-
Σου ριχνω 1μιση χρονο στο χαλαρο ομως, νεουδι!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
παλιά πλην τίμια μέλη είναι καλοδεχούμενα?(αν δέχεστε την παρέα μου , θα ήταν ιδανικό ένα μαγαζί που δεν ζητάνε κλειδιά οι παρκαδόροι των μαγαζιών )
[spoiler:21y4ga36]Θυμάμαι ότι στο Νότο, πρέπει να αφήσεις κλειδιά τα Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακα. Μπορεί όμως να το μπερδεύω με άλλο μαγαζί της παραλίας.[/spoiler:21y4ga36]
ΥΓ: το Vive Mar έχει υπέροχη θέα (και μέσα και έξω) αλλά ελαφρώς πιασοκωλέ όσο αναφορά τις τιμές τους.
ΥΓ2: Τη Βάρκιζα την έχουμε αποκλείσει? (αν και μ@μ@ει λίγο τους 'βόρειους' )Στο Νότο δεν δίνεις κλειδιά.
Αλλά ρε Γιώργο μην ακούω γυφτιές για τις τιμές. Συγνώμη κιόλας αλλά τι εννοείς πιασοκωλέ τιμές? Να έχει 0.30 του ευρώ ακριβότερα ο καφές?
Τη Βάρκιζα δεν την αποκλείσαμε, αλλά τώρα έχει αποφασιστεί το μέρος. Πρότεινε την, την επόμενη φορά. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα εγώ θα παρκάρω στο Parking πριν
Δεν πληρώνω δραχμη σε παρκαδούραΜεγαλα λογια λες εσυ . Κανονικα δεν θα επρεπε να οδηγεις τωρα γιατι η τιμη της βενζινης εχει ξεπερασει το 1,30€
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Στο Νότο δεν δίνεις κλειδιά.
Αλλά ρε Γιώργο μην ακούω γυφτιές για τις τιμές. Συγνώμη κιόλας αλλά τι εννοείς πιασοκωλέ τιμές? Να έχει 0.30 του ευρώ ακριβότερα ο καφές?
Τη Βάρκιζα δεν την αποκλείσαμε, αλλά τώρα έχει αποφασιστεί το μέρος. Πρότεινε την, την επόμενη φορά.Ως τακτικός πελάτης στο Vive Mar μέχρι πριν 1,5 χρόνο περίπου, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο καφές είχε 1+€ πάνω από οπουδήποτε αλλού.
Προσωπικά δε με ενοχλεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ακριβός.
Ομοίως και τα γλυκιά και οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο εκεί.Ξαναλέω ότι για μένα μπορεί να μην είναι αποτρεπτικό το όλο σκηνικό, αλλά δε σημαίνει ότι όλοι είναι διατεθημένοι να πληρώσουν την 'τάπα'.
ΥΓ: τη Βάρκιζα την πρότεινα γιατί κατάλαβα ότι ψαχνόμαστε. Εγώ έρχομαι όπου και να πάμε. Για την παρέα έρχομαι άλλωστε.
-
Σε ποιο μαγαζί πάμε τελικά?
-
Vive Mar νομιζω..
(μη μου το αλλαξετε γιατι θα πρεπει να ξαναψαχνω στο χαρτη! )
-
- Orestisren
- Giuseppe Busso
- Billopoulos
- Vellerefontis
5.Tzwrtzina (Στο νότο στη βούλα, το μόνο μείον (για εμένα) είναι τα παιδάκια με τα ποδήλατα. Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα πάμε κατά τις 8, λογικά μετά από λίγο θα αραιώσoυν... ) - Focusman91
- Angel ( ο γκρινιάρης )
- efthymis
-
ωραία, μου αρέσει πολύ το Vive Mar έχω κατέβει τα τελευταία τρία Σάββατόβραδα αν δεν κάνω λάθος
-
Τεσπα δίπλα είναι και τα δυο βλέπουμε εκει που θα κατσουμε
Εγώ πάντως το Vive Mar δεν θα το προτιμουσα.Περισσοτερα λεφτα για το τίποταΟ χρήστης Focusman91 έγραψε:
Vive Mar νομιζω..(μη μου το αλλαξετε γιατι θα πρεπει να ξαναψαχνω στο χαρτη! )
Δίπλα είναι λεμε.Μεσοτοιχία.Πως το λενε?
Τι θες να ψαξεις στο χάρτη? -
Εγώ πάντως το Vive Mar δεν θα το προτιμουσα.Περισσοτερα λεφτα για το τίποταVive Mar νομιζω..
Τι θες να ψαξεις στο χάρτη?πάμε notos, voros, disos, anatolos όπου στο διάτανο θέλετε?!!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Εγώ πάντως το Vive Mar δεν θα το προτιμουσα.Περισσοτερα λεφτα για το τίποταVive Mar νομιζω..
Τι θες να ψαξεις στο χάρτη?πάμε notos, voros, disos, anatolos όπου στο διάτανο θέλετε?!!
Απλά ας γράψει κάποιος που ΤΕΛΙΚΑ θα πάμε γιατί δεν έχω ξεκάθαρη γνώμη. (μη μπαίνω μέσα στα μαγαζιά και σας ψάχνω σαν απελπισμένος! )
-
Αφου η πλειοψήφια λέει Vive Mar πάμε εκει.
Είμαστε και δημοκρατικών πεποιθήσεων άνθρωποι και την πλειοψηφία τη σεβόμαστε -
Τι ώρα ?
-
Κατα τις 8 ραντεβου εκει κύριοι
-
Θα σε πηξω πουστονεο
-
Κατα τις 8 ραντεβου εκει κύριοιΕγώ θα προσέλθω κατά τις 21:00-21:30, λόγω απογευματινού ανελαστικού ραντεβού.
-
Είμαστε και δημοκρατικών πεποιθήσεων άνθρωποι και την πλειοψηφία τη σεβόμαστεκαλά το πας, πολύ καλά!
'δημοκρατικών πεποιθήσεων'
ΕγκαθετήηηηηηηηηηλααααααΑ ωρέ! άκου δημοκρατία και κουραφέξαλα!
-
Είμαστε και δημοκρατικών πεποιθήσεων άνθρωποι και την πλειοψηφία τη σεβόμαστεκαλά το πας, πολύ καλά!
Να οργανωθούμε να δούμε ποιος θα ρίχνει το ξύλο!
-
Αφου οι πολιτικες του πεποιθησεις συναδουν με της χρυσης 7ετιας
-
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...