-
Γεια σας.Εχω ενα scenic 1400 mod 2002 και δεν παιρνει μπρoς το πρωι με κρυο .Χρειαζεται 7-10 φορες μιζα.Εχω αλαξει αισθητηρα στροφαλου και αντλεια βενζινης.Εαν ξερει καποιος κατι ok.
-
Γεια σας.Εχω ενα scenic 1400 mod 2002 και δεν παιρνει μπρoς το πρωι με κρυο .Χρειαζεται 7-10 φορες μιζα.Εχω αλαξει αισθητηρα στροφαλου και αντλεια βενζινης.Εαν ξερει καποιος κατι ok.
-
-
τι ειναι πετρελαιο ή βενζινη???
συνηθως τα οετρελαιοκινητα εχουν τετοια προβληματα το πρωι με το κρυο!
-
Ο χρήστης jeck έγραψε:
Γεια σας.Εχω ενα scenic 1400 mod 2002 και δεν παιρνει μπρoς το πρωι με κρυο .Χρειαζεται 7-10 φορες μιζα.Εχω αλαξει αισθητηρα στροφαλου και αντλεια βενζινης.Εαν ξερει καποιος κατι ok.Aισθητήρα στροφάλου ή αισθητήρα θερμοκρασίας έχεις δει;
-
καλημερα.Ειναι βενζινη και δοκιμαστικα αλαξα αισθητιρα θερμοκρασιας.
-
Συγνωμη για να μη τα μπερδευουμε.αλαξα αισθητιρα στροφαλου-θερμοκρασιας και αντλια βενζινης.
-
Ο χρήστης jeck έγραψε:
Συγνωμη για να μη τα μπερδευουμε.αλαξα αισθητιρα στροφαλου-θερμοκρασιας και αντλια βενζινης.γιατι αντλια??? η αντλια αν εχει προβλημα ειτε εχει +40 ή -40 δεν θα παρει, εννοω αν εχει καει!!!
απο την στιγμη που επαιρνε μπροστα, δεν ειχε σχεση η αντλια!!! -
Εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή, αφού είχα αλλάξει καμμένη αντλία, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν χειμώνας. Με παίδευε πάντως μέχρι να πάρει μπροστά. Το πρόβλημα λύθηκε με λίγο σπρέι καθαρισμού στις ηλεκτρολογικές επαφές, δλδ στη φύσσα που δίνει ρεύμα στην αντλία.
-
Ο χρήστης jeck έγραψε:
Γεια σας.Εχω ενα scenic 1400 mod 2002 και δεν παιρνει μπρoς το πρωι με κρυο .Χρειαζεται 7-10 φορες μιζα.Εχω αλαξει αισθητηρα στροφαλου και αντλεια βενζινης.Εαν ξερει καποιος κατι ok.http://cgi.ebay.co.uk/IDLE-AIR-CONTROL-VALVE-RENAULT-MEGANE-LAGUNA-TRAFFIC-/230591513183
iacv βαλβιδα φταιει καθαρισε την πρωτα και αν δε δεις διαφορα αντικατεστησε τη -
Για τον[r200].Την βαλβιδα την ανοιξα και την καθαρισα δεν ξερω ποσο καλα .εστρωσε για 2-3 μερες και μετα ξανα προβλημα.Αν την αλαξω θα σας πω.
-
εκει ειναι το προβλημα παρε ενα σπρευ καρμπυρατερ και ριξε αρκετο στο καβουκι της iacv και στην ιδια την iacv, μηπως και γλιτωσεις την αντικατασταση της
-
καλημερα.μετα απο καιρο επανερχομαι στο ιδιο θεμα.εβαλα καινουργια iacv αλλα ξανα το ιδιο προβλημα.δηλαδη εχει τωρα2-3 πρωινα ,ισως γιατι κρυωσε ο καιρος, που θελει 3-4 φορες μιζαρισμα για να παρει μπρος.αν εχετε καμια ιδεα?
-
ποσα χιλιομετρα εχει ο κινητηρας?
-
εχει 140.000 ,του 02 μοντελο.
-
Κάνε καλού-κακού έναν έλεγχο σε πολλαπλασιαστές, μπουζοκαλώδια και μπουζί
-
οντως το οτι μιζαρει αρκετη ωρα για να παρει μπρος και μενα το μυαλο μου παει πρωτα σε λαθος νουμερο μπουζι επειτα σε φιλτρο βενζινης και τελος σε καθαρισμο των μπεκ
-
καλημερα. μπουζι και πολαπλασιαστες ειναι ok.τωρα τελευταια για να ξεκινησω σε θεση on το κλειδι παταω μερικες φορες το γκαζι και μετα το start και περνει μπρος.φιλτρο δεν νομιζω να εχει.λεω να παω για καθαρισμα φιλτροχοανης,πεταλουδας,και μπεκ.
scenic προβλημα με το κρυο το πρωι