-
Περιγραφή: Nokia 5800 XpressMusic άψογο!
Τιμή: €100
Περιλαμβάνει: φορτιστή, usb, memory card, tv out cable, pencil
Τρόποι συναλλαγής:
- Αθήνα χέρι με χέρι
- Εντολή αγοράς σε courier της αρεσκείας σας για παραλαβή/πληρωμή
Σημειώσεις: Σε πολύ προσεγμένη κατάσταση. Έχει γίνει η τελευταία ovi αναβάθμιση με χάρτες κτλ.
Χαρακτηριστικά: Bar, 3G, Κάμερα: 3.15 MP, GPS, Wi-Fi, Touchscreen, Οθόνη: 360 x 640 pixels,
3.2 inches, TFT resistive touchscreen, 16M colors, Bluetooth, Card Slot, USB, Ραδιόφωνο, Λειτουργικό Σύστημα: Symbianκάντε κλικ στις φωτογραφίες
-
Τρόποι συναλλαγής:
- Αθήνα χέρι με χέρι
Σημειώσεις: Σε πολύ προσεγμένη κατάσταση. Έχει γίνει η τελευταία ovi αναβάθμιση με χάρτες κτλ.
Χαρακτηριστικά: Bar, 3G, Κάμερα: 3.15 MP, GPS, Wi-Fi, Touchscreen, Οθόνη: 360 x 640 pixels,
3.2 inches, TFT resistive touchscreen, 16M colors, Bluetooth, Card Slot, USB, Ραδιόφωνο, Λειτουργικό Σύστημα: Symbianκάντε κλικ στις φωτογραφίες
-
Τρόποι συναλλαγής:
- Αθήνα χέρι με χέρι
-
Πότε έχει αγοραστεί? Υπάρχει απόδειξη αγοράς για την εγγύηση? Και τέλος, σε ενδιαφέρει ανταλλαγή με NOKIA X2 μηνών?
Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις....
-
Καλημέρα! Δεν τρέχει τίποτα για τις ερωτήσεις απλά έχω σήμερα ραντεβού με ένα παιδί για να το αγοράσει. Εάν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.
Προς πληροφόρηση σου έχω και άλλο ένα 5800 (μπλε) από επιδότηση της γυναίκας μου καινούριο με 2 χρόνια εγγύηση. Ανοίχτηκε μόνο για 1-2 ημέρες. Μπορώ να στο δώσω όσο το πήραμε 190, έχει και δώρο βάση αυτοκινήτου!!!
-
Πουλήθηκε! Ευχαριστώ!
Nokia 5800 XpressMusic άψογο!