-
Εγώ για Παρασκευή λογικά δεν μπορώ.
-
Παίδες μη ζορίζεστε. Εγώ μια ιδέα έριξα, αφού θα ήθελα να σας μαζέψω σε αυτό το μαγαζί μιας και είναι ωραίο το περιβάλλον του. Δεν είναι ανάγκη να γίνει αυτή την Παρασκευή, αλλά έχετε το υπόψιν για κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.
Και το θέμα δεν είναι να μαζευτούμε 3 άτομα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ για Παρασκευή λογικά δεν μπορώ.κι εγώ.... θα είμαι μακριάααααααααααααααααα
-
Ποιο απογευμα θα παμε για καφε; Για πειτε ποτε μπορειτε;
-
Λογικά μέσα στη βδομάδα μπορώ όλες τις μέρες.
-
Σας ανακοινώνω οτι την 26 του μηνός Ιουνίου το έτος 2012 και ώρα 11:00 πμ θα αποβιβαστώ στο λιμάνι της πρωτευούσης και θα παραμείνω σε αυτην 12 ημέρες, δηλαδή εως την 8 του μηνος Ιουλίου το ετος 2012. Αναμείνατε νέα ενημέρωση για συνάντηση εντος των αναφερομένων ημερομηνιών.
-Ο- Υπλγός (Φ.ΠΖ) Ορέστης ΡενΤο ανωτέρο μήνυμα μόλις ελήφθη απο άγνωστο Τ.Ε της νήσου Ρόδου.
-
Με το καλο να πατησει στεριά!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με το καλο να πατησει στεριά!Σε καράβι ήταν;
-
Στη Νησο Ροδο εβρισκεται αυτη την στιγμη .
-
Στην ακριτική, απομερη, περιτρυγιρισμένη απο θαλασσα Ροδο ειναι! Αμετρητα ναυτικά μίλια απο το σπίτι του!
-
Κι εσύ στην αφιλόξενη και ακριτική Χαβάη θα πας στην επόμενη θητεία σου όταν μετενσαρκωθείς Αμερικανός πεζοναύτης... δράμα!
-
Εγω παλι θελω να παω στο ακριτικο Ντουμπαι και γενικα στα Αραβικα Εμιρατα για να καιω παμφθηνη βενζινη. Γινεται?? Κε Επιλαρχε θα εχω AMG ελατε να μου κανετε παρεα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κι εσύ στην αφιλόξενη και ακριτική Χαβάη θα πας στην επόμενη θητεία σου όταν μετενσαρκωθείς Αμερικανός πεζοναύτης... δράμα!Αλεξανδρε για έναν άνθρωπο που σαν εμένα σιχαίνεται οτιδηποτε περιτριγυριζεται από θάλασσα καταλαβαίνει πιστεύω ότι η διαμονή για τόσο καιρό σε νησί είναι σκέτος εφιάλτης οποίο νησί και να είναι αυτο
Πόσο μάλλον τώρα που βραζουμε από τη ζεστή -
Σε αυτό δεν πήρες από τον 'πατέρα σου' Ορέστη. Αυτόν όλη μέρα μέσα στο νερό να τον έχεις χαρούμενος θα είναι. Στη θάλασσα σε θυμάμαι όμως να μπαίνεις.
Όπως και να έχει κάνε λίγη υπομονή, η θητεία είναι πολύ μικρή στις μέρες μας. Θα πας Αθήνα σύντομα εξάλλου. Τη ζέστη δυστυχώς δεν την γλυτώνεις όπου και να πας. This is Greece.
-
Καλα δεν βγαζει και καντιλες αν βραχει
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καλα δεν βγαζει και καντιλες αν βραχει -
Εμ έτσι που το είπε ήταν σαν να ήταν ζαχαρένιος και θα έλιωνε αν πλησίαζε τη θάλασσα στα 20 μέτρα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κι εσύ στην αφιλόξενη και ακριτική Χαβάη θα πας στην επόμενη θητεία σου όταν μετενσαρκωθείς Αμερικανός πεζοναύτης... δράμα!
Αλεξανδρε για έναν άνθρωπο που σαν εμένα σιχαίνεται οτιδηποτε περιτριγυριζεται από θάλασσα καταλαβαίνει πιστεύω ότι η διαμονή για τόσο καιρό σε νησί είναι σκέτος εφιάλτης οποίο νησί και να είναι αυτο
Πόσο μάλλον τώρα που βραζουμε από τη ζεστήΚαι τότε γιατί πήρες βάρκα;
-
Το λοιπόν
Για να βλέπω να δηλώνουμε παρόν
Έλα να κινητοποιούμαστε
Αγχωθείτε κύριοιΣυναντησούλα την Παρασκευή 6 Ιουλίου έτσι γιατί σκουριάσατε
Το μέρος συζητιέται -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το λοιπόν
Για να βλέπω να δηλώνουμε παρόν
Έλα να κινητοποιούμαστε
Αγχωθείτε κύριοιΣυναντησούλα την Παρασκευή 6 Ιουλίου έτσι γιατί σκουριάσατε
Το μέρος συζητιέταιΠροβλεπω παλι τσακωμο Βορεια vs Νοτια
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...