιο...Νομιζω οτι εχουμε μπροστα μας εναν γνήσιο restorer!!!!!!
Με παθος να 'μαθει' και παθος να 'κανει'...
Ακόμα κι αν το συγκεκριμενο προτζεκτ κολλησει ( που δε το βλέπω ) ειναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ τα πραγματα που θα εχεις μαθει ( κι εμεις μαζι..)
Κι αν τελικά κι οπως δειχνει σου αρεσει ΜΗΠΩΣ να βαλεις μια πορεια να το κανεις επαγγελμα???
Ξερω ισως λιγο πρωιμο αυτο που λεω, αλλα το λεω....
Συγνωμη και για το offtopicΚαθολου !!!!!!!!!! να το κανω επαγγελμα δεν το εχω σκεφτει γιατι δεν ξερω αν θα εχω την ορεξη να κανω κατι για ενα αυτοκινητο που δεν ειναι δικο μου η απο καποιον φιλο!!! το μονο σιγουρο ειναι οτι το ονειρο μου ειναι να αποκτησω ενα γκαραζ με εργαλεια και να φτιαχνω οτι μπορω μονος μου! Βασικα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αν κατι μπορω να το κανω μονος μου δεν θελω σε καμια περιπτωση να το κανει αλλος!!!!!!!!!!!! (ναι ειμαι αρωστος το παραδεχομαι)
-
εργαλεια μπορεις να αρχισεις να μαζευεις σιγα σιγα (εγω αυτο κανω απο οταν γεννηθηκα )
-
Σημερα πηρα αλλο ενα κομματι λαμαρινας και ευτυχως το τελευταιο νομιζω οτι εγινε πολυ καλο!
Πανω ειναι τα παλια και κατω ειναι αυτο που εκανα σημερα!
By gabyyiii at 2011-08-05
By gabyyiii at 2011-08-05οπως εχω ομως τα νευρα απο κατω θα μεινει καποιο κομματι ακαλυπτο αυτο με τι να το κλεισω???? με πισα η με αρμοκολα η με κατι αλλο!????
επισης θα το παω να μου το φτιαξει ενας που φτιαχνει σιδερα! ειναι πιτσιρικας και απο αυτον περνω τις λαμαρινες μου ειπε οτι δεν θα το κοψει με οξυγονο αλλα με τροχο η με κατι που λεγεται ΣΕΛΣΑ καπως ετσι και ειναι σας ακτινες Χ και θα το κολησει με αργκον! με τι να του πω να μου το κοψει?
-
έχεις σκεφτεί να γίνεις αναπαλαιωτης ιστορικών αυτοκινήτων.
-
Μήπως σου είπε 'πλάσμα' ?
Γιάννη , χαρά το κουράγιο σου βρε!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως σου είπε 'πλάσμα' ?Γιάννη , χαρά το κουράγιο σου βρε!
ναι πλασμα μου ειπε!! ειναι ασφαλες?????????????
Α 110 ΑLPINE το εχω σκεφτει αλλα το εβγαλα απο το μυαλο μου γιατι δεν ξερω αν θα εχω το κεφι για ξενα αυτοκινητα!!!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Aσφαλές είναι , φανταζομαι δεν θα κόψει το ρεζερβουάρ
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aσφαλές είναι , φανταζομαι δεν θα κόψει το ρεζερβουάρ
οχι το πατωμα! καλυτερα δεν ειναι ο τροχος ομως?
-
Κοψε το ρε γμτ όπως μπορείς να τελειώνουμε !!!
Αλλιώς θα έρθω με τον ΚΠ να το κόψουμε με τα δόντια !!! -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κοψε το ρε γμτ όπως μπορείς να τελειώνουμε !!!
Αλλιώς θα έρθω με τον ΚΠ να το κόψουμε με τα δόντια !!!ok σας κουρασα λιγο! δικαιο εχτε!
Αναπαλαίωση peugeot 304