-
Και εγώ.
-
E τοτε θα ερθω κι εγω... αλλα λιγο πιο αργα
-
Μπορεί να περάσουμε για λίγο να σας δούμε.
-
Μεσα και η αφεντομουτσουναρα μου λογικα...
Χανω εγω Golfοσυζητηση? -
Εγω δεν σας λεω να σκασετε
Θα έρθω εκτος και προκυψει κατι έκτακτο με ένα θεμα που τρέχει -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγω δεν σας λεω να σκασετε
Θα έρθω εκτος και προκυψει κατι έκτακτο με ένα θεμα που τρέχειΩστε θα παραγγειλεις το Golf VII??
-
Δεν ξερω
Έλα να το συζητησουμε.Ειδαλως δεν μαθαινεις τίποτα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν ξερω
Έλα να το συζητησουμε.Ειδαλως δεν μαθαινεις τίποταΜαλλον θα κατεβω την αλλη βδομαδα, μενει να επιβεβαιωθει. Βενζινη για Αθηνα θα καιω μονο οταν ειναι να παρω χρηματα . Βασικα ειναι και μια A class που με περιμενει απο τον Ιουλη
-
Αγόρια 7.30 συνάντηση στη μαρίνα Φλοίσβου είναι καλά?
-
Καλά είναι. Τον vel τον ειδοποίησε κανείς ?
Σημείο συνάντησης τα Friday' s , που είναι στο σχεδιάγραμμα του link που παρέθεσα πιό πάνω, στο κτίριο με αριθμό 15 (Καταστήματα εστίασης, καφέ-μπάρ κλπ -κάπου μεταξύ 1 και 9 ) .
19:30 λοιπόν και ... όσοι πιστοί, προσέλθετε !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Καλά είναι. Τον vel τον ειδοποίησε κανείς ?Σημείο συνάντησης τα Friday' s , που είναι στο σχεδιάγραμμα του link που παρέθεσα πιό πάνω, στο κτίριο με αριθμό 15 (Καταστήματα εστίασης, καφέ-μπάρ κλπ -κάπου μεταξύ 1 και 9 ) .
19:30 λοιπόν και ... όσοι πιστοί, προσέλθετε !
Έχω μιλήσει εγώ μαζί του. Θα περάσει είπε.
Επίσης θα έρθει ο QsisVTS & o VolvoZeus.Γιατί από κει όμως. Εγώ μπαίνω πάντα από αριστερά της μαρίνας και παρκάρω στα κότερα.
Από κει που είναι το Cruiser(1ο μαγαζί). -
Επειδή είναι πιό κοντά στο parking και αναγνωρίσιμο ως 'κατάστημα'. Σαφώς και δεν θα κάτσουμε σε αυτό.
Τέσπα, αρκεί να βρεθούμε !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Επειδή είναι πιό κοντά στο parking και αναγνωρίσιμο ως 'κατάστημα'. Σαφώς και δεν θα κάτσουμε σε αυτό.Τέσπα, αρκεί να βρεθούμε !!!
Yes Sir. Τα λέμε Fridays
-
Σήμερα, περί την 19:00 και στην περιοχή του Φάρου /Νέου Ψυχικού, θα περιφέρομαι αναζητώντας 'ήσυχη γωνιά ' για καφεδάκι .
Αν κάποιος δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, καλοδεχούμενος ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Σήμερα, περί την 19:00 και στην περιοχή του Φάρου /Νέου Ψυχικού, θα περιφέρομαι αναζητώντας 'ήσυχη γωνιά ' για καφεδάκι .
Αν κάποιος δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, καλοδεχούμενος !ήσυχη γωνιά κυριακή απόγευμα στο Νέο Ψυχικό δεν θα βρεις φίλτατε... κάτι ξέρουμε κι εμείς που μένουμε εδώ... αλλά άμα και όταν έρθεις, κτύπα ένα τηλεφώνημα μήπως και βρεθούμε!
-
Κυριακη απογευμα μπορει να μην βρει... Σαββατο;
Χθεσινη δημοσιευση ειναι Vel!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
..... αλλά άμα και όταν έρθεις, κτύπα ένα τηλεφώνημα μήπως και βρεθούμε!Σωστός ο Billopoulos, δημοσίευση και καφεδάκι έλαβαν χώρα χθές Σάββατο .
Δυστυχώς Κωνσταντίνε, αν και σε σκέφτηκα, δεν θέλησα να ενοχλήσω και δεν τηλεφώνησα, αλλά-γνωρίζοντας ότι υπάρχει 'ανοιχτή πρόσκληση'- θα επανέλθω εντός της εβδομάδος , Πέμπτη-Παρασκευή.Αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για Ν.Ψυχικό, μέχρι Πέμπτη ας ποστάρουν.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
..... αλλά άμα και όταν έρθεις, κτύπα ένα τηλεφώνημα μήπως και βρεθούμε!
Σωστός ο Billopoulos, δημοσίευση και καφεδάκι έλαβαν χώρα χθές Σάββατο .
Δυστυχώς Κωνσταντίνε, αν και σε σκέφτηκα, δεν θέλησα να ενοχλήσω και δεν τηλεφώνησα, αλλά-γνωρίζοντας ότι υπάρχει 'ανοιχτή πρόσκληση'- θα επανέλθω εντός της εβδομάδος , Πέμπτη-Παρασκευή.Αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για Ν.Ψυχικό, μέχρι Πέμπτη ας ποστάρουν.
Υπαρχει για Παρασκευη απογευμα ή Σαββατο πρωι ομως
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κυριακη απογευμα μπορει να μην βρει... Σαββατο;Χθεσινη δημοσιευση ειναι Vel!
ήμουν μακριά, στην Μεσσηνία... το είδα την επόμενη... ζητώ ταπεινή συγχώρεση που με γράψατε!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
..... αλλά άμα και όταν έρθεις, κτύπα ένα τηλεφώνημα μήπως και βρεθούμε!
Σωστός ο Billopoulos, δημοσίευση και καφεδάκι έλαβαν χώρα χθές Σάββατο .
εδώ και πολλά χρόνια, δεν ενοχλούμε από τα τηλέφωνα αλλά από άλλα πράγματα στην ζωή... λίγα βέβαια πια αλλά υπάρχουν
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...