-
Στα μοντέλα που προαναφέραμε .
του golf ?
της Μito ?
του bravo ?
του A4 ?
του Α3 ?
του Focus ?
της Delta ?
του Astra ?Εχεις βρεί ή μάθει για διαφορές , όπως αυτές που περιέγραψες , από “εσωτερική “ πληροφόρηση ?
Στο άλλο που ανάφερες , σχετικά Με το αν ο δημοσιογράφος των 4Τ γράφει αυτά που του λένε και όχι έστω τα λίγα που καταλαβαίνει όσα λίγα και αν γνωρίζει, δεν μπορώ εγώ να απαντήσω.
Αν θέλει ας το κάνει ο ίδιος.
Προσωρινά πιστεύω το κείμενο που δεν μου φάνηκε υπερβολικά διαφημιστικό. -
Φίλε μου, για το golf, το focus, και το Astra, υπάρχουν ποιοτικές αλλαγές, καθώς και πρόσθετη τεχνολογία, πράγματα που χρεώνονται. Για τα υπόλοιπα πρέπει να ανοίξω πίνακες, που υπάρχουν στον server μου στο μαγαζί. Μα από το μπαλκόνι μου στο εξοχικό, δεν μπορώ να συνδεθώ, γιατί είναι κλειστός λόγο διακοπών, τέλος του μήνα….
Σίγουρα και οι λεπτομέρειες, μόνον τότε.
Οπωσδήποτε η γκάμα αυτοκινήτων που μου παραθέτεις είναι μεγάλη, και οι προσβάσεις μου σε όλα δεν είναι με το 100% άνευ λόγου!.
Εάν μου έλεγες για μια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο, θα σου ήμουν πλέον χρήσιμος, μάλιστα εάν μου έστελνες και τον αριθμό σασί και μηχανής, έστω και εάν δεν ήταν δικό σου αυτοκίνητο. Θα σου παρέθετα όλες της ετήσιες διαφορές παραγωγής και μοντέλου.
Μην μου αναφέρεις σε παρακαλώ για τους δημοσιογράφους, επάγγελμα που σίγουρα δεν γνωρίζεις. Μάλιστα όταν αυτοί εργάζονται σε φιλικό έντυπο, όπου γράφαμε σε αυτό οικογενειακά. Είναι φιλικό, και έγκυρο, για να μην πω και μοναδικό στο είδος του. Της κρίσεις σου, για πάρτι σου. Η οποία αναφορά μου η απορία μου, δεν θα την διάβαζες, θα ενεργούσα διαφορετικά. Θέτε τα θέματα σου σωστά και εύληπτα, ιδικά και όχι γενικά, για να παίρνεις απαντήσεις ορθές και τεκμηριωμένες. Διάβαζε σωστά, και μην ανακατεύεις τρίτους στης εγγραφές σου. Ξεχώρισε την ένια ‘γενικά’ από την ένια ‘ιδικά’.
Στην διάθεση σου.
Antonis-team. -
Λίγο μπάχαλο η κουβέντα αλλά δεν με πτοεί .
Τελικά το μοναδικό , φιλικό και έγκυρο περιοδικό 4T έγραψε ή φιλοξένησε το άρθρο το οποίο είναι εσφαλμένο ή διαφημιστικό με παραπληροφορημένο δημοσιογράφο ή εσύ κάνεις κάποιο λάθος .Είναι απλό το ερώτημα και δεν μπλέκει κανένα . Βλέπεις η σωστή απάντηση είναι μόνο μία . Δεν με νοιάζει ποίος έχει δίκιο , απλά να μάθω θέλω .
Το θέμα το περιέπλεξες μόνος σου .
Προστακτική και λοιπές προσταγές δεν με αφορούν .
Επίσης δεν με ενδιαφέρει πως θα ενεργήσεις .
Απλή ερώτηση , Απλή απάντηση . Αν έχει δίκιο ο αρθρογράφος στο περιοδικό τότε είναι σωστός ο συλλογισμός μου . Αν έχεις εσύ τότε όχι .Γράφεις >για το golf, το focus, και το Astra, υπάρχουν ποιοτικές αλλαγές, καθώς και πρόσθετη τεχνολογία, πράγματα που χρεώνονται.
Αρθρο 4Τ '> Είναι απορίας άξιο πως γίνεται η μετάβαση από την ατμοσφαιρική στην υπερτροφοδοτούμενη έκδοση (που συνοδεύεται από την προσθήκη μηχανικών τμημάτων όπως ο άμεσος ψεκασμός , ή η τουρμπίνα και μία παραπάνω σχέση στο κιβώτιο ) να κοστολογείται το ίδιο με την μετάβαση από το 150άρι στο 180άρι ecoboost, όπου το μόνο που αλλάζει είναι μερικές γραμμές προγραμματισμού .
Προσωπικά σε ευχαριστώ αν μπεις στον κόπο να το ψάξεις παρότι δεν με ενδιαφέρει (για αγορά) κανένα από τα μοντέλα .
Το χόμπι μας κάνουμε, γράφουμε , ρωτάμε , συγκρίνουμε , συζητάμε.Σχετικά την 2η παράγραφο . . . Καλύτερα να διαβάσεις τα κείμενα σου πριν με κρίνεις . . .
Καταφέρνεις και αναιρείς τα όσα λες σε 2 γραμμές κειμένου .
Το ειδικό και το γενικό σχόλιο σου ανήκει .Φιλικά
Σπύρος Κ.
Υ.Γ. Αν για κάποιο λόγο έχω παραβεί με την μεταφορά του άρθρου των 4Τ κάποιο κανόνα παρακαλώ να διαγραφτεί το σημείο αυτό από κάποιο MOD ή να ειδοποιηθώ για να το διαρθρώσω.
-
Μια χαρά είναι η κουβέντα!!!.
Μπορεί και εγώ να κάνω λάθος. Οι διαβαστές των παραθέσεων όμως, βλέπουν της αναλύσεις μου, και κρίνουν ανάλογα.
Κατά την γνώμη μου, βάση των γνώσεων μου που είναι επαγγελματικές, ο αρθογράφος, συγκρίνει ανόμοια πράγματα διότι δεν γνωρίζει την δομή μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Εάν στην πρώτη περίπτωση, υπήρχε πίστα παραγωγής έτυμη, υπήρχε κάποιο παλαιότερο στοκ ανταλλακτικών (από αυτοκίνητο πχ που σταμάτησε να βγαίνει), τότε το κόστος τους είναι μικρό, και πουλάμε φτηνά.
Στην δεύτερη περίπτωση πάμε στο αντίθετο. Δεν είναι απλό σε ένα αυτοκίνητο που είναι ‘σκασμένο’ από πλευράς δύναμης, λόγο συναγωνισμού, να βγάλεις επί πλέον δύναμη. Εκεί αλλάζουν δομικά, εξαρτήματα του αυτοκινήτου. Αλλάζουν υλικά σε πλέον εξελιγμένα που αγοράζονται σήμερα, που δεν υπήρχαν πριν την εξέλιξη. Μα το κυριότερο αλλάζει η γραμμή παραγωγής που έχει και το μεγάλο κόστος. Σε μια εποχή απόλυτου συναγωνισμού, απόλυτης και φθίνουσας οικονομικής ρευστότητας, για να μην ‘χάσει’ το εργοστάσιο, προσπαθεί να αποσβήσει γρήγορα.
Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, διότι σίγουρα « τα εν οίκο μη εν δήμο» που τηράτε με απόλυτη εχεμύθεια. Κατά συνέπεια οι υπόλοιποι, όταν αυτοσχεδιάζουμε η κρίνουμε πρέπει να ήμαστε πλέον προσεκτικότεροι. Για να έχεις μια πλήρη εικόνα, πρώτα πρέπει να είσαι ιδικός. Να έχεις την ικανότητα να λύσεις και της δυο μηχανές, φίλο και φτερό. Να ‘διαβάσεις’ της διαφορές, και να μιλήσεις με τους ιδικούς του εργοστασίου. Αυτό δεν γίνετε, δεν θα σου πουν, δεν θα μάθεις. Μοντάροντας ‘ακούσματα’, συνήθως κανείς λάθη.
Και για την ιστορία. Βελτίωνα 2 Nissan για αγωνιστική χρήση, οντάς και βελτιωτής. Με φιλοξένησε η αντιπροσωπία στον Βόλο, που υπήρχε εκεί εργοστάσιο της. Σε ένα μοντέλο υπήρχε στο τελάρο της πόρτας του οδηγού, ένα κακό τρόχισμα. Το εργοστάσιο ήταν 100% ρομποτικό.
Ρώτησα γιατί δεν το βελτιώνουν. Μου απήντησαν ότι για να βελτιώσουν το τρόχισμα, πρέπει να ξαναγράψουν το πρόγραμμα σύνδεσης τον εργασιών, και αυτό θα χρειαζόταν δυο χρόνια!!!!.... το κόστος προγραμματισμού και προσαρμογής, εκτός του όποιου πόσου χρημάτων, θα απαιτούσε και 1 εβδομάδα να σταματήσει η παραγωγή!. Απόσβεση?, 4 χρόνια!!!....
Και υπάρχουν πολλά ακόμη που έχω διαπιστώσει. Το 120Υ ήταν στραβό, επιτυχημένο μοντέλο…. Τα διόρθωνα μετά στην καλίμπρα μου!!!...
Το εσκορτ 2, επιτυχημένο μοντέλο με το 100%, είχε ‘σφαγμένες’ μπιέλες, όπου το κουζινέτο είχε εξωτερικό over size!. Το είχε μόνον η αντιπροσωπεία.
Και άλλα πολλά που γνωρίζω, που με καθιστούν αρκετά σχετικό για να αρθρώνω, ειδικά και γενικά σχόλια με ακρίβεια!!!....
Σίγουρα πολλές φορές αναιρώ γραφόμενα μου και ιδέες μου, όταν με προλαβαίνει η εξέλιξη, η θεωρώ τον λόγο του απέναντι μου δυνατότερο. Γέρασα πάντα διδασκόμενος. 53 στα 66 μου, στο βιβλίο και την μουντζούρα!.
Μέσα στης τεχνικές κυρίως ενότητες, σίγουρα ‘πουλώ’ μα αγοράζω κιόλας!. Δεν βελτιώνονται ούτε εκσυγχρονίζονται τα βιβλία μου αλλιώς.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
:hmmm:
Μα πάντα στην διάθεση σου. Οι γρήγορες αποδοχές δεν μου δίνουν εναύσματα. Γράφω για να βοηθώ και να ενημερώνομε. Τελικά διασταυρώνοντας μαθαίνεις σχεδόν τα πάντα.
Σίγουρα ο χρόνος που έχω, δεν φτάνει να σερφάρω, κατά συνέπεια διαβάζω επιλογές φίλων. Είναι μεγάλη βοήθεια η συμπιεσμένη ενημέρωση, διαλέγεις ότι χρειάζεσαι. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Καλή σου νύχτα.
ΑΝΤΩΝΗΣ.
βελτίωση ιπποδύναμης με Chiptronic