-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ίσως δεν είναι κακή ιδέα η Παρασκευή, καθώς θα έχει φύγει και κάμποσος κόσμος από την Αθήνα, αν και πολύ φοβάμαι οτι δύσκολα θα βρούμε στροφοδιαδρομή ευκαιρη να παίξουμε πριν ή μετά τον καφέ. Αν και έχω στο νου μου μια-δυο παλιές ειδικές του Παλλάδιου προς Καλύβια μεριά.Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να παίξει και κάτι πιο χαλαρό νωρίτερα για όσους δεν έχουν υποχρεώσεις. Stay tuned.
Ρε χαμός θα γίνεται και την Παρασκευή (τα ζήσαμε προχθές)
Πάμε Πεντέλη Ν.Μάκρη.Εκεί είναι πάντα διαθέσιμο
Και τα καλύβια βέβαια δεν είναι κακή ιδέα και μετά σταβλίσιες για ξεκούραση
Για Παρασκευή εγώ είμαι μέσα απ' ότι φαίνεται -
Υπάρχει αυτή η - μεγαλούτσικη, ok - διαδρομή... Κατά τα άλλα ναι, οι ε.δ. κοντά στα Καλύβια, Κουβαράς κ.τ.λ. επίσης παίζουν...
-
Εγω Αντωνη (???) Γλυφαδα ειμαι μονιμα, οποτε... ..αν και γρηγορη βολτα παραλιακα τωρα το καλοκαιρι ειναι κοματακι δυσκολο..
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Υπάρχει αυτή η - μεγαλούτσικη, ok - διαδρομή...Τα σπαει , αν και το κατηφορικο κομματι προς Ψαθα ειναι πολυ στενο για μερικους...
-
Βρε σεις αυτό είναι ολόκληρο ταξίδι
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Υπάρχει αυτή η - μεγαλούτσικη, ok - διαδρομή...
Τα σπαει , αν και το κατηφορικο κομματι προς Ψαθα ειναι πολυ στενο για μερικους...
Με φτιαχνετε!!!!
και μετα μπανακι αμα γουσταρετε!!
edit τωρα την ειδα ολη ειναι οντως τεραστια, εγω μεχρι πορτο γερμενο εχω φτασει αν και σιγουρα η υπολοιπη διαδρομη θα ειναι
-
[...] το κατηφορικο κομματι προς Ψαθα ειναι πολυ στενο για μερικους...Σώπα μωρέ, μόνο γι' αυτόυς που θα 'ρχονται από απέναντι...
Ε, ή κάνετε/κάνουμε(δεν ξέρω ακόμη αν θα ακολουθήσω, αν θέλετε ένα πεζάκι ακόμα, στην παρέα) Παλλάδιο, ή πάμε να πετάξουμε τα σκουπίδια και μετά στην Έβγα της γειτονιάς. Τα άλλα είναι ημίμετρα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
[...] το κατηφορικο κομματι προς Ψαθα ειναι πολυ στενο για μερικους...
Σώπα μωρέ, μόνο γι' αυτόυς που θα 'ρχονται από απέναντι...
Ε, ή κάνετε/κάνουμε(δεν ξέρω ακόμη αν θα ακολουθήσω, αν θέλετε ένα πεζάκι ακόμα, στην παρέα) Παλλάδιο, ή πάμε να πετάξουμε τα σκουπίδια και μετά στην Έβγα της γειτονιάς. Τα άλλα είναι ημίμετρα.
Μωρέ δεν διαφωνώ αλλά για να φύγω από Γλυκά Νερά να έρθω και να γυρίσω πρέπει να κάνω σε μια μέρα πάνω από 200 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα μισά γ@μιόντ@ς
-
Για να ακουω, μπας και κανονισουμε τιποτις! Παρασκευη καλουτσικο ακουγεται και για εμενα νομιζω...
-
Εγω δυστυχώς Παρασκευή γράφω.
-
Κι εγω γραφω πρωι πρωι, ελπιζω να μην λετε για συναντηση 11 το πρωι πχ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγω δυστυχώς Παρασκευή γράφω.Καλυτερα...να φαμε και τιποτα
-
Καλυτερα...να φαμε και τιποτα
Θα πάρουμε ατομικές μερίδες την επόμενη φορά.
-
Εγω Αντωνη (???) Γλυφαδα ειμαι μονιμα, οποτε... ..αν και γρηγορη βολτα παραλιακα τωρα το καλοκαιρι ειναι κοματακι δυσκολο..Aν μιλάς σε εμένα, Κώστας! Το 'Αντώνη' μου βγηκε εξ' αιτίας αυτού του αχρείου που αντέγραψε τη φάτσα μου!
-
Παραγγελνουμε πρωτοι πριν τελειωσουν οι μεριδες
-
Λες ε?
@Volvozeus κι εσύ άλλη φορά άσε την κουβέντα και τρώγε Απ' ότι είδες εδώ είναι οργανωμένοι Γι αυτό την επόμενη πρώτα φαγητό και μετά συζήτηση -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγω Αντωνη (???) Γλυφαδα ειμαι μονιμα, οποτε... ..αν και γρηγορη βολτα παραλιακα τωρα το καλοκαιρι ειναι κοματακι δυσκολο..
Aν μιλάς σε εμένα, Κώστας! Το 'Αντώνη' μου βγηκε εξ' αιτίας αυτού του αχρείου που αντέγραψε τη φάτσα μου!
Λυθηκε το μυστηριο
-
Ας το καλό ... από το πρωί αναρωτιέμαι ... Αντώνης?
-
-
Προτεινω Ζάχο στην Βαρκιζα . Θα εχει ελαφρωσει το ρεζερβουαρ (αν εχω γυρισει απο χωριο ), ν αμην αδειασει επικινδυνα το στομαχι
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...