-
Τίποτα προς Βουλιαγμένη μεριά ?
-
Εγω δεν εχω προβλημα.
-
Λοιπον, σφυριξτε το για Βουλα...
Ποτε, ποια μερα, τι ωρα? (απογευμα...) -
Greg, εχουμε πει για αυτην την Πεμπτη.
Εγω θα μπορω κατα τις 8, αν βολευει η ωρα κι αλλους το κανονιζουμε ετσι, αλλιως μαζευεστε λιγο νωριτερα κι ερχομαι. -
Αν εχω βγαλει τη γαζα απο το ποδι, θα παρευρεθω!!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Greg, εχουμε πει για αυτην την Πεμπτη.
Εγω θα μπορω κατα τις 8, αν βολευει η ωρα κι αλλους το κανονιζουμε ετσι, αλλιως μαζευεστε λιγο νωριτερα κι ερχομαι.Ωραια, εγω μπορω απο τις 7 και μετα, οποτε οτι βολευει και τους αλλους, αναλογως λεμε καπου εκει, 7 με 8.
Συγκεκριμενη τοποθεσια, για συναντηση στην Βουλα-Βουλιαγμενη, εχουμε?
Εχει να προτεινει κανεις καπου?
Παλαιοτερα πχ ειχαμε παει σε ενα μαγαζι που ειχε ωραιες βαφλες, δεν θυμαμαι πως λεγεται, γνωστο ομως, οι Νοτιοι το ξερουν καλα... -
Ναι παμε για βαφλες το ψήνω,έχω να παω παρα πολύ καιρό
-
Waffle House λοιπον
Λεμε κατα τις 19.30-20.00 συναντηση εκει;
-
Waffle House λοιπονΛεμε κατα τις 19.30-20.00 συναντηση εκει;
εγώ προτείνω να πάτε στο Σούνιο γιατί είναι πλησιέστερα...
-
Πάλι κοντά βλέπω κλείσαμε...
Θα είμαι εκεί! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αν εχω βγαλει τη γαζα απο το ποδι, θα παρευρεθω!!να έρθεις με την γάζα να σου ευχηθούμε και περαστικά, βρες άλλο οδηγό!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι παμε για βαφλες το ψήνω,έχω να παω παρα πολύ καιρόμες στο στρατόπεδο είναι λογικό, που να βρεις βάφλα! κερνάμε εμείς τους στρατόγκαυλους προτείνω... ετσι για το ευχάριστο της παρέας του μετά τόσο καιρό!
-
Angel, αν κλεισουμε κοντα σε εσενα θα ειμαστε ΟΛΟΙ οι αλλοι μακρια!
Λεφτα (για βενζινες) υπαρχουν αλλωστε -
Angel, αν κλεισουμε κοντα σε εσενα θα ειμαστε ΟΛΟΙ οι αλλοι μακρια!
Λεφτα (για βενζινες) υπαρχουν αλλωστεμπααα, δεν υπάρχουν πια... λέω να βάλω εισαγωγή οπότε δεν θα έχω να πάω Πάσχα διακοπές///
-
Θα σε μεταφερω εσενα με τον πυραυλο (το 1.4 με τα εξαγριωμενα 90 ντε ) εγω τοτε αν ειναι
Μετα θα σου φαινεται τοσο Ferrari το R που ουτε εισαγωγη θα σκεφτεις να βαλεις και τις διακοπουλες σου θα τις κανεις -
Αν δεν ανέβω μια - ξαφνική - Θεσπρωτία αύριο, θα είμαι κι εγώ. Όχι ότι ψήνομαι, απλά κάτι πήρε το μάτι μου για κέρασμα στους φαντάρους.
-
Ναι παμε για βαφλες το ψήνω,έχω να παω παρα πολύ καιρόμες στο στρατόπεδο είναι λογικό, που να βρεις βάφλα!
χαχα, σωστά!
-
Λοιπόν έκλεισε
Ώρα πείτε μουEdit
Θα σκάσω με στολή εξοδου
-
Πέμπτη, Waffle House, κατα τις 8. ΟΚ!
-
Λοιπόν έκλεισε
Ώρα πείτε μουEdit
Θα σκάσω με στολή εξοδου
Ποζερος.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...