-
το μπρελόκ του κλειδιού (Λάντσια) έπεσε στο νερό.. και μετά τα κουμπάκια κλειδώματος θυρών τρελλάθηκαν..
τα παράθυρα ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους, οι πόρτες ξεκλειδώνουν και τέτοια.
Το συνεργείο είπε καινούργιο κλειδί 200 ευρώ.
Προς το παρόν χρησιμοποιώ το 2ο κλειδί που όμως δεν έχει κουμπάκια.
Η απορία μου είναι το μπρελόκ δεν ανοίγει ? (δεν μπόρεσα να το καταφέρω)
Πώς γίνεται να μην ανοίγει αφού πρέπει να έχει κάποια μπαταρία ? -
το μπρελόκ του κλειδιού (Λάντσια) έπεσε στο νερό.. και μετά τα κουμπάκια κλειδώματος θυρών τρελλάθηκαν..
Σιγουρα καπως ανοιγει
Αλλα αφου δεν το εχεις βρει, δειξτο σε καποιο φιλο ηλεκτρονικό αν εχεις, εχουν καλυτερη 'εμπειρεια'..Αν ηταν ΣΚΕΤΟ νερο
αστο κανα συο μερες να στεγνωσει, ισως στρωσει
αλλα δε σου εγγυωμαι μετα απο κανα χρονο χρησης περιπου που οι κολλησεις και οι μικρο-επαφες 'θα την ακουσουν' αν θα συνεχισει να δουλευει χωρια οπου καπου θα σκουριασει, συνηθως στις επαφες της μπαταρίας..
(Αυτο αν δεν το ανοιξεις και 'πλυνεις' νομιζω με οινοπνευμα ασπρο..) -
Προσπάθησε να το ανοίξεις από την εγκοπή που όλα έχουν για να βγαίνει το καπάκι και να αλλάζει η μπαταρία.
Πρόσεξε μην έχει επάνω καποιο αυτοκόλλητο- λογότυπο που κρύβει βίδα .Δεν πιστεύω να έχει, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά...
Εάν το ανοίξεις βγάλε αμέσως την μπαταρία και πέτα την. Προσπάθησε να βγάλεις και την πλακετα ( όχι για να την πετάξεις ) για να την στεγνώσεις με πανί .Εάν δεν μπορείς να βγάλεις την πλακετα ,τότε στέγνωσε το control με σεσουάρ έτσι ώστε να πηγαίνει ο θερμός αέρας και στην μέσα μεριά τις πλακετας.
Αφού ειναι εντελώς στεγνο ,βάλτου καινούρια μπαταρία και ας ελπίσουμε οτι το βραχυκύκλωμα δεν έκαψε ''ολοκληρωμένο''. -
Και σπρέι καθαριστικό ή επαφών μπορεί να ρίξει για να φύγει η μπίχλα.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Και σπρέι καθαριστικό ή επαφών μπορεί να ρίξει για να φύγει η μπίχλα.Ναι, αν έχει καθαριστικό σπρε'ι' επαφών-πλακετών μπορεί να το χρησιμοποιήσει στις στεγνωμένες επιφάνειες .
-
ευχαριστώ παιδιά, θα την κάνω την προσπάθεια αν και φοβάμαι τζίφος.
Το νερό ήταν θαλασσινό και έχει στεγνώσει προ πολλού,
το 'μπρελόκ' που είπα εννούσα το 'κουτί' του αναδιπλούμενου κλειδιού με τα κουμπάκια για τις πόρτες, θα το παλέψω γιατί τα δύο κατοστάρικα του καινούργιου μου φάνηκαν πολλά
(το άλλο μπρελοκάκι του συναγερμού το άνοιξα το καθάρισα και δουλεύει οκ) -
Ο χρήστης athws έγραψε:
Πώς γίνεται να μην ανοίγει αφού πρέπει να έχει κάποια μπαταρία ?το σωστό είναι να αφαιρέσεις την μπαταρία και να το στεγνώσεις πολύ καλά πριν την επανατοποθετήσεις και θέσεις σε λειτουργία-το πιθανότερο είναι ότι θα λειτουργήσει τέλεια.
έχω κάψει πλακέτα κινητού με λάθος κινήσεις και έχω σώσει δεύτερο με τις σωστές. -
Καλησπέρα,
χάσαμε ένα κλειδί/τηλεκοντρόλ απο Polo 2008. Έχουμε το 2ο κλειδί που είναι και αυτό με τηλεκοντρόλ και κάνουμε δουλειά. Αλλα θα πρέπει να αγοράσουμε και ένα δεύτερο.
Απο πού το αγοράζω; Μόνο απο εξουσιοδοτημένο της VW? Πόσο περίπου θα μου κοστίσει;
Άλλες λύσεις έχω;Ευχαριστώ πολύ!!
Σορρυ που γράφω εδώ.... αλλα για να μην ανοίξω νέο θρέντ.....
-
Ναι μόνο απο την αντιπροσωπία θα πάρετε κλειδί.
Με ταυτότητα στο χέρι και ~200 € στην τσέπη -
Όποιος ξαναπεί τπτ περί 'γαλλικής αξιοπιστίας' μειδιώντας...
Το κλειδί του 206 με τα κουμπάκια έχει πέσει δις σε πισίνα, μια φορά στη θάλασσα και μια πλύθηκε μαζί με τα χρωματιστά στους 30 βαθμούς, και όχι μόνο δουλεύει, αλλά δεν έχει χρειαστεί καν μπαταρία.
-
Τι να το κάνεις το κλειδί Τσακ-Νόρρις αν δεν μπορεί να πάρει το αμάξι εμπρός από πολλαπλασιαστές;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Όποιος ξαναπεί τπτ περί 'γαλλικής αξιοπιστίας' μειδιώντας...Το κλειδί του 206 με τα κουμπάκια έχει πέσει δις σε πισίνα, μια φορά στη θάλασσα και μια πλύθηκε μαζί με τα χρωματιστά στους 30 βαθμούς, και όχι μόνο δουλεύει, αλλά δεν έχει χρειαστεί καν μπαταρία.
Εσύ δεν έχεις κλειδί, αλλά φορητή γεννήτρια υδρογόνου!
-
kotetsi, απαξιώ...
-
Όποιος ξαναπεί τπτ περί 'γαλλικής αξιοπιστίας' μειδιώντας...Το κλειδί του 206 με τα κουμπάκια έχει πέσει δις σε πισίνα, μια φορά στη θάλασσα και μια πλύθηκε μαζί με τα χρωματιστά στους 30 βαθμούς, και όχι μόνο δουλεύει, αλλά δεν έχει χρειαστεί καν μπαταρία.
Στις βάρκες λογικό είναι να είναι αδιάβροχα τα κλειδιά εκίννησης
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Όποιος ξαναπεί τπτ περί 'γαλλικής αξιοπιστίας' μειδιώντας...
Το κλειδί του 206 με τα κουμπάκια έχει πέσει δις σε πισίνα, μια φορά στη θάλασσα και μια πλύθηκε μαζί με τα χρωματιστά στους 30 βαθμούς, και όχι μόνο δουλεύει, αλλά δεν έχει χρειαστεί καν μπαταρία.
Στις βάρκες λογικό είναι να είναι αδιάβροχα τα κλειδιά εκίννησης
ΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
-
Μη λέτε βάρκα τον κουβά μου. Πληγώνεται.
-
Μη λέτε βάρκα τον κουβά μου. Πνίγεται.Fixed.
-
Θα το λέμε τότε, σκάφη, που ειναι κάτι ενδιάμεσο
μπρελόκ κλειδιού βράχηκε