-
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχω ένα Jetta 1,4 το οποίο σήμερα το πρωί δεν παιρνει μπροστά.Η ''εξήγηση'' του αυτοκινήτου στον πίνακα οργάνων είναι ότι δεν έχει βενζίνη ενώ είναι γεματο! και οτι υπάρχει πρόβλημα στον αερόσακο.Επίσης να προσθέσω ότι χθές το πήγα για πλύσιμο.Παρακάλω βοηθήστε γιατι δεν έχω κανένα εγχειρίδιο χρήσης.Ευχαριστω.
-
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχω ένα Jetta 1,4 το οποίο σήμερα το πρωί δεν παιρνει μπροστά.Η ''εξήγηση'' του αυτοκινήτου στον πίνακα οργάνων είναι ότι δεν έχει βενζίνη ενώ είναι γεματο! και οτι υπάρχει πρόβλημα στον αερόσακο.Επίσης να προσθέσω ότι χθές το πήγα για πλύσιμο.Παρακάλω βοηθήστε γιατι δεν έχω κανένα εγχειρίδιο χρήσης.Ευχαριστω.
-
-
Έπλυνες και μηχανή;
-
Ο χρήστης Stefanos M. έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχω ένα Jetta 1,4 το οποίο σήμερα το πρωί δεν παιρνει μπροστά.Η ''εξήγηση'' του αυτοκινήτου στον πίνακα οργάνων είναι ότι δεν έχει βενζίνη ενώ είναι γεματο! και οτι υπάρχει πρόβλημα στον αερόσακο.Επίσης να προσθέσω ότι χθές το πήγα για πλύσιμο.Παρακάλω βοηθήστε γιατι δεν έχω κανένα εγχειρίδιο χρήσης.Ευχαριστω.Δωσε περισσοτερες πληροφοριες.
Οταν λες οτι δεν παιρνει μπροστα;Γυρναει η μιζα;Ακους την τρομπα βενζινης να δουλευει;Τι μοντελο ειναι;Η μπαταρια σε τι κατασταση ειναι; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Έπλυνες και μηχανή;Όχι μόνο εξωτερικά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες.
Οταν λες οτι δεν παιρνει μπροστα;Γυρναει η μιζα;Ακους την τρομπα βενζινης να δουλευει;Τι μοντελο ειναι;Η μπαταρια σε τι κατασταση ειναι;Όταν ''χτυπάω'' μίζα ακούγεται ένας συνεχείς ήχος.Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι οι ενδείξεις στην οθόνη οπου μάλλον για ηλεκτρονικό πρόβλημα μοιάζει.Είναι μοντέλο TSI και σχετικά καινούργιο,ούτε 2 χρόνια.
-
Λογικά τα έπαιξε η μπαταρία σου. Μέτρα την με πολύμετρο και μάλλον προχωράς για αγορά νέας...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Λογικά τα έπαιξε η μπαταρία σου. Μέτρα την με πολύμετρο και μάλλον προχωράς για αγορά νέας...Και οι ενδείξεις στην οθόνη απο την μπαταρία είναι;Παρεπιπτόντως να προσθέσω ότι πλέον δεν ανόγει ούτε το πόρτ-μπαγκάζ,είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα.
-
Κάνει μπαμ ότι έχεις θέμα με την μπαταριά σου.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης Stefanos M. έγραψε:
Είναι μοντέλο TSI και σχετικά καινούργιο,ούτε 2 χρόνια.Κάνει μπαμ...
-
Παιδια σας ευχαριστώ αλλά τελικά δεν είναι πρόβλημα μπαταρίας αλλά τα ηλεκτρονικά του.Και απ΄οτι έμαθα και άλλα Jetta της ίδιας σειράς παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα οπότε κατευθείαν στην ΕΤΕΑ.Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Είναι μοντέλο TSI και σχετικά καινούργιο,ούτε 2 χρόνια.
Κάνει μπαμ...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ JETTA 1600 TOY 06'.ΕΧΩ ΠΛΥΝΕΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ TSI,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ GOLF GT ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ
-
Ε αν δεν εχει παθει κατι ο TSI του αδερφου σου, τοτε ειναι αλεξισφαιρα τα μοτερ και τα περιφεριακα της VW.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ε αν δεν εχει παθει κατι ο TSI του αδερφου σου, τοτε ειναι αλεξισφαιρα τα μοτερ και τα περιφεριακα της VW. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ε αν δεν εχει παθει κατι ο TSI του αδερφου σου, τοτε ειναι αλεξισφαιρα τα μοτερ και τα περιφεριακα της VW.
Πρόβλημα μα Jetta στην εκκίνηση