-
Άρτι αφιχθείς από ΟΔΔΥ θεσσαλονίκης όπου γνωστός αγόρασε SSSayong Rexton του 06 με 3.5κ, μου γεννήθηκε η απορία :
Ξέρω ότι έχουν μειωμένο τεκμήριο ...
Αν, και πόσο μειωμένα είναι τα τέλη κυκλοφορίας ???? (έψαξα και λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... ). -
Άρτι αφιχθείς από ΟΔΔΥ θεσσαλονίκης όπου γνωστός αγόρασε SSSayong Rexton του 06 με 3.5κ, μου γεννήθηκε η απορία :
Αν, και πόσο μειωμένα είναι τα τέλη κυκλοφορίας ???? (έψαξα και λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... ). -
Στο 40% είναι το τεκμήριο.
Τέλη κανονικά.Θα τον πάρει τηλέφωνο προσωπικά ο Παπακωνσταντίνου να τον ευχαριστήσει για τα τέλη που δίνει.
-
Ναι δεν αντιλέγω ... Αλλά 3.5 χιλιάρικα για αυτό το αυτοκίνητο (ναρκέμπορα ) μου φάνηκαν ελάχιστα ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ναι δεν αντιλέγω ... Αλλά 3.5 χιλιάρικα για αυτό το αυτοκίνητο (ναρκέμπορα ) μου φάνηκαν ελάχιστα ...Σοβαρεψου
Και πολλα εδωσε
-
Θεωρω ότι και τις δικές μου ανάγκες θα τις κάλυπτε ...
Μιλάμε για απίστευτους χώρους (οκ περίπτερο είναι)
Μόνο το Kenwood dvd-tv-gps που είχε πάνω έκανε κανένα 1000ρικο ...
Η μείπως να σοβαρευτώ bill λες και να μην κοιτάω περίπτερα ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Θεωρω ότι και τις δικές μου ανάγκες θα τις κάλυπτε ...Μιλάμε για απίστευτους χώρους (οκ περίπτερο είναι)
Μόνο το Kenwood dvd-tv-gps που είχε πάνω έκανε κανένα 1000ρικο ...
Η μείπως να σοβαρευτώ bill λες και να μην κοιτάω περίπτερα ...
Τα περιπτερα μια χαρα ειναι.Τα μινι μαρκετ ομως οχι
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Γιαννη .Αμα σε βολευει go for it
ΟΔΔΥ - Τέλη κυκλοφορίας