-
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 20 χρονών και έφτασε λοιπόν ο καιρός να αγοράσω αυτοκίνητο. Θέλω κάποιο όμως που να τα συνδυάζει πολυτέλεια και σπορ οδήγηση μαζί αλλά και ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Θα ήθελα να μου προτείνεται όποιο εσείς κρίνεται καλύτερο αλλά και ποιο βγάζει περισσότερα και λιγότερα προβλήματα. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το MAX 23.000 ευρώ και μέχρι 1.600 κυβικά.Αυτά που με ενθουσίασαν περισσότερο είναι τα εξής:
Peugeot 207 RC
Skoda Fabia VRS
Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
VW Polo GTI
Seat Ibiza CUPRA1000 Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας.
-
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 20 χρονών και έφτασε λοιπόν ο καιρός να αγοράσω αυτοκίνητο. Θέλω κάποιο όμως που να τα συνδυάζει πολυτέλεια και σπορ οδήγηση μαζί αλλά και ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Θα ήθελα να μου προτείνεται όποιο εσείς κρίνεται καλύτερο αλλά και ποιο βγάζει περισσότερα και λιγότερα προβλήματα. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το MAX 23.000 ευρώ και μέχρι 1.600 κυβικά.Αυτά που με ενθουσίασαν περισσότερο είναι τα εξής:
Peugeot 207 RC
Skoda Fabia VRS
VW Polo GTI
-
Peugeot 207 RC
Skoda Fabia VRS
VW Polo GTI
-
Mito ή giulietta καλύτερα
-
Εν ετη 2011 ακομα εχετε ως κριτιριο ποιο αυτοκινητο ειναι αξιοπιστιο και ποιο βγαζει προβληματα???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εν ετη 2011 ακομα εχετε ως κριτιριο ποιο αυτοκινητο ειναι αξιοπιστιο και ποιο βγαζει προβληματα???Για αξιοπιστια Toyota
-
Προτιμησε κατι με ιταλικη ομορφια, γαλλικο στησιμο, γιαπωνεζικο μοτερ, γερμανικη ποιοτητα κατασκευης και εγγλεζικη πολυτελεια...
Το αμαξι που δεν βγαζει κανενα προβλημα ever, δεν εχει κατασκευαστει ακομα. ΑΝ ειναι το πρωτο σου μην παρεις τοσο δυνατο με το καλημερα... Καλη επιλογη!
-
Ο χρήστης Kito_RC έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 20 χρονών και έφτασε λοιπόν ο καιρός να αγοράσω αυτοκίνητο. Θέλω κάποιο όμως που να τα συνδυάζει πολυτέλεια και σπορ οδήγηση μαζί αλλά και ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Θα ήθελα να μου προτείνεται όποιο εσείς κρίνεται καλύτερο αλλά και ποιο βγάζει περισσότερα και λιγότερα προβλήματα. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το MAX 23.000 ευρώ και μέχρι 1.600 κυβικά.Αυτά που με ενθουσίασαν περισσότερο είναι τα εξής:Peugeot 207 RC
Skoda Fabia VRS
VW Polo GTI
αν θες και πολυτέλεια αμέσως βγάζεις τα 207, cupra, vrs...
κοίτα και τα κούπερ ς και α1... -
Βασικά, εν έτει 2011, στην Ελλάδα αγοράζεις αυτοκίνητο που να μπορείς να δηλώσεις άνετα στην εφορία το 2012 !!
-
Απόρώ που δεν έχει το Clio και έχει αυτούς τους κουβάδες.
-
Βλέπε το ποστ μου λίγο πριν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν θες και πολυτέλεια αμέσως βγάζεις τα 207, cupra, vrs...
κοίτα και τα κούπερ ς και α1...Συμφωνω. Για μενα κοιτα και DS3 και Scirocco.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απόρώ που δεν έχει το Clio και έχει αυτούς τους κουβάδες.με όνομα megane 98 δεν περίμενα κάτι παραπάνω...
-
με όνομα megane 98 δεν περίμενα κάτι παραπάνω...
Υπάρχει κάτι παραπάνω δηλαδη?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
με όνομα megane 98 δεν περίμενα κάτι παραπάνω...
Υπάρχει κάτι παραπάνω δηλαδη?
το κλιο είναι χειρότερο από όλα τα παραπάνω ...
-
Νομίζω αυτό το τόπικ χρειάζεται ανάλυση από τον Γ.Κίκιζα.
-
το κλιο είναι χειρότερο από όλα τα παραπάνω ...Το Clio είναι ΔΙΛΙΤΡΟ κι εκεί τελειώνει το ...όνειρο .
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω αυτό το τόπικ χρειάζεται ανάλυση από τον Γ.Κίκιζα.Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ συμφωνώ!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εν ετη 2011 ακομα εχετε ως κριτιριο ποιο αυτοκινητο ειναι αξιοπιστιο και ποιο βγαζει προβληματα???
Για αξιοπιστια Toyota
εμεινε απ εξω ομως η πολυτελεια και η σπορ οδηγηση!
mito qv απο μενα -
DS3 απο μενα!! (αν η ζυγαρια γερνει προς την πολυτελεια, αλλιως μιτο). Οπως και να'χει πηγαινε οδηγησε αυτα που σου εχουν κανει 'κλικ' κι αποφασισε. Μην περιμενεις απο μας να σου πουμε ποιο δε θα σου βγαλει προβληματα, γιατι αυτο ειναι 'λαχειο' πλεον
ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;