-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά έκανες και δεν το σκέφτηκες, εκτός κι αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το πόσο γρήγορος θα είσαι στα φανάρια. Κατά τα άλλα πυραυλάκι με τσιμπημένη κατανάλωση, άστριφτο γενικώς (αλλά και σε σχέση με τα άλλα που αναφέρεις), παλιό σχετικά μοντέλο και γενικώς η χαρά του κάγκουρα...Μια χαρα στρίβει το οπελ αν δεν το παρακανεις με το γκάζι
-
Μια χαρά στρίβει η Mito, το 207, το Mini, το Abarth...το OPC δεν την πολυπαλεύει αλλά δεν παύει να είναι πολύ πολύ γρήγορο...
-
Και όμως , είμαι κατηγορηματικός ... Αν στην είσοδο έχει ήδη μισοφουσκωμενη τουρμπινα και είσαι προσεχτικος με το γκάζι στρίβει αρκετά γλυκά
-
παιδια θα παιξω σε μεταχειρισμενο 2007-2008.για το οπελ το εχω ακουσει και εγω οτι δεν στριβει τελικα ισχυει...
-
Το Corsa είναι σίγουρα καλύτερο από το απαράδεκτο Astra, που δεν θέλω καν να θυμάμαι ένα ανεβοκατέβασμα που του χα κάνει Αγ. Στέφανο-Πειραιά-Αγ. Στέφανο. Και πάλι όμως σε σχέση με τα προαναφερθέντα έρχεται τελευταίο και καταϊδρωμένο, απλά το ξελασπώνει ο μπρουτάλ κινητήρας του. Μη μου πεις ότι το συγκρίνεις σε στρίψιμο με τη Mito σου ας πούμε...
-
Όχι , αλλα η Ιταλίδα είναι και μια γεννια μπροστα...
Θεωρώ υπερβολικους τους χαρακτ των περιοδικών -
Όχι ρε ποιων περιοδικών? Τι με πέρασες? Δικοί μου είναι οι χαρακτηρισμοί...είναι φιλαράκι ο γιός του πρώην ιδιοκτήτη της Dynamotors και τα χουμε λιώσει τα OPC...
-
Δεν λέω για εσένα ρε...
Πριν το οδήγηση ειχα διαβάσει δρακους και φίδια και τλκ τζιφος ...
Στα χέρια του κικιζα θα έστριβε ακόμα πιο ταπα -
sorry σας εχω ζαλισει αλλα επειδη δεν εχω ιδεα για το abarth το punto σε σχεση με το 500 τι λετε καλυτερο χειροτερο η το ιδιο ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις
-
Σαν φιλοσοφία ίδια είναι. Οι διαστάσεις είναι αυτές που καθορίζουν τις διαφορές. Το μεν 500Abarth ως πιο μικρό και πιο ελαφρύ είναι πιο παιχνίδι, πιο καρτάκι, το δε Abarth Punto είναι πιο ολοκληρωμένο, πιο αυτοκίνητο και με το πακέτο SS για μένα είναι το καλύτερο super mini επιδόσεων μαζί με το Clio RS.
-
μμμμ νομιζω οτι μαλλον θα καταληξω στο 500αρακι παιρνει και αυτο κτ essese βασικα με ενδιαφερει αν στριβει καλυτερα απ το punto. το μινι εχω αρχισει και το αποκλειω να σου πω την αλληθεια γιατι παρα κυκλοφορει οντως. ενω το 500αρι το γκρι αρκετα σπανιο
-
Εγώ έχω ένα 500 1.2 και μπορώ να σου πω ότι αν το πάρεις συνειδητά είναι εξαιρετική επιλογή σε όλα τα επίπεδα. Αν δεν έχεις ανάγκη από χώρους και θες ένα σβέλτο κουβαδάκι με στυλ, οικονομικό και με κάποιο exclusivity, τότε το μικρό Abarth σου κάνει με το παραπάνω. Καλύτερο στο δρόμο δεν είναι από το Mini αλλά είναι σίγουρα πιο σπάνιο και πιο value for money. Εννοείται ότι με πακετάκι SS τα πράγματα αγριεύουν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν λέω για εσένα ρε...
Πριν το οδήγηση ειχα διαβάσει δρακους και φίδια και τλκ τζιφος ...
Στα χέρια του κικιζα θα έστριβε ακόμα πιο ταπαΔεν το εχω οδηγησει, αλλα απο τα περισσοτερα ξενα Reviews, φανηκε πολυ μετριο
σε αισθηση. Αποτελεσματικοτητα, επισης στο περιπου, (ειδικα για την δυναμη του) και μονο σε καλο οδοστρωμα. Αλλου τιμονι, αλλου το πλαισιο, αλλου η πισω αναρτηση, λειτουργουσε σαν σε δυο κομματια το αυτοκινητο, σε πιεση στις στροφες. Δυσκολα ρυθμισιμο το γκαζι του, ξεσπασμα δυναμης τυπου old school, στον τουρμποκινητηρα, μια κατασταση δηλαδη, πολυ ψευτο fast&furious, πολυ παλη με το τιμονι, για μετριο αποτελεσμα.
Φυσικα στα χερια του πρωην πρωταθλητη DTM , Manuel Roiter, εγραψε εξαιρετικο χρονο στο ring, αλλα πραγματικα, ο τυπος (υπαρχει και In-car video/εξωτερικα πλανα, οταν εκανε το κορυφαιο για την κατηγορια τοτε, 8:47, αν θυμαμαι καλα)
πηγαινε τρομαχτικα/επικινδυνα γρηγορα, με το αυτοκινητο, να ειναι οριακα, λιγο πριν ξεκολλησει σαν χαρτοκουτο...
Το Nurburgring edition, με το μηχανικο μπλοκε και τις πιο σφιχτες ρυθμισεις σε αναρτηση, θα επρεπε να εχει βγει ως
ειδικη εκδοση, ή με τα ιδια ουσιωδη εξτρα που εχει πλεον, οταν πρωτολανσαριστηκε, το 2006-2007. Τωρα, καλα κρασια... -
Ο χρήστης dt_210r έγραψε:
μμμμ νομιζω οτι μαλλον θα καταληξω στο 500αρακι παιρνει και αυτο κτ essese βασικα με ενδιαφερει αν στριβει καλυτερα απ το punto. το μινι εχω αρχισει και το αποκλειω να σου πω την αλληθεια γιατι παρα κυκλοφορει οντως. ενω **το 500αρι το γκρι αρκετα σπανιο **:)Το γκρι του Abarth, με τις ρετρο 17αρες σε στυλ campagnolo, ειναι απιστευτος συνδυασμος!
-
+1 για το ποντικι...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1450156/
Βέβαια δεν μας λέει από που προκύπτουν τα 200hp και ζητάει και τα δάνεια της Αγγλιάς...
-
ibiza cupra τι εχετε να πειται φθνατο συγουρα τωρα απ τα αλλα περιμενω τα φωτα σας
-
Ο χρήστης dt_210r έγραψε:
ibiza cupra τι εχετε να πειται φθνατο συγουρα τωρα απ τα αλλα περιμενω τα φωτα σαςμου αρεσει πιο πολυ εμενα εμφανισιακα το polo gti
-
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...το Polo είναι πιο όμορφο!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλά συγγνώμη, θες μικρό σπορ αμαξάκι έχεις λεφτά για κούπερ ες και σκέφτεσαι το 500 αμπάρθ;;;;
Αυτό είναι υποκατάστατο για όσους δεν τους βγαίνουν τα φράγκα για κούπερ!
Μ' αρέσει που οι πιο πολλοί θα διάλεγαν 500 αμπάρθ...
Δεν καταλαβαίνω που κολλας...
Πανάκριβα μίνι για γούστα είναι και τα 2....Δεν κολάω κάπου απλά το μίνι είναι από καλύτερο εώς πολύ καλύτερο σε όλα από το 500.
Συνεπώς γιατί να μην επιλέξει το καλύτερο, εφόσον έχει το χρήμα, και από την σύγκριση που θέτει καταλαβαίνω ότι το έχει.
Αν παρόλ' αυτά οικονομικά πιέζεται με το μίνι το άμπαρθ βεβαίως είναι ένα καλό υποκατάστατο.
500 abarth vs mini cooper s(r56) vs audi a3 1.8tfsi